Mamici si bebici din Pitesti (7)
Raspunsuri - Pagina 18
mirela0521 spune:
la ochean au inceput sa bage inca de saptam trecuta tot felul de jucarii interesante cu ocazia sarbatorilor de iarna. eu deja le-am cumparat la pitici pt craciun tabla de scris. jumate este tabla magnetica, are si vreo 40 de piese care se prind cu magnet, litere+cifre cu care pot sa scrie cuvinte, sa faca operatii matematice etc, se poate scrie si cu carioca, are 2 carioci mici una rosie si alta albastra, iar pe partea cealalta este tabla de scris cu creta, are 2 crete mici albe. vom mai cumpara noi suplimentar creta colorate si carioci. costa doar 75lei, si eu chiar imi doream de f mult timp sa le iau asa ceva. ma tot uitasem pe la ikea dupa ele dar erau f scumpe, cam 150lei una, si astea mi se par si mai dragute decat cea de la ikea. le-am luat la fiecare cate 1 tablita ca sa nu se certe intre ei, bine una a platit-o mama mea, si vom mai vedea ce cadouri vor mai primi de craciun. de mos nicolae e mai saracut, vor primi jucarii mai ieftine, caciuli+fulare ca au nevoie de unele noi si fructe+dulciuri.
spor la cumparaturi!
Eu + Rares (19 aug 2006) + Rebeca (4 iun 2008)
mirela0521 spune:
ai mei sunt innebuniti dupa jucarii si cer mereu altele noi! oricate jucarii ar primi nu le ajung. mai ales rares care este ahtiat si are nenumarate cerinte. si acum de sf mihail au primit destule. au primit bani: le-a dat socra-meu ieri cate 10lei, iar soacra-mea nu le-a dat nimic (socrii mei nu obisnuiesc sa le dea bani sau sa le cumpere ceva de absolut nici o zi sau sarbatoare, considera ca au destule si ca nu le trebuie altele
), de la tata cate 100lei, de la mama cate 50lei plus blugi lui rares, 1 elicopter de armata, o masca de transformers si un set de masca+pistol cu spiderman pe care l-a rupt din prima, nici nu ne-am dat seama ce facea ca l-a facut varza, iar rebecai o masca de pisicuta, un bebelus imbracat in galben + un carucior nou stil cosulet si o vesta pufoasa din blanita ff misto, iar noi le-am luat cate o bagheta de zana roz (nu am gasit si de baietel asa ca am luat 2 roz dar sunt un pic diferite) + lui rares o masina ben ten cu telecomanda de care bineinteles ca nu are grija deloc, o tranteste si o boxeaza peste tot si imi vine sa il omor si un spiderman micut (beki deja trasase de el si ii rupsase un picior, noroc ca l-am reparat eu), iar rebecai o papusica gen steffani si alte 2 mici gemene, difera un pic parul, si o trusa noua de dr cu care sa se joace amandoi. dar ei sunt ff distrugatori, cum pun mana pe ceva cum rup. nici nu merita sa investesti in jucarii scumpe. plus ca vor mai primi de mos nicolae alte daruri. mama deja le-a luat carti de colorat, un atv lui rares, o trusa de bucaratie micuta si ieftina lui beki cu un aragaz mic si o cratita cu ceva in ea si un capac sub presiune si un set de 4 aparate electrocasnice mici: cafetiera+mixer+2 chestiii nu stiu ce or fi si alea. a mai avut beki o cafetiera pe care i-o luasem eu (chiar facea "facea" la ea, adik punea apa in rezervor, apasa pe un buton si curgea in cana) dar a cazut cana pe jos si s-a spart. eu vreau sa le cumpar caciuli noi cu fulare si manusi, plus carti de colorat si creioane si vad eu ce le mai iau, jucarii ieftine oricum. craciunul e cu draruri mai scumpe!!!
ank999 spune:
Mirela
pai voi ati inceput deja cu darurile scumpe si cu caruta.
La noi Mos Nicolae aduce doar dulciuri, dar vine in aceeasi zi cu ziua de nastere cand probabil va primi de la noi role sau o papausa, iar Mos Craciun va aduce o jucarie in jur de 50 lei si poate un plovaras ceva...
Tablita gen cum ai luat tu i-am luat Ericai de ziua ei anul trecut, creta nu i-am dat in casa, carioc am inca si pe covor si de abia acum am trecut la litere/cifre, dar nu mai gasesc decat 1/2 din ele. Am dat in jur de 100 lei pe ea are un stativ din lemn pe care sta si e cam cat un monitor de 17".
Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
mirela0521 spune:
anca nu sunt, mai, scumpe!!!! nici eu nu le cumpar jucarii scumpe pt ca stiu ca le rup repede (in primele 5-10min cel putin o jucarie noua are de suferit, daca trec aceste "5min critice" probabil vor dura mai mult) si am doare sufletul sa dau banii pe cele scumpe. chiar am cateva jucarii scumpe primite de la nasii lor dar le tin pitite de ceva ani ca as innebuni sa le rupa fra rost (4 masini cu telecomanda fff scumpe si bengoase, 1 papusa barbi si 1 cleopatra)
de ex. masina ben ten cu telecomanda a fost 17lei, elicopterul de armata tot vre-o 20lei, bebelusul lui beki 13lei, caruciorul 22lei, masca si pistolul spiderman 15lei, bagehetele de zane le-am luat de la pic cu reducere 50% si au costat in final 7lei/buc etc. majoritatea jucariilor le-am luat din spate de la jhon. nu in magazinul din fata, unde sunt mai mult haine de tot felul, in spate de tot, este facut un magazin pt angro-uri, unde s-au mutat toti cei care erau inainte in bauling, la strand, sau cum se scrie, si au jucarii din astea ieftine si chinezisme. plus unele de la PIC (mai este inca pic-ul deschis, dar nu mai gasesti lucruri f dragute, s-au cam dat, insa merita "verificat"), fac lichidare de stoc, si totul este cu reducere de 50% din pretul afisat.
e adevarat ca nu tin mult jucariile, se strica imediat, insa eu nu sunt convinsa ca "teroristii" mei ar tine vre-o jucarie intreaga indiferent cat de buna/solida ar parea sau cat de scumpa ar fi, asa ca prefer sa le iau mai multe si ieftine decat 1 singura si ff scumpa.
mirela0521 spune:
tablita este mai scumpa (75lei), dar comparativ cu ce am vazut in alte magazine (ikea ~=150lei), se numeste ieftina si asta. chiar tu ai zis ca ati dat anul trecut pe a voastra 100lei.
asa sunt si tablitele lor de 50/50cm+picioare de 50cm, incadrata tablita cu suport de lemn de jur imprejur si cu picoare de lemn colorate ff frumos (a lui beki lemnul este roz cu mov, iar a lui rares este si mai frumoasa cu verde si galben si albastu, pare mai draguta, mai vioaie decat a lui beki). din cate inteleg a scris cu carioca mai mult pe covor decat pe tablita? si creta de ce nu i-ai dat? si nici cu literele nu s-a jucat sau ce au patit?
eu cred ca rares la 4 ani si 3 luni ar avea nevoie de o tablita din asta sa mai exersam la ea. beki poate ca e prea mica dar lui cred ca ii este necesara. ai mei se cearta pe orice, asa ca de obicei le cumpar daca se poate cam la fel la amandoi. beki se joaca cu masinutele lui rares, in schimb cu bebelusii ei nu il lasa si pe el, si m-am trezit cu el zilele trecute ca mi-a cerut sa ii cumpar si lui un bebelus cu cacurior!!! iti dai seama ce s-ar mai certa pe o tablita!
ank999 spune:
Mirela si Erica si David se cearta pe orice . David e cu un an mai mic si se intalnesc zilnic la mama.
Cu carioca a mazgalit si pe tabla, dar le-am luat ca nu rata covorul, creta mi s-a parut mie ca face mizerie, cu literele si cifrele ne-am jucat atunci, le asezam dupa forme si culori, nu stiu pe unde sunt 1/2 si le-am redescoperit acum.
Cand e deschis Pic-ul? oO sa incerc si eu sa trag un ochi in spate la john. E deschis sambata, duminica?
Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
mirela0521 spune:
pai nu stiu daca a fost inchis pic-ul vre-o data. eu stiu de la fetele de la birou ca s-au dus prin sept si si-au laut tot felul de pantofi de piele la jumate de pret din pretul afisat, dress-uri diomond, camasi, pijamale si ciorapi pt copii si multe alte chestii. le-am luat si eu la pitici prin sept pantofiori de toamna din piele pe la 35lei buc, apoi in oct sandale pt vara urmatoare tot pe la 30-35lei... am fost recent cred ca acum vre-o 2 sapatm, si erau rafturile aproape goale, fata de cum erau in sept. dar poate mai gasesti ceva jucarii, sandale/pantofi nu cred. eu de ex le-am luat pt cadourile de iarna la educatoare/ingrijitoare niste portfarduri si niste fadruri de pleoapa de la miss sporty si pungute cadou. toate la jumate de pret.
la john de craciun sunt f multi care au tarabe afara si gasesti o multime de jucarii ff ieftine (asta daca nu esti pretentioasa si nu vrei jucarii scumpe si bune de la X firma). stiu ca eu anul trecut am fost in special niro/draghonul rosu sa le cumpar jucarii, si cand m-am dus intamplator pe la john prin spate erau extrem de multe si la aceleasi preturi ca in dragon. si eu am mai batut si drumul pe acolo prin aglometarie etc
mirela0521 spune:
john este deschis sambata pana pe la 12-13, iar duminica este inchis. de sarbatori isi prelungesc programul, dar mai e pana atunci.
pic-ul este deschis luni-vineri de la 10-18 ceva de genul, iar sambata/duminica inchis.
ank999 spune:
Mi-a murit motanul

Facuse 13 ani si il lasasem la mama, dar oricum ne vedeam aproape zilnic
Ericai o sa-i spunem ca a plecat la un spital pt pisicui sa se faca bine
Anca cu
ank999 spune:
Deci Pic-ul este deschis numai cand sunt eu la munca
. Ai luat super cadourile pt doamne. Trebuie sa ma uit si eu, poate o trimit pe mama.
Jucariile zici ca sunt in spate la john, unde e parcarea aia mica?
Anca cu