Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (84)
Raspunsuri - Pagina 3
sugubina spune:
Sunset
as vrea sa iau cate putin din cosmetice (crema Bepahten..gel dus bebe diastea); cadita, patut, scutece mai asteptam si noi pana in sept. Orcum la bebe expo ala merg sigur, chiar de ar fi sa ma tarasc! Tre sa incep oarecum ca sunt si doo pufice, si e deja august..daca mai stau se aduna si e greu rau si ca bani.
sugubina 22+ cu Puficele
andreeacc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mirunam Andreea mancarea mai e cum mai e dar voi aveti apa curenta? Eu am hidrofor deci facem paduchi . BTW ati auzit la Tv de tzunamiul solar care s-ar putea sa ne lase fara telecomunicatii si electricitate de sambata... pana cand nu se stie, oricum e vorba de ani nu de zile. Eu am tot citit despre furtunile solare iar avertizarea este emisa de NASA, deci nu de vreun nebun. Problema e ca abia sambata vom stii, adica in fata faptului implinit ... si eu imi fac grii ca imi iau astia curentul mai devreme . E de rau daca va fi asa, ne intoarcem inapoi cu mii de ani, dar acum ce sa fac, o iau deja in ras. Noroc ca si-a luat sotul ciaun, ma si vad in curte mestecand in ciaun... ce mi-a trebuit plita electrica nu stiu MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 26 + |
Deci trebuie sa ne punem cumpana la put ....si eu tot fara apa curenta
Andreea, mami de baiat si 26+ cu
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care
sugubina spune:
andreeacc te apuci de pus la conge deja? Adevaru e ca is ieftine acum. Eu am luat de la Delfinului sambata trecuta cu 1.5lei! Si dinalea frumoase. Eu aleg sa fie lungi si subtirele, asa se coc repede. Alea grasane nu se fac inauntru si am avut surpriza si sa aibe semnite.
Si noi o sa punem.,da sa vie Pufescu acasa odata, si sa aibe timp sa le facem impreuna..ca eu nu am energie sa decojesc 10kile!!
Asa e cu barbati bolnavi, sau dupa caz somnorosi. Zici ca se opreste lumea.
El imi zicea odata ca suporta oricate cacutze da sa poata dormi..Ei frate nu cred ca vei dormi si cu asta basta nah! ce e corect doar io sa nu dorm? Macar incercam sa facem cu schimbu..Sau om vedea,facem un targ atunci reciproc avantajos. Parintii cu gemenasi de 1luna jumate de la bloc ne ziceau ca prima luna nu au dormit nici unu mai mult de 3h..Taticu zicea ca se sprijinea de holuri si uitase de ce se ducea in camera respectiva-i se rupea filmu..
sugubina 22+ cu Puficele
sunset_zuzi spune:
citat din mesajul lui sugubina Sunset as vrea sa iau cate putin din cosmetice (crema Bepahten..gel dus bebe diastea); cadita, patut, scutece mai asteptam si noi pana in sept. Orcum la bebe expo ala merg sigur, chiar de ar fi sa ma tarasc! Tre sa incep oarecum ca sunt si doo pufice, si e deja august..daca mai stau se aduna si e greu rau si ca bani. sugubina 22+ cu Puficele |
daaaaaa la partea cu banii nu ma intreba ..noi mai avem si o nunta de fite la sf de august , dar dupa aia toate resursele financiare se duc pt fata mea
Doamne ai grija si de noi 24+
Elfica spune:
citat din mesajul lui julyjuly Buna, fetelor! Felicitari fetelor care au schimbat semnatura si celor care au vesti bune de la eco! Eu maine merg la eco morfofetala la Filantropia si mi-au zis ca dr. care o va face este dr. Florin Popescu. Stiti ceva de acest doctor ? Vad ca e activ la nivel stiintific, dar nu am prea multe marturii de pe net relativ la dansul de la paciente. Va multumesc pentru eventuale experiente impartasite. O zi usoara si suportabila tuturor! july mami de Alex (12.11.2004) 22 sapt. + Tudor Constantin |
Nu stiu nimic despre dl. dr. Florin Popescu, insa sunt tare interesata sa aflu, pentru ca medicul meu imi spunea ca daca Doamne fereste nu va putea veni el la nastere, il trimite pe medicul cu care face echipa, respectiv Florin Popescu. Nici eu nu am auzit nimic de acest medic, asa ca parerea ta in urma ecografiei imi va fi de mare folos. Te rog mult sa ne impartasesti cum ti s-a parut!!! Succes si Doamne ajuta sa iti dea numai vesti bune!
27+
mirunam spune:
citat din mesajul lui sunset_zuzi ...bine zicea cineva aici ca daca ar fi fost ei nevoiti sa nasca era vai de ei Doamne ai grija si de noi 24+ |
Daca ar fi nascut barbatii probabil eram exstinsi de mult. Credeam ca al meu e asa suferind dar am vazut ca si ai vostrii sunt tare curajosi . Ma consolez...
MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 26 +
Elfica spune:
citat din mesajul lui BraveGirl Eu votez Herastrau!!!! Nu va suparati, dar si asa stau cateva zile la pat ca ma simt rau, merg luni la eco si vad ce si cum. si sper sa ma aduca sotul si daca nu e in nord, nu se oboseste ...sa va zic ca ieri aveam pofte si mi-a trantit ca e mai buna mancarea mea decat cea de la mall Nu e DELOC grijuliu cu mine. ========== Corina Mamica de Arianna Maria si 26+ POZE CU PRINTESA BEBE2 |
Eu zic ca e tare grijuliu! Nu poti sa stii niciodata cat de proaspata e mancarea alora, in ce conditii igienice a fost preparata, nu mai vorbim ca sunt foarte multe fast-food-uri, care numai sanatoase nu sunt... Eu m-am chinuit acum vreo saptamana sa aleg ceva sa mananc in Liberty Center, cat mai sanatos, si abia am gasit ceva cat de cat ok! Asa ca ia remarca sotului tau in sens bun!
27+
Lidia_P spune:
si eu vreau tot in Herestrau e aproape si de munca (eu lucrez pe Dorobanti) si aproape de casa.....legat de zi mie imi este indiferent pot veni in oricare din zilele de sap viitoare
26+
julyjuly spune:
Elfica,
Evident ca te tin la curent. Dupa ce-am citit mesajul tau de azi, mi-am amintit ca tu ai pomenit de acest doctor. Eu zic ca e de bine ca dr. tau (care presupun ca e dr. Haiduc) te lasa in mainile dr. Popescu. Asta inseamna ca un dr. renumit are incredere in dr. Popescu, deci prin deductie logica, dr. Popescu e si el un dr. competent. URA!!!
Maine dupa ce ies de la eco, ori mai intorc la servici, ori merg acasa direct. Oricum incerc sa-mi fac timp sa va scriu aici despre ecografie!
Te pup.
july mami de Alex (12.11.2004) 22 sapt. + Tudor Constantin
Elfica spune:
citat din mesajul lui julyjuly Elfica, Evident ca te tin la curent. Dupa ce-am citit mesajul tau de azi, mi-am amintit ca tu ai pomenit de acest doctor. Eu zic ca e de bine ca dr. tau (care presupun ca e dr. Haiduc) te lasa in mainile dr. Popescu. Asta inseamna ca un dr. renumit are incredere in dr. Popescu, deci prin deductie logica, dr. Popescu e si el un dr. competent. URA!!! Maine dupa ce ies de la eco, ori mai intorc la servici, ori merg acasa direct. Oricum incerc sa-mi fac timp sa va scriu aici despre ecografie! Te pup. july mami de Alex (12.11.2004) 22 sapt. + Tudor Constantin |
Merci frumos. Astept vesti dupa ecografie si stai linistita ca sigur ar trebui sa fie ok medicul. Dr. Haiduc l-a vorbit numai de bine, spunea ca e putin mai tanar ca dansul (deci vreo 3? de ani) si ca si-a facut practica in Anglia (daca retin bine, practica de vreo 2-3 ani!), spital in care se faceau cam 7.000 de nasteri pe an. Sper ca am retinut bine si ca nu te dezinformez, dar ideea de baza e ca e un medic bun. Alte amanunte ne mai dai tu! Succes! Si nu uita un cd, sa iti puna poze cu bebe (banuiesc ca si el face la fel ca d-na. dr. Veduta).
27+