Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (84)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

azi trebuia sa fac morfo de 22 s ,dar dr de la Iasi mi-a zis ca intai sa fac amnio,ca nu mai am 20 ani
si uite asa, m-am programat la alt dr,care ,mi-a zis ca in functie de morfo,facem amnio....
dincolo de asta,la Vaslui sunt cei mai dobitoci dr. Cel putin a mea a plecat in concediu si m-a lasat in aer.
baaaaaaaaaai,i-as impusca !
dincolo de toate astea, copilul meu este perfect sanatos !stiu eu!simt !

Gabriela
22 +

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Hello!

Am pus o poza de la eco cu puiutul din burtica. O gasiti in contul comun. Multumesc pt urari

Sugubina, ma intrebai de nume. Am ales "Leon" pt ca si mie si sotului ne place mult. Este un nume olandez (sotul e olandez) dar si international. Exista chiar si Sf. Leon in calendarul ortodox. Nu ne-am dorit sa alegem un nume 100% olandez sau 100% romanesc pt a nu face nici o discriminare. Si mai tb sa se potriveasca si cu numele de familie, clar nu ar fi mers "Gheorghe" Mai nou il alint "leutzul lui mama"

Eva, felicitari pentru noua semnatura Am vazut si pozele , preferata mea e cea cu Noah si fetita, editata la culori. E de inramat. Cat despre obiectiv, sa-l stapanesti sanatoasa, ma gandeam eu ca ti-ai luat ceva pt portrete, macro

Alexa, bafta la eco, sa vii cu vesti bune!

Corina, imi pare rau de contractii si de necazul cu muncitorii Se rezolva toate cu rabdare si lucrarile si mezeria... Oricum, stai cu gura pe ei si nu-i lasa sa-ti faca de cap ca din cate stiu e cam rar sa gasesti unii cu bun-simt.

Ratusca, nu lasa gandurile negre sa puna stapanire. Acum este vorba despre o alta sarcina, toate decurg bine, si tu si medicul sunteti f atenti si Dumnezeu este cu voi. Va fi bine, gandeste-te ce Craciun minunat veti avea in 3

Apropo de intalnire, e ok miercuri la 18. Si daca ajung putin mai tarziu, la 19, tot dau de voi

Victoria, mami de Anna Sofia, 25+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marizta spune:

buna viitoare mamici....
vroiam sa va intrb....am citit k pt carcei voi luati magne b6, cum il luati,cate pe zi?........azi dim m-am trezit cu un carcel la gamba de nu puteam sa misc piciorul.......

21 +
Doamne ai grija si de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

multumesc fetelor pt incurajari..sunt sigura ca voi scapa de starea asta dupa ce va trece ziua de 7....

si la noi este cald, dar suportam..eu mi-am facut baita si vreau sa ma apuc sa imi fac unghiutele...epilatul l-am lasat pt diseara cand ajunge iubi acasa ca sa ma ajute el..e asa nasol cu lama,dar n-am ce face..dr a zis fara ceara si epilator ..asa sa fie...maimuta scrie pe mine dupa ce nasc

Am ajuns la o conventie cu iubi al meu: miercurea,vinerea si duminica face ce vreau eu(asta dupa ce vine de la firma),curat,ma ajuta la mancare,iesim la plimbari scurte,mergem la mama..etc...restul zilelor face ce vrea...iese cu baietii,sta pana tarziu la firma...

23+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Gabriela sigur e sanatos bebele tau ai sa vezi!

Maritza-magne b6 iau 1/zi. Sa iei constant o perioada si ai sa vezi efectele.

ratusca83 buna conventia ta. Apropo de epilat-tu ai intrebat dr daca ai voie cu ceara?

sugubina 22+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julyjuly spune:

[/quote]

Merci frumos. Astept vesti dupa ecografie si stai linistita ca sigur ar trebui sa fie ok medicul. Dr. Haiduc l-a vorbit numai de bine, spunea ca e putin mai tanar ca dansul (deci vreo 3? de ani) si ca si-a facut practica in Anglia (daca retin bine, practica de vreo 2-3 ani!), spital in care se faceau cam 7.000 de nasteri pe an. Sper ca am retinut bine si ca nu te dezinformez, dar ideea de baza e ca e un medic bun. Alte amanunte ne mai dai tu! Succes! Si nu uita un cd, sa iti puna poze cu bebe (banuiesc ca si el face la fel ca d-na. dr. Veduta).

27+
[/quote]

Draga Elfica,

Bine ca mi-ai zis de cd...uitam de el. Va dam maine vesti de la eco.

o dupa-amiaza racoroasa la toate fetele !

july mami de Alex (12.11.2004) 22 sapt. + Tudor Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Buna dragele mele burtici,

Ne-am intors si noi dupa un bine meritat concediu petrecut acasa cu parintii mei. Ne-am relaxat foarte mult si Luca a facut spectacol. Au venit si nepotelele mele( fetele surorii mele) si au fost fascinate de cum se misca burtica cand vorbesc ele cu verisorul lor.

Luni am fost si la doctor... suntem in grafic , totul este bine si de data asta nu s-au mai vazut urme de contractii ceea ce m-a linistit. Oricum eu sunt mult mai linistita de cand il simt pe bebe. parca asa ma asigur ca este bine si nu mai numar zilele pana la urmatorul ecograf.

Ratusca imi place conventia cu sotiorul tau. sa ne spui daca tine

pupici pentru toata lumea fara exceptie

22+
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

sugubina mi-a spus el fara sa intreb...fara epilat cu ceara sau epilator pt ca-mi apar contractii..

ier a fost miercuri asa ca sotul a facut ce l-am rugat eu..a dat cu aspiratorul, a facut curat la baie si cam atat.

23+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Andreea, multumesc pt oferta. Noi avem generator, asa ca merge putul pt un dus ...in rest apa plata. Dc o lasi in curte in lighean, merge de o baie
elfica, nu la cum se prepara mancarea s-a gandit sotul, ci la faptul ca el nu avea voie sa manancce decat unele alimente, gen orez, ca azi a facut ecografie abdominala. Ca altfel el e primul la mancat prostii...ma suna din oras sa ma intrebe dc vreau ceva de la Mac. Sanatos, nu?

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 26+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Buna fetelor. Azi am fost la epilat si nu am avut nici o problema. Nici prin cap nu mi-a trecut sa-l intreb pe doctor daca am voie sau nu .Din ce spuneti voi, epilarea poate sa dauneze bebelusului?
Acum am o alta mare problema mult mai mare decat kg in plus si celulita : mi-au aparut varice pe piciorul drept .Sunt disperata, nu stiu ce sa le fac.La doctor ajung deabia saptamana viitoare ....Ne pregatim de mers la munte cu cortul spre incantarea fiica-mii. E drept ca si eu deabia astept sa plec din cuptorul asta de oras.
va pe toate
Andreea, mamica de Anastasia si BB2

Mergi la inceput