Mamici si bebici din Pitesti (7)
Raspunsuri - Pagina 19
ank999 spune:
Cat despre pretentii la jucarii, doar ti-amspus ca am buget redus, ca familia-i mare. In plus pe 6dec e ziua ei de nastere, pe 19 dec a lui Davis, pe 1 ian mama, pe 19 ian tata, pe 11 ian cumnatul, asa ca...
Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
mirela0521 spune:
pacat de motan! sa-i fie tarana usoara! asta este, sunt si ele animale. noi avem o catelusa de curte (un fel de soricar, cred ca se numeste) de care copii sunt atasati, este f batrana (are in jur de 16ani) si f desteapta (se intoarce singura din piata sau de unde s-ar "rataci", asteapta si 30min la intrarea in magazin, farmacie sau bloc etc) si prietenoasa (merge cu noi peste tot prin cartier si sta la oricine la mangaiat). dar de cele mai multe ori insa nu o baga nimeni in seama. in schimb se oftica cand alti copii ii dau importanta si atentie si o mangaie. atunci isi aduc si ei aminte de ea ca exista.
Eu + Rares (19 aug 2006) + Rebeca (4 iun 2008)
mirela0521 spune:
chiar ca ai multi sarbatoriti! nu parcarea mica, mai! in spate, cum iesi din magazinul principal de la john, spre parcarea mica este apoi o cladire, gen sir indian, unde sunt dulciuri si alte chestii, dupa care vine o parcare mai mare si o cladire mai mare cu 1 etaj unde gasesti si dulciuri si jucarii si haine. e imposibil daca ajungi la john sa nu nimeresti.
sa-mi zici ce le-ai luat tu la educatoare. eu le-am luat la toate la fel, nu am tinut cont ca e ingrijitoare sau educatoare.
ank999 spune:
Mirela nu stiu daca ajung eu la pic. Magazinul cu jucarii cred ca o sa-l gasesc eu, da zilele astea sigur nu-mi fac timp.
Rebeca cum mai e? Au mai gomentat la gradi?
Feteleeee! Mai treceti si pe aici.
Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
mirela0521 spune:
pai nu i-am mai dus la gradi de luni, de cand m-a sunat asistenta lor si vin sa o iau pe beki. ii tin acasa pe amandoi pe tratament, pt ca si rares acuza niste dureri de ureche, si sunt ff bine. i-au trecut micii si tusea, nu mai are nici unul nimic, dar daca tot sunt sub tratament am zis sa ii tin acasa, asa ca vom relua gradi de saptam viitoare. sper sa nu imi faca fitze amandoi, sa nu fi iesit din obisnuinta, si sa refuze sa mai mearga
ank999 spune:
mMirela cred ca fite or sa faca, ca a mea dc lipseste o zi face. A venit soacra? Cu ea stau?
toate fetele si va oresc un week-end placut

Anca cu
ank999 spune:
Un
mare si va doresc o saptamana super.
Mai Mirela am fost in spate la John, am intrat spre paracre pe unde e mobila in dreapta. Cladirea cu un etaj era inchisa, da jos se vedeau haine, in schimb prin parcarea aia erau vreo 3 tonete cu jucarii deschise si nu am scapat pana nu am luat cate un Thomas ![]()
Anca cu
mirela0521 spune:
pai si vroiai sa scapi netaxata?!
eu cand ma duc la cumparaturi de jucarii pt ei ii las acasa, in primul rand ca sa fie surpriza, ca sa nu am discutii si certuri ca vor aia sau ailalta. si cred ca voi evita supermarketurile in preajma sarbatorilor ca altfel ma chelesc de bani si ma innebunesc de cap. prefer sa le cumpar eu in liniste ce consider ca merita si ca imi permit decat sa le iau de fata cu ei, ca ei vor din fiecare cate 1 exemplar. si daca alegem o sg jucarie pe moment sunt incantati si la 5 min vor sa o ducem inapoi sa o schimbam, ca ei nu vroiau X, ci vroiau Y!
mirela0521 spune:
desi am stabilit cu mama ca nu le mai luam nimic decat de mos nicolae si de craciun, mama ieri le-a luat iar jucarii: lui rares un set cu 2 gormiti de care este f incantat si abia astepta astazi sa se duca la gradi sa le arate la prietenii lui, iar rebecai un set de vase de bucatarie, ca ne-a innebunit cu niste vase, insa la camin a luat o bageta magica de zana. oricum la cat a protestat ea ca vrea acasa cu lucica, ca nu vrea la gradi, nu stiu daca se va juca cu ea!
ank999 spune:
Mirela am fost in John sa-si ia mama o geanta si am fost doar in recunoastere pt jucarii. Am nimerit bine?
Si mama le ia mereu kk-tisuri, eu sunt adepta celor mai mari si mai rarut, iar al meu face circ pe faza asta ca copchilul din dotare nu se mai bucura la nimic...Sa nu mai vorbim la dulciuri.
A mea a stat vineri si azi acasa, asa ca sa vezi ce patesc si eu maine

Anca cu