"Abdomen extra-plat(36)"

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Magne in dau talia mea lucrata cu Shaun , la schimb cu picioarele .
Aaaa, in tabel am 72 in talie. No, am 68 acuma.
Tre sa il pun pe al meu sa ma pozeze ca in alea de la mare am mai mutl cu vreo 3kg.

Elena & Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

magne sa ma crezi pe cuvant ca mie imi plac toate tipurile de corp:-) nu vorbesc de obezitate...
cunosc niste persoane superbe cu stilul de corp a lui XIO(ea este una dintre ele), stiu persoane fibrate superbe, stiu dansatoare , luptatoare, etc...XIO si Allure au o feminitate aparte pe care eu una nu as vrea sa o piarda cu prea multa fibra. Lumi si eu avem un stil mai baietos la care ne sta bine cu abdomen fibrat, bicepsi definiti, Baby la fel este o pers nu f inalta ( am vazut-o face to face) are o dragalasenie copilaroasa dar tot-odata o prinde mult stilul fibrat cum cred ca este pe sub bluza/pantaloni (era imbracata cand am tras cu ochiul).

dupa ce ma uit in album o sa fac comentarii si despre restul:-) dragute nu altfel!

apropo unde sa ma uit la albumul comun , imi trimite si mie cineva pe PM datele?
promit ca nu dau la multa lume adresa

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Deus

magne sa ma crezi pe cuvant ca mie imi plac toate tipurile de corp:-) nu vorbesc de obezitate...
cunosc niste persoane superbe cu stilul de corp a lui XIO(ea este una dintre ele), stiu persoane fibrate superbe, stiu dansatoare , luptatoare, etc...XIO si Allure au o feminitate aparte pe care eu una nu as vrea sa o piarda cu prea multa fibra. Lumi si eu avem un stil mai baietos la care ne sta bine cu abdomen fibrat, bicepsi definiti, Baby la fel este o pers nu f inalta ( am vazut-o face to face) are o dragalasenie copilaroasa dar tot-odata o prinde mult stilul fibrat cum cred ca este pe sub bluza/pantaloni (era imbracata cand am tras cu ochiul).

dupa ce ma uit in album o sa fac comentarii si despre restul:-) dragute nu altfel!

apropo unde sa ma uit la albumul comun , imi trimite si mie cineva pe PM datele?
promit ca nu dau la multa lume adresa

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro

"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney

Deus am trimis eu.
Pfuu, tre sa ma culc ca sunt prea agitata azi pe DC.

Elena & Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Seara buna. Gata si curatenia si dusul. Acum savurez oapa plata cu lamaie. Fac si eu ca olteanu: ma gandii, ma razgandii... si cred ca cel mai bine imi fac abomanent la sala. Ca acasa fac sau nu fac exercitiile (depinde de cat de obosuta sunt in ziua respectiva ) asa acolo stiu o treaba... O sa scoata aia untul din mine, dar macar se va vedea. Voi ce experinte aveti cu sala?
Eleana_R subscriu la ce ai spus mai devreme: sportul este sanatate curata si de aceea este cel mai bine ca parintii sa constientizeze ca este spre binele copiilor lor sa ii indemne sa faca sport de mici, ca mai apoi sa aiba o viatza sanatoasa si sa creasca armonios!
Deus Tony are 53 de ani? Arata intr-un mare fel...
Distractie placuta la munte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

eu sunt foarte de acord ca ai nostrii copii tb sa faca sport ca si cum ar manca...doar ca uneori in kkatul asta de Bucuresti nu ai cum sa te tii de ceva . am un cui pe innot, nu e un bazin decent sa-i poti duce si sa faca innot serios cu un antrenor. Drept care desi cred ca fie-miu e talentat nu am ce face pana nu evadez din tara asta. Asa ca ai mei fac aikido si tenis, fie-mea balet si fi'miu a cerut sa joace fotbal drept care ne-am conformat

Raportez pe azi, 1 ora de "In the army" care a fost similara cu circuitul lui Shaun, cu cat ma uit mai mult la cd-uri cu atat ma prind de unde combina omul in ora asta

Acasa am executat si un curatat/sapat de trandafiri ca dupa asa antrenament mergea.

Mancare:
MD: iaurt mic cu ovaz si seminte in (apropo de ce macinati semintele?? mie imi plac asa intregi)
gustare: un sfert de mar
pranz: pui cu legume (cam 250 g)si salata varza acra
gustare: 1 covrigaici am dat-o in bara dar arata super si oricum aveam loc berechet de calorii
seara: salata dintr-o rosie mica, un castravete anemic, un strop de ulei de masline (am vazut ca au spary cu ulei de masline la Mega) si otet.

Conform site-urilor de numarat caloriile am mancat:
856 calorii
47 proteine (prea putin , tb sa ma incadrez intre 55 si 82)
16.6 grasimi(normal 23-28)
114 carbohidrati (prea mult din cauza covrigului, limitele erau 96-107)

O sa incerc de acum sa fiu atenta la toti parametrii astia , ca la calorii stateam super bine dar pe cantar nu se prea vedea, cel putin pana imi intra in sange mancatul echilibrat.

Mergi la inceput

apropo cum setez cu cine vreau sa fie share albumul de pe picassa?

Marina, orice sport este perfect, nepotul meu doar de pe la 12 ani a facut inot si arata perfect: baschet si sala = arata ca si tipul pus de XIO zilele trecute...frange inimi
ce fotbalisti frumosi sunt...daca-i place f bine:-)

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro

Mergi la inceput

Ele multumesc, am pus si eu poze la gramada cu parti din viata mea...in weekend fac poze mai actuale si cred mai clare ca asa parca-s tremurate:-)

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Deus

Ele multumesc, am pus si eu poze la gramada cu parti din viata mea...in weekend fac poze mai actuale si cred mai clare ca asa parca-s tremurate:-)

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro

Deus sunt sigura ca arati de milioane si ma enerveaza ca te pozezi mereu cu tel-ul. Nu ma bate, pls.

Elena & Denisa

Mergi la inceput

am voce groasa si muschiuleti dar nu bat pe nimeni:-) cainele care latra nu musca

ma apuca pozele cand sunt singura pe acasa si cu tel este usor...dar in weekend imi pus sotul sa ma imortalizeze pt posteritate alaturi de frumusetile patriei

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Deus, eu ma refeream strict la tipul corpului : ginoid sau androgin, androgina in veci nu va avea o talie sculptata, asa e conformatia, bazin mic, talie dreapta, umeri mici.
A, ca ar putea sa faca spatesi astfel sa "fenteze", da , dar altceva nu pot face (bine, si sa isi scoata niste coaste ).
la fel, fund de negrese mai rar la albe, o fata care are fundul plat in veci nu il va avea bombat frumos, eventual face niste muschi mari.

Nu spu ca sportul pe care il faci nu te formeaza altfel, dar sunt anumite lucruri pe care nu le schimba.

M-am uitat cu prietenul meu la Babyboom, am zis amandoi ca eu in veci nu o sa am asa brate, ca avem alta conformatie, la mine bicepsul e mare, la Baby e sculptat si subtire (u subtire-mic, ci "lean").
Eu nu stiu cat de feminina sunt la corp, mai degraba atletica, daca aveam si niste sani ca tin poate intram la categoria aia, asa...nu .
Si nu mi se pare ca tu sau Lumi sunteti baietoase, Lumi e mignona si tu cu sanii aia mari (hate u!) , numai baietoasa nu esti.

P.S: asta imi place, ca aici nu suntem 2 cu aceeasi conformatie

***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com

Mergi la inceput