"Abdomen extra-plat(36)"

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

hahaha! ce dreptate ai Luminita!

pune olteanul pe miracle noodles! nici macar nu trebuie preparati! se baga in apa si gata!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"The best exercise for abs is running... Away from the kitchen." Chalene Johnson

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Hai ma ca dai cu vorba si intelege lumea cin' stie ce....ma refer la dansul cocosului de la final care scos din contextul general pe care il stiti voi despre tony este din categoria what u se is what u get. Frame. Daca nu stii nika despre el poti comenta....da' io o faceam cu drag....ca mi-i drag el cu tot cu abdomenele lui cu tot!!!!!!!!!!!!!!!!!! Si la ce varsta are i se iarta dansul cocosului de mai sus!!! Dixit!

Distractie la munte Deus...si noi mergem la muntele nostru

Mergi la inceput

va mai pun un video dragut cu un interviu unde vorbeste asa frumos despre yoga (cei ce nu cred in ea, vor fi lamuriti) iar la sfirsit face ceva cooool rau de tot...Deus special pentru tine, sa-i admiri bratele si pectoralii mama-mama cum arata!

http://www.facebook.com/video/video.php?v=324178295863&ref=mf

"The best exercise for abs is running... Away from the kitchen." Chalene Johnson

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

eu gasesc noodles de astia in eterna romanie??

Allure, cred ca l-am mai adus pe calea cea buna..i s-a parut lui ca a cam facut putina burta cat a stat la soacra-sa la mare(ma rog,mie mi se pare ca are ditai burta, dar in fine) si acum a mai taiat din paine, ieri a mancat legume cu mine si niste piept de pui asa natur facut la cuptor doar cu putin piper si sare
acu' vrea sa se dea si pe kefir, mananca fructe,salate,oua fierte,dulciuri doar cioco amaruie

l-am pacalit:-)) cred ca l-as pacali si cu noodles astia daca as gasi

I'm smilin' cuz I love it~ every day!

Fitness is not a luxury, it's a necessity!
http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related

Mergi la inceput

se pare ca vor livra si in Europa soon: http://miraclenoodle.com/eu.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

nici io nu ma balonez de la broccoli, fasole, conopida. dar fasolea o pun mereu la inmuiat 8 hr macar si o fierb cu bicarbonat. poate ca combinatiile prea elaborate cumva sa baloneze.
allure, interesant noodles aia, oare ce gust au?
zice lumea pe la comentarii, dar japonicile noastre ce zic am papat doar noodles normali, soba& de orez.
Sabina, 2 linguri pudra de in/zi. vezi ca umfla lichidul in care o pui.
MD: lapte de orez, mei, pudra in, blueberries& seminte susan
Snack: nuci& castravete
Pranz:mancare de fasole uscata verde& lipie mica integrala& 4 ardei copti
Baby, poti face tu lapte de orez, reteta mai jos
How To Make Rice Milk – The Recipe

Ingredients and Supplies:
1 cup uncooked organic long grain brown rice
8 cups water for cooking
More water for diluting
1 teaspoon salt
Glass mason jars for storage
A Blender
Mesh strainer

Directions
Thoroughly wash the rice.
Put 8 cups of water in a big pot and bring it to a boil over high heat.
Pour in the rice.
Cover the pot and lower the heat to let the water simmer.
Cook for 3 hours.
You will end up with something that looks a bit like a soupy rice pudding. Add the salt.
In batches, fill your blender halfway with the rice mixture and halfway with water. Blend until very smooth. Strain twice through a fine mesh strainer into a mason jar. Continue on with the rest of the milk until you’re finished, filling jars and screwing the lids on good and tight.
se pun si 2 linguri de ulei fl soarelui la prima presare ca sa iasa laptele mai cremos.
io am pus sare, dar data viitoare nu mai pun, ca imi place dulce.
parca Rice Dream simplu e mai bun, dar mai incerc o serie fara sare. mi-a iesit 3kg in total. am facut in 2 serii, am facut juma, am congelat restul. prima serie am facut- cu ulei, seria 2 fara. mi-a placut fara ulei mai mult.

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica Floricele frumusele

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

distractie placuta la munte, Deus.

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica Floricele frumusele

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Ema ce simplu se face! E de fapt numai orez brun fiert 3 ore? Am inteles bine?
As vrea sa renunt si eu la cel de vaca si as vrea ceva facut in casa.. Am gasit si o reteta de lapte de migdale pe care vreau sa o incerc

Sa mai scri ce mananci ca ma inspir si eu pt mesele/ zilele light

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Deus, daca n-ai fundul ca al negreselor nici nu o sa il ai . E genetic, ca si cu talia. Cele care au talia dreapta pot sa faca orice, ca nu vor avea in veci silueta tip clepsidra.
E conformatia ginoida, androgina, nu ajung una ca alta ca n-au de unde.
Oricum nu conteaza atata timp cat acoperi ce trebe si descoperi ce trebe

Eu mananc taitei de orez si sunt dementiali

***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magneB6 spune:

XIO, de acord cu tine. Asta e si parerea mea. Poti sa arati foarte bine pt. conformatia ta, dar conformatia va ramane.

Dupa cum am spus, eu sunt relativ slaba la 49 kg si 1,63. Si totusi in talie am 68. Cunosc in schimb persoane mai plinute decat mine care au talia de viespe si kg dispuse in alte zone.

Daca m-as tonifia si subtia putin, la aceeasi greutate, probabil ca as putea ajunge la 63-64. Mai jos de atat insa ma indoiesc, pt. ca asta e pur si simplu conformatia mea. Nu am talie .

Am in schimb bratele foarte subtiri ( daca imi vezi numai bratele ma crezi mult mai slaba decat sunt ), si gmabele foarte groase. E clas ca pot sa ajustez/accentuez, dar conformatia ramane.

Mergi la inceput