Mamici si bebici din Pitesti (7)
Raspunsuri - Pagina 13
ank999 spune:
si va doresc o dimineata frumoasa.
Maya inca o data felicitari, ma bucur nespus pentru voi. Sti ca lunii am stat pana a dat Dolores de veste cu sufletul la gura? Astept pozicile si sper ca te-ai odihnit bine
si de asemenea sper ca Ana sa fie intelegatoare, ca ea e o adevarata domnisoarea.
Mirela, Carmen sper sa scapati cu totii de muci si de educatoare batause.
Sincer Carmen cred ca doar la particulare mai gasesti locuri acu, da e cam scump.
Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
ank999 spune:
Hai ca am inceput si noi sa mucim si sa tusim ceva+raguseala.
Voi ce le dati pentru raceala?
Ce mai faceti?
si va doresc o zi frumoasa si un week-end la fel.
Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
mirela0521 spune:
am tot zis ca le iau ceva de imunitate, dar deocamdata nu m-am hotarat ce! da-mi si mie o idee...
Eu + Rares (19 aug 2006) + Rebeca (4 iun 2008)
ank999 spune:
Mirela eu ii dau broncho-vaxom+pastile de vitamina C.
Da tu cand au muci , tusesc alea -alea ce le dai?
Anca cu
ank999 spune:
Fetele pe unde umblati?
Noi am facut otita si luam antibiotic, deja a 4-a oara anul asta
.

Anca cu
mirela0521 spune:
anca nasol... ce i-a prescris medicul? stii ca otita se face si de la muci multi multi...
cand au muci le dau panasol 4-5 zile de 2 ori pe zi, chiar daca nu au febra. pt tuse le dau paxeladine sau eurespal sau plantusin. si vit C sa roada si lapte cald cu miere. plus puff in nas ca sa isi desfunde nasul: biorinil sau olynth pt copii. ai mei nici unul nu stiu si nici nu vor sa invete sa sufle nasul, nu am gasit metoda sa ii conving, asa ca doar le sterg nasul cat pot eu de bine, si cand mucii se ingroasa si se infunda le dau cate un puff sa ii mai inmoi sa curga singuri. ce sa le fac daca nu vor sa sufle si pace? si sunt deja mari nu mai coopereaza la batista bebelusului de mult!!!
ank999 spune:
Mai Mirela Erica isi sufla nasul si i-am dat si biorinil ca a avut ceva muci da nu curgeau, erau localizati mai sus
, as aca acum ne distram cu augmentin es. Dupa 3 zile de muci iaca si otita.
I-am dat miere cu lamaie, nurofen de 2 ori pe zi, vit C de ros+ sirop de muguri de pin cu echinaceea da tot nu am scapat
Tu le-ai dat antibiotic pana acum? Eu fug de el...
Anca cu
mirela0521 spune:
eu din primavara de acum 2 ani, slava domnului, nu le-am mai dat vre-un antibiotic serios... i-am lasat asa cu mucii taras, doar dat cu puff in nas, siropuri de tuse la greu, dar nici nu au facut ceva ffff grav. un pic de temperatura extrem de rar (cand mai faceau un pic de rosu in gat) si nu mai mult de 2-3 zile pe care o scadeam ba cu panadol, ba cu nurofen sau cu supozitoare de paracetamol ori novocalmin. parca rebeceai i-am dat ceva antibiotic usor pe la inceputul verii (nu mai retin ce anume parca ospamox), prin iun, ca avea un inceput de bronsita/laringita, dupa care a facut varicela si urma sa plecam la mare asa ca am zis sa tratam cum trebuie ca altfel o lasam fara antibiotic.
mirela0521 spune:
eu iarna trecuta le mai dadeam niste tinctura de coacaz negru si maces pt imunitate si pt caile respiratorii. le-a mers bine cu alea... nu au mai racit si nici nu au facut complicatii de bronsiolite sau otite
ank999 spune:
Mai sa sti ca inainte de martie nu a avut decat o raceala pe la1.5 ani, a mai tusit in vara de dupa si cativa muci. Erica nu face temperatura la rosu in gat. Asta e a doua otita, prima a fost in mai. Problema acum e ca mucii nu mai curg siroaie si se localizezza undeva sus
. Ce pui in nas? La tuse ce dai?
Anca cu