"Abdomen extra-plat(36)"
Raspunsuri - Pagina 12
emaaimee spune:
mersic Magne. duminica e ziua mea, dar nu scapai ocazia azi sa ma rasfat un pic
chiar ma culc acu'
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash
m-am facut maricica Floricele frumusele
POVESTEA MINUNII
Elena_R spune:
No, bagai si eu albumul Ce de fete muschiuloase pe acolo am avut cu ce-mi clati ochii
Ema ce frumoasa e fetita ta!! Si mamica la fel :) Pe tine te-as compara cu Debra Messing cu ochii caprui
Allure seamana f bine zic eu cu un model de la Victoria Secret...nu stiu cum o cheama, cea blonda din poza asta http://www.aceshowbiz.com/news/view/00031537.html
Pe mine toata lumea ma compara cu Victoria Beckham mai ales cand aveam parul scurt.. acuma il vreau lung si nu mai creste odata!!!
hannen spune:
beyyyyyyyyyy,ce-i avalansa asta de mesaje?????Nu reusesc sa va citesc ,mnoah ,ma asteapta Shaun!
Allure,aici noi mincam din cind in cind noodles de alea dar n-am slabit pt. ca nici nu am folosit pt. dieta(habar nu aveam ca slabesc) asa ca nu stiu sa-ti zic daca chiar slabesti sau nu de la ele.Tot ce vreau sa zic e ca ,gatite in diverse moduri sunt bune la gust(la noi se bat fetele pe ele) insa fara nimic ,n-au niciun gust.Sunt si albe ca cele din video dar si gri inchis,spre negru(nu chiar) si au un miros cam intepator.Aici se fac in diferite moduri (cu carne ,cartofi ,morcovi,ceapa) in skiyaki(carne feliata subtire,praz,ciuperci,tulpini si frunze de crizanteme,ghee ...)Simple nu prea am mincat .
Acum au dat goarna ca ciupercile maitake(vedeti aici http://en.wikipedia.org/wiki/Grifola_frondosa ) sunt bune pt. slabit.au facut o incercare cu niste grasuni si grasune care 30-40 de zile au mincat cel putin seara,neaparat ,ciuperci de astea si au slabit cit 10-12 kg.Sa vezi comedie,deja la supermarket pretul s-a dublat!!!Asa de hoti sunt,exploateaza orice posibilitate sa te ususce de bani.
Au mai avut emisiuni de astea cu nato (soy beans -fermentate) cica slabesti daca maninci nush cit pe zi.a doua zi nu mai gaseai nato la magazin!!Si s-a dovedit a fi minciuna.au si anulat programul acela.
La fel cu bananele,cind au zis la tv ca slabesti cu banane ,pai daca nu erai la magazin cind deschidea puteai sa te lingi pe bot de banane pe ziua respectiva!
Funny people !
Whatever happens don`t let go of my hand!
Deus spune:
Buna dimineata
Emaimme sa te sarbatoresti cu drag si sa fiti fericiti...ce emotionata era mamica langa fetita:-))
Intr-adevar cu Debra Missing
MArina eu am o rasnita de cafea electrica de pe vremea lui tataie si pe ea o folosesc sa macin semintele de in
Hannen asa se vede ca lumea doreste sa slabesca doar ca aleg varianta usoara: pastile, un fruct sau o ciuperca, aparat minune care face abdomene in locul lor, etc.
si cu cioco slabesti ,in loc de cina mananci 2 patratele de ciocolata
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney
Allure spune:
Elena, da...la par seman cu modela aia si...cam atit (o varianta a ei mai batrina si mai grasa:))
Hannen, pai daca pui sosuri cu carne, cartofi, ceapa si mai stiu eu ce pe linga noodles aia, normal ca nu slabesti :) Eu cred ca i-as minca goi, cu ulei de masline si nitica sare pt gust...pariez ca slabesti asa, fiindca tin de foame si nu au calorii.
Marina rasnita de cafea e sfinta pt semintele alea
ma retrag la cearsaf...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"The best exercise for abs is running... Away from the kitchen." Chalene Johnson
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
hannen spune:
Asa e Deus,eu acum cind aud de pastile de slabit (cu care pierzi cite 3kg pe zi) si alte minuni ,ma scutur.brrrr
Numai sanatos nu o fi!
Cel mai bine e ceea ce incercam sa facem noi aici,dieta sanatoasa (funny cum cuvintul diet ,healthy diet ,s-a transformat in cuvintul oribil de acum dieta=deprivare de ceea ce iti place,suferinta)si sport!!
Allure,eu nu vreau sa te dezamgasesc,in cel mai bun caz probabil chestiile alea nu ingrasa!De slabit nu stiu daca slabesc dar le poti consuma ca pe orice fel de mincare sanatos(probabil) nefiind din faina ...etc.Aici le zice devil tongue(avem si calup intreg ,nu doar in forma de noodles) si e in dieta lor zilnica dar fara scop de slabit.
hannen spune:
Allure,clar!
eu am facut rar cu carne ,cartofi,morcovi si mai des doar cu carne ,praz ,ciuperci ...pe hot plate insa deasupra se pune un sos special pt. toata "mincarea" asta.
sa stii ca ideea ta e super,cred ca am sa le folosesc si eu ca un alt posibil fel de healthy food si poate cu un sos pt. alte noodles ,slabe (fara calorii) doar cu ceva arome .Buna idee!
Macrina spune:
Vai de mine, nici nu mai apuc sa fac nimic cu atatea mesaje...
Imi da si mie cineva parola aia?
Just kiddin'
Ema, la multi ani, sa fii sanatoasa.. Da-mi si mie reteta de mici, ca saracu barbat se chinuie de nustiu cand sa ii nimereasca si ciuciu... Te rog frumos M-a stresat cu niste mici storcositi, a dat si la copii nu ies si pace.. Oricum, nici nu ma dau in vant dupa ei, cred ca sunt bomba pt stomacul meu...
Am facut 20 de min cu una, nu mai stiu numele, dar acu am febra musculara la picioare.. MAi fac ab ripper si nani..
Rezultate spectaculoase n-am, sunt tot pufulete
Asta pentru ca n-am facut sport deloc la viata mea..
Ce zici tu MArina ca pleci din RO si gasesti pool-uri... ha, eu aici nu gasesc fara sa ma rupa zdravan la buzunare.. E ff scump inotul, mai ales cu profesor..
Deus, ce tonica esti, dimineata cand intru aici umflata la ochi, capat putere
Allure spune:
uite care e logica mea la slabit: mie imi plac pastele de mor dar ingrasa groaznic...in loc de paste maninc noodles din astia si "economisesc" 500 de calorii la o masa , sa zicem...ma simt satula, fericita ca am mincat "paste" si fara calorii care sa se depuna (eventual seara cind am o foame de dinozaur)...slabesc sau nu?
eu ziceam ca da...
acu am plecat la nani...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"The best exercise for abs is running... Away from the kitchen." Chalene Johnson
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
hannen spune:
Allure,eu am impresia ca te-ai cam suparat.ai cerut o parere si eu ti-am zis ca nu stiu clar pt ca aici nu se consuma asa,sau cel putin nu stiu eu.Se folosesc asa cum am zis in diferite feluri de mincare.
daca tu zici ca vrei sa inlocuiesti pastele de faina alba cu ele,zic si eu ca vei avea rezultate(cel putin daca nu slabesti,sigur nu te vei ingrasa,cel putin atit!).
Eu personal nu am auzit de noodles de astea folosite ca metoda de slabit,imi cer scuze ca am indraznit sa imi dau cu parerea .
si totusi cred ca ideea ta este buna si am zis ca voi incerca sa folosesc si eu,atit.
Daca te-am suparat,imi cer scuze.
Edit: citesc din urma si am impresia ca tu te-ai simtit inclusa in categoria celor care vor sa slabeasca cu pastile,ciuperci...etc!
Daca e asa,clar e de vina exprimarea gresita!Categoric nici eu si nici Deus nu te includeam la categoria respectiva,Allure!!Pai se poate?La cit sport faci ,nici n-as visa sa te introduc acolo.
Am gresit ca am adaugat mesajului pt. tine,ceea ce simteam eu despre tv-ul asta si dietele lor minune,basca,managerii de supermarketuri care parca stau lipiti in tv toata ziua,cum zic astia ca "asta" slabeste,cum a doua zi respectivul "asta" e dublu la pret si esti norocos daca-l gasesti!
sper sa nu dispara si konyaku noodles la fel(care acum is ieftine tare ,mare minune sa nu le vad la pret dublu)
ca sa-ti treaca supararea si inca o data,e buna tare ideea ta sa inlocuiesti spaghetti cu noodles astea.nici prin cap nu mi-a trecut,eu am luat totul de-a mocca cum fac astia,am facut si eu.