"Abdomen extra-plat(36)"

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Dupa cum am zis de dimineata azi fac ceva din revabs ala, probabil o sa ma rupa cu plankurile dar vad cat pot face.
Cu parola o am de la Lumi dar mai departe nu am dat-o. Acuma poate sunt multe pers care fac sport si doar citesc sau scriu din an in paste (ca mine.. ) dar nu ma bag, faceti voi selectia care sunteti mai active.Eu as face conditia doar cine pune poze sa le vada si pe ale altora. Se poate asa??

Elena & Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Deus, daca n-ai fundul ca al negreselor nici nu o sa il ai . E genetic, ca si cu talia. Cele care au talia dreapta pot sa faca orice, ca nu vor avea in veci silueta tip clepsidra.
E conformatia ginoida, androgina, nu ajung una ca alta ca n-au de unde.
Oricum nu conteaza atata timp cat acoperi ce trebe si descoperi ce trebe

Eu mananc taitei de orez si sunt dementiali

***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com

XIO ai observat ca toate inotatoarele arata la fel?crezi ca face cineva triaj si le accepta doar pe cele de un anumit tip? dar inotatorii? cum de au toti corpul la fel? pt diferite tipuri de corp sunt exercitii diverse, normal ca oasele nu le schimbi...dar persoanele care fac inot de cand sunt bebe sau de la 3 ani in perioada de crestere se dezvolta similar: spate lat, deltoizi evidentiati, bicepsi/tricepsi definiti, talie subtire, picioare lungi...si cine nu face nimic in copilarie ci doar "vai alearga toata ziua de ce sa mai dau copilul la sport" sau "mergem cu el la strand ii ajunge inotul" ori si mai rau zace pe canapea si mananca ajunge cu umeri mici,bazin lat, brate rotunde, deltoizi pufosi, colacel in zona lombara, grasime la genunchi, etc...
Sa-ti spuna Baby daca in viata ei a vazut vreun catarator/cataratoare cu brate pufoase ca asa-i felul? nu doar fibra si bicepsi/tricepsi/delts/traps/etc...definiti frumos.

inca una:-) balerinele...fac de la 3 ani balet si la 20 toate sunt la fel indiferent de genetica lor si toate astea datorita aceluiasi tip de exercitii/regim de viata

toate persoanele care fac sport in copilarie isi modeleaza corpul dupa tiparul David a lui Michelangelo...la restul le este mai dificil dar nu imposibil.

lumea crede ca asa ne-am nascut (eu si fratii mei) am facut de la 3 ani inot si nu balaceala in piscina ci am rupt extensoare ca sa facem spate si la incalzire faceam cate 40 de piscine-ani de zile, dupa inot handbal, atletism si judo pana la 18 ani. Normal ca baza si structura mea este altfel :-))cum sa am picioare ascutite si colacel la talie sau spate cu umeri mici, ori brate pufoase cand 16 ani am mancat extensoare de 3-4 ori pe saptamana si am alergat/facut genoflexiuni de imi ieseau ochii din cap ca la melc? la judo la un antrenament faceam sute de abdomene si sute de genoflexiuni si s anu spun ca eu am avut doar partener barbat .... M-am ingrasat eu, dar am pus peste o baza si cand am dat jos baza mi-a ramas.
Nu contest ce spune medicina, eu contest credinta ca asa suntem si nu ne putem schimba. Eu cred cu toata taria ca suntem miraculosi si putem schimba totul cu conditia sa vrem si sa muncim

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney

Mergi la inceput

si inca ceva...Tony arata superb si are cu ce se lauda

magne- daca tu crezi ca asa ti-e felul asa si ramane:-) citeste ce i-am scris lui XIO si sa te gandesti daca ai vazut vreo balerina cu sunculite pe talie ca asa ii este felul? sau vreo inotatoare? sau vreun catarator? alergator/atlet in general?

esti ceea ce gandesti/simti despre tine! simplu si logic

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro

"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney

Mergi la inceput

Am citit ce a zis Deus si asa m-am gandit sa va scriu cum am fost eu de copil: nu am sarit garduri, nu m-am cocotat in copaci, nu m-am dat cu sania decat daca ma tragea cineva siii..am avut scutire la sport pe toata perioada scolii. Scutirea mi-o luam numai datorita rezistentei ..nu rezistam la 600 m de alergat pe stadion.
In fine..timpul a trecut si anii la fel..am un an de sport constant, nu am facut pauza nici macar o sapt (si in concediu am fost zilnic la tae bo si alergat pe plaja). Poate nu o sa ma fac niciodata vreun top model sau macar ca una dintre voi...dar eu ma simt bine si imi place cum arat, cu exceptia cantarului pe care imi vine sa il arunc. Am colege de 24 de ani la care eu le dadeam min varsta mea si au colacei pe la burtica.Tot timpul mi-am dorit in jur de 60 dar si inainte de copil tot la astea 64 stateam. Acuma nu inseamna ca nu ma zbat sa ajung acolo. Probabil daca nu as mai fura din "bumboanele" copilei as ajunge.
V-am zis o scurta poveste numai ca imi placea ultima fraza zisa de Deus.

Elena & Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magneB6 spune:

deus, tu ai dreptate, desigur in ceea ce priveste balerinele si inotatorii.

dar eu nu sunt nici una nici alta si nici nu am timpul si dorinta necesara sa petrec asa de mult timp cat petrec ei ( sa zic minim 3 ore/zi ) ca sa imi modific talia. asa ca eu, pt. mine, sunt absolut multumita cu ceea ce am, poate sa ajung sa am in loc de 68, 65 si as fi extrem de multumita. sau si mai rezonabil, sa ma mentin asa pana la adanci batraneti. pt. mai mult de atat nu vreau sa fac eforturi ca nu se imbina cu ceea ce imi doresc in rest de la viata.

te pup si te admir pt. dedicatia si dorinta ta .

Mergi la inceput

exact magneB6 - nu genetica ne "omoara" ci timpul, banii,dorinta,stilul de viata:-)))
eu cred ca si XIO daca lucreaza cu antrenorul personal cu care a lucrat Demi Moore pt GJ ( oare asa se chema filmul?) reuseste sa arate ca un barbat musculos intr-un an dar nu vrem asta ca ne place de ea feminina

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro

Mergi la inceput

Uitasem de raport: Power Intervals din Revabs.
Ori e usurel ori nu l-am executat corect.

Elena & Denisa

Mergi la inceput

am uitat sa raportez:-)
nimic fascinant in materie de mancare

la sala au venit 3 barbati musculosi si am facut cu ei 15-20 min abs (TONY plus cca 100-150 de la mine) si i-am rupt, dupa care le-am facut stretching:-) Au fost seriosi in mare parte si le-a placut tare! ma specializez doamne dragi pe stretching/pilates si yoga ca vad ca am succes

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena_R spune:

Ditto Deus!

Exact asa cred si eu. Am prietene care nu au facut sport si care arata exact ca parintii lor la peste 50 de ani, cu solduri late, fara talie, cu tendinte de ingrasare. In schimb am prietene ce au facut si fac sport, au parinti supraponderali, in schimb ele arata super, nici nu zici ca se trag din familiile respective.

Si eu am avut noroc cu parinti ce m-au dat la toate sporturile posibile de cand aveam 5-6 ani, pana am terminat liceul. Plus am fost o fire baietoasa, toata ziua eram pe afara ba cu bicicleta, ba batand mingea in curtea scolii, prin copaci etc. Acum se vede si nu trebuie sa fac mare efort la sport sa ma simt multumita de mine, plus fac sport de placere.

Sper ca o sa inteleaga mai multa lume in ziua se azi ca sportul pt copii este o necesitate si nu statul pe canapea la tv sau computer!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magneB6 spune:

elena,

ce spui tu e foarte adevarat. am doar o observatie. nu cred ca trebuie sa vedem totul intr-un mod dualist. in sanatate si aspect fizic, exista nuante.

intre giselle si o persoana de 100 kg exista multe grade. nu ai si prietene medii? adica nici supraponderale, dar nici silfide?

p.s. 1. apropo, daca o sa le cer copiilor mei ceva, e sa faca sport.
p.s. 2. am pus si eu o poza, dar nu cu talia.

Mergi la inceput