Ghiocei de martie - aprilie 2009 ***235***
Raspunsuri - Pagina 7
olishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anaan Olga, tin pumnii sa fie bine de data asta cu operatia si sa scapati de problema cu ochisorul, ca mult ati mai tras-o si voi din cauza asta! Adrisimo, acum ma infrupt din tort si sampanie!Eu ar trebui sa mananc tot pe forum, ca sa-mi mai scada burdihanul! Ana, mama lui Andrei (14.03.2009) |
Multumim
Buna asta cu mancatul de pe forum Cred ca este cea mai buna dieta
Olga, mamica lui David iepurasul
olishka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui adrisimo28
nu-i asa ca-i bun??? e cu fructe si inghetata, am facut si unul monti dragastoasa de Drg |
Eu mananc doar fructele de pe el
La sampanie ma bag si eu un pic. Ceva care chiar nu pot sa refuz
olishka spune:
Dyana groaznic ce povestesti tu. Sa-ti lesine copilul
Multa sanatate fetitei!!!
Bianca2503 spune:
Mai fetelor dar ce "limbarita" aveti!
LA MULTI ANI< sarbatoritelor zilei! Astept tort ca tare mi-e pofta.
Felicitari Georgi si multa sanatate Giuliei.
olishka spune:
Ati fugit toate la culcare langa bebelusi?
Eu am bagat mancarica la cuptor si m-am pus pe calcat. Am incins toata casa.
mihaelacg spune:
olga, hai sa ne batem in grade.
maria doarme cu 30.4 grade.as vrea sa dorm si eu langa ea, dar am tb.
am dat drumul la AC.
de calcat cred ca o sa calc mai tarziu.acum am de curatat vreo 3 kg de pastai.
nu am carne azi de nicio culoare. ma gandeam sa-i fac mariei niste paste cu pastai, rosii, ceapa, usturoi, patrunjel. merge?
adrisimo28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaelacg nu am carne azi de nicio culoare. ma gandeam sa-i fac mariei niste paste cu pastai, rosii, ceapa, usturoi, patrunjel. merge? |
merge, merge, vreau si eu!!
dragastoasa de Drg
mihaelacg spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui adrisimo28
merge merge vreau si eu! dragastoasa de Drg eu n-as manca asA ceva decat daca as muri de foame.da la bubu inca merge.pana se prinde ea. aaaa, i-am facut linte.am fiert-o cu ceapa, morcov, pastarnac si am blenduit-o. naspa rau. mie nu mi-a placut, dar bzubu a papat cam 100.e drept ca noaptea a cam foit-o burtica. am avut ieri salata de vinete, salata de peste, iar seara ma intreaba al meu daca nu avem vreo bucata de carne |
olishka spune:
Miha sport la bucatarit!!!
Tu orice ai face este delicios
Pisik06 spune:
Hello!
Hai ca scrisesem un cearceaf si nu stiu pe ce am apasat
ADRISIMO, CAMI, LA MULTI ANI. Sa fiti sanatoase, fericite si sa va bucurati de copilasii vostri scumpi.
GEORGI, felicitari pt bb2. Sa ai o sarcina usoara si bebe sanatos.
MADGY, ne rugam pentru bebelina, sa stea cuminte si sa fie totul bine
OLGA, chiar ca esti zuza cu regimul tau. Pai regim iti trebe tie? Acuma na, daca te-ai apucat, succes
Eu nu imi dau cu parerea in cazul ANCAI. Consider ca numai ea si Daddy stiu fiecare ce e in sufletul lui si care sunt motivele pentru care au actionat cum au actionat, iar orice am spune noi nu ar putea cuprinde exact toate datele problemei. Pana la urma Dumnezeu va hotari finalul acestei povesti. Important e ca din ea a rezultat un copil f reusit.
Noi tot la munte. Maine ploecam si nu stim inca daca spre casa sau spre tata (cel mai probabil), unde sa mai stam o zi.
Aseara ne-am vazut cu familia de Gazi, a fost super. Gaza mica era un pic obo, dar au fost la inaltime ambele fete, iar Ana a facut o adevarata pasiune pentru Gaza mare, nu se mai lasa despartita de ea, a plans cand au plecat, o luase si pe Gazuta mica de gat si o imbratisa doar doar nu mai pleaca. Asa dulce a fost
Acum o adoarme tati, dupa ce m-a bombanit bine ca stau pe net. Dar am si motiv ca pazesc mancarea fetei sa se fiarba (i-am pus niste legume la facut, ca s-a cam constipat si vreau sa ii dau si altceva decat piure si rontanele)
Gata, va las, am dat raportu, pupici
Mami de minune mica