Mamici si bebici din Pitesti (7)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

inainte cand erau mai micuti pe puneam nazomer (nu le puneam doar cate 2-3 picaturi, ci mai mult, ii puneam pe spate, le bagam nazomerul pe nas si strangeam de el ca sa se duca mai sus de tot, sa nu ramana la intrarea in nas) sau ser fiziologic cate 2 ml in fiecare nara bagat cu seringa si pompat repede cu jet ca sa urce sus in nara, apoi ii lasam 2-3 min sa ne innmoaie bine dupa care ii aspiram cu batistuta bebelusului si ii tragea pe toti, pana dimineatza nu aveam treaba cu ei. acum s-au marit si nu mai stau la astfel de amnevre... ti-am zis, eu acum la muci grosi le dau cate un puff in fiecare nara de biorinil sau vibrocil sau olynth pt copii. singura metoda sa le inmoi mucii cand se ingroasa este sa le pun puff in nas!!! iar cand sunt ei f aposi eu le pun colargol sau pivalone.
pt tuse: paxeladine sau stodal pt tuse seaca, plantusin, eurespal sau humex pt tuse eruptiva.
cand este ceva f grav si se aude ca un fel de haraiala spre spate, spre plaman le dau ketoff sau erdomed.
eu ca idee sunt deja EXPERTA, sunt invatata cu ei si cam stiu ce le trebuie, asta si pt ca am avut ghinionul sa fie raciti de f multe ori si pe rand, si amandoi o data. pe mine nu ma mai sperie de mult timp o tuse sau putina febra, nici un kk moale sau putina voma. doamne fereste sa nu fie altceva, dar am cam trecut prin multe cu ei si cam stiu ce sa le dau. si am noroc si de o dr extrem de intelegatoare pe care o sun de ori de cate ori am nevoie. de obicei vine sa ii vada, dar daca nu poate sa vina ii explic prin tel ce simt si vad eu, ce cred eu ca le-ar trebui si ea ma indruma daca e bine sau nu, mai completeaza ea pe alocuri.
sanatate multa si curaj!

Eu + Rares (19 aug 2006) + Rebeca (4 iun 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

BUNE VREMURILE CU NAZOMER SI CU BATISATA BEBELUSULUI. Asa faceam s noi.
Acu a ramas o tuse, care pe zi ce trece se inrautateste si nu e nici seaca nici coapta. Merge mama azi cu ea la medicul de fam.

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

rares a luat-o iar cu tusea si mucii de 2 zile! am fost sambata pe la carrefour si s-a tot zbenguit pe la bilute, a transpirat mult, l-am vazut de atunci, dar ce sa-i fac? cred ca de acolo i se trage... beki care nu se prea zvapaie in locuri de genul acela nu are absolut nimic!!! si ea are inumitatea mai scazuta ca rares. in general ea e cu mucii tarash nonstop.

Mergi la inceput

Mirela pe Rares sa-i traca. Si Ericai ii place la nebunie la bile.
Si noi bifam iar muci si stranut, da tusea s-a mai domolit cu paxeladine. Asta ne-a dat medicul de fam.
Va doresc un week-end placut si va dau un mare.

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

cand ma laudam ca beki nu a luat-o acum este praf cu tusea. are una destul de nasoala, pare coapta, si faza naspa este ca nu vrea deloc sirop. il scuipa, il vomita, face numai figuri. abia reusesc sa-i dau 1 data pe zi patlagina cu propolis de la fares, iar stodal l-a vomitat!!! offfffff

Mergi la inceput

Ma mirela imi pare foarte rau de beki. Tuseste copt? Sucuri bea? Dc tusea e coapta cumparai de muguri de pin si fa-i sirop. Dc il dai cu paiul poate i se pare super.
Multa sanatate amandurora
Carmen voi nimic?
Mai fetelor care nu mai treceti pe aici, mi-e dor de voi . Vreau si eu noutati.

Mergi la inceput

rebeca nu se omoara cu dulcele, mai degraba ii plac biscuitii sarati, stiksuri, pufuleti, covrigei etc. nu bea lapte indulcit absolut deloc, ceai nici nu se atinge de el, deci siropul nu incape in discutie sa ii placa!!! suc nici atat, nu mananca prajituri sau alte dulciuri. mananca cu placere caramele sau cioco, dar nu f multa, 1 mica kinder/milka ii este super de ajuns de obicei. de cerut cere, din obisnuinta, si pt ca il vede pe rares, dar nu le mananca, le lasa imprastiate care pe unde sau le zobeste peste tot. rares in schimb rade tot ce e ducle: biscuiti, napolitate, acadele, cioco, batoane de cereale, oua kinder, sucuri fara acid de tot felul, ceai cu miere, lapte cu miere. tot ce e dulce e super bun pt el si nu refuza!!! rebeca nu bea nimic dulce si mananca putine lucruri dulci cu placere. mai mult de prosteste ca il vede pe rares si tot ceface el e litera de lege pt ea!!!! incearca sa il copieze...

Mergi la inceput

de aseara am pus-o pe beki pe erdomed. si are un gusta nasoooooool de tot, nu vrea sa il ia, i-l pun in lapte si nu il bea, asa ca ii dau noaptea cand i se face foame/sete ca noaptea nu prea e ea constienta ce si cum, si abia il soarbe cate un pic cate un pic cu gurite mici. deja a luat 2 doze azinopate si parca deja se vedea o ameliorare, sper ca in 3 zile sa nu i se mai auda deloc haraiala aia la respiratie. nu de alta dar m-a si speriat o prietena care avea fetele un pic racite si cam tuseau si cand le-a dus la control uneia i-a gasit o usoara pneumonie... sper sa nu patim la fel!
va pup pe toate, in special pe anca ca ea e mai activa ca voi.

Mergi la inceput

anca, chiar, ce ar fi sa ne vedem intr-una din zile?!?

Mergi la inceput

Mirela mi-ar placea foarte mult, da in timpul sapt eu ies de la munca pe la 18.30.
Vreau cu siguranta sa ne intalnim.
beki sa fie bine. Nu cred ca a facut pneumonie.
Eu am o alta problema: Erica de vreo luna la trezire se plange ca o doare un ochi. Cand e soare tipa ca nu vede. Ce naiba o fi?
Vreau sa o duc la un control, da nu stiu unde si as vrea sa aflu cum decurge controlul ca sa ii povestesc, ca poate sta dc ii spun dinainte (desi nu cred)

Mergi la inceput