"Abdomen extra-plat(36)"

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codrina13 spune:

Am vazut si eu emisiunea lui DR.Oz cu balonarea. A aratat la un moment dat o cana plina cu spuma/gas si a picurat o substanta care in catev secunde a "desfintat" gazul respectiv. impresionant! cica se numeste "simethicone" si e fara prescriptie si nu are side effects. trebuie sa caut ce suspensie de la noi contine substanta respectiva.

http://abcnews.go.com/GMA/OnCall/dr-mehmet-oz-tips-avoid-bloating/story?id=8858561&page=2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

hai maiiiii baby ca nu pute nimica..s-a gasit un destept pe un site sa zica ca are gust de mortaciune cu lapte UHT..ce dreacu, ca nici eu nu suport orice asa..are gust de kefir de asta cumparat(poate oleaca mai acrisor), daca iti place asta din comert o sa iti placa si ala facut din ciuperca
si de mirosit miroase a iaurt , nimic deosebit

maica-mea il face cu lapte de capra de la tarani..e bun, dar mult prea acidulat pentru gusturile mele

cu laptele asta UHT are un gust fain si e f cremos

incerci si tu si cu lapte de capra daca ai de unde lua si cu UHT sau cu orice alt lapte care are cel putin 3,5% grasime si vezi cum te coafeaza

Deus, tu cu ce fel de lapte o sa il prepari???
si tu Allure?

I'm smilin' cuz I love it~ every day!

Fitness is not a luxury, it's a necessity!
http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Am gasiiiiitt,am gasiiittt,flax seeds pe rakuten!!

Intrebare,cat se foloseste?La un pahar de suc cate grame de seminte macinate?

Mezina e in culmea energiei la zece noaptea!CE sa mai spun ca as avea o tona de calcat si altele de facut.

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Citat:
citat din mesajul lui codrina13

Am vazut si eu emisiunea lui DR.Oz cu balonarea. A aratat la un moment dat o cana plina cu spuma/gas si a picurat o substanta care in catev secunde a "desfintat" gazul respectiv. impresionant! cica se numeste "simethicone" si e fara prescriptie si nu are side effects. trebuie sa caut ce suspensie de la noi contine substanta respectiva.

http://abcnews.go.com/GMA/OnCall/dr-mehmet-oz-tips-avoid-bloating/story?id=8858561&page=2

Dimeticona asta este substanta activa din siropurile anticolici pt bebei....dintre care cel mai cunoscut este Sab Simplex

Celor interesate: sab simplex este si in varianta pt adulti, pastile masticabile, pe care le bagi in gura, 2 odata si le mesteci....sunt foaaarte bune la gust, usor mentolate si dupa aceea incepi sa tragi vanturi instant si gata cu balonarea..Da' nu asa, nici n-apuci sa le inghiti ca incepe vanturarea
Distractie faina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Ziua buna
Xio sportul face minuni cand este vorba de modelare(vezi inclusiv barbati care au suferit de rahitism si-si construiesc un corp de vis) dar trebuie enorm de multa munca si disciplina! enorm si f putina lume poate sa se tina de program

SabinaY. eu te-am sfatuit sa dormi 8 ore pe noapte si eu dorm 4-5...fa cat poti si dupa cum iti spune corpul tau si fa ce zice popa nu ce face popa:-)
rezultate incep sa se vada dupa 3 luni si cu adevarat te schimbi total dupa 1 an...deci rabdare si munca. Ori si cate tipuri de aparate sunt pe piata tot fandarile si genoflexiunile iti lucreaza picioarele de mama focului:-)
alterneaza cu tot ce-ti place in materie de sport si o sa vezi rezultate frumoase.

Marina creatina este buna ca-ti da energie si-ti face fibra dar daca mananci mult si faci sala multa faci masa deci grija! plus apa trebuie f multa fiindca iti scoate apa din tesuturi si risti sa-ti afectezi rinichii. Eu nu am auzit pe nimeni sa aiba probleme, eu iau, fratele meu da, Lumi da si ne fibram fara sa avem probleme:-)

nici eu nu am parola si nici un fel de date...dar pana luni nu am cand sa intru sa admir si sa incarc...plec maine la munte pana dumi seara:-))
acuma fac curat si pregatesc bagajul

va pup...nu pot sa tin pasul cu atatea mesaje:-) mi-am deschis doua ferestre sa le vad in paralel

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

eu maninc broccoli si fasole si nu ma balonez deloc...laptele imi face stomacul sa ghiortzaie TARE de tot asa ca il evit (treaba cu lactoza..)

fetelor, nu va luat dupa aparente...Tony e cel mai modest si dragut barbat posibil!! va spune je care l-a vazut, ascultat pe viu 3 zile, "palpat", mirosit, vorbit cu el, sorbit din ochi si ce mai vreti voi am si poze cu el :)
chestia cu umflarea muschilor de la sfirsit e un fel de a spune: "am eu 53 de ani dar mai pot!" cind lucrezi asa de greu sa ajungi si sa te mentii la nivelul ala, e normal sa te umfli nitel in pene...asa cum si noi de dam mari cu muschii nostri pe aici toata ziua :)

eu pt kefir am luat lapte de vaca organic proaspat dar pasteurizat ca asa-s toate la magazin si e 2%

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"The best exercise for abs is running... Away from the kitchen." Chalene Johnson

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

si am uitat ce era mai important: am terminat "FIRE 60" 60 min cu Chalene, beut shake-ul meu obisnuit...oare ce maninc eu azi la prinz?? hmmm...

edit: la capitolul noutati in dieta, fetele din Japonia ati auzit de acesti noodles miraculosi care nu contin calorii? cica sint populari in Japonia si ma gindeam ce gust au, sa-mi iau si eu ca-mi plac tare pastele dar nah...caloriile! astia sint facuti din "glucomannan" o specie de fibra care ajuta digestia, tranzitul intestinal si la slabit, of corz :)

http://miraclenoodle.com/?gclid=CLOb6e7GoqMCFUfX5wodnUMv4A

astept feedback

ptii! pusesem tot linkul cu Tony :-)))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"The best exercise for abs is running... Away from the kitchen." Chalene Johnson

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena_R spune:

Ceao fetele!

Merci Chiquitita pt parola! Hannen, ti-am trimis-o mai departe daca nu ai primit-o pana acuma. O sa pun si eu un album cand ajung acasa ;)

Eu imi facui bootcampul aseara + curatenie si calcat. Azi e zi de repaos ca prea am fost harnica toata saptamana asta cu sport zilnic.

Lumi, soacramea face kefirul cu lapte de vaca 3.5% grasime, nimic special, si iese f bun.

Sabina, nu este o masura anume, eu de exemplu pun cam 2 lingurite la un pahar de 250 ml or so.. depinde cat de fibros vrei sa iasa

Baby, ce fain suna panoul ala! Nu am incercat niciodata dar cred ca mi-ar place. Antrenoarea mea e profi la asa ceva, trebuie sa ii zic sa ma initieze si pe mine

Mergi la inceput

Deus distractie maxima la munte

nici mie nu mi se pare ca Tony se umfla in pene..pur si simplu asa e el jucaus si pus pe sotii..ca toti racii din breasla:-)))

Mergi la inceput

si da dom'le (hai ca am draci in fund) atata timp cat manelistii penali isi etaleaza cu mandrie burtile pline de ceafa de porc & Co si toate suncile si colacii din dotare, mi se pare mai mult decat normal ca cineva care are cu adevarat ce etala si care munceste pentru treaba aia sa se umfle putin in pene

ce mama naibii:-)) fac scandal:-)))
stiu eu de ce-s asa capsata referitor la burdihane si sunci , dar nu intru in detalii

Mergi la inceput