Ghiocei de martie - aprilie 2009 ***235***
Raspunsuri - Pagina 6
adrisimo28 spune:
si acum ca mi-am facut provizii de bani va invit
la o felie de un pahar de sampanie sau suc/
dragastoasa de Drg
Anaan spune:
La multi ani, draga Adrisimo!Sa ai o viata minunata, iar frumusetea cu ochi albastri (cei mai frumosi!) sa iti aduca numai bucurii!O mie de si multe, multe!
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Ilinca_M. spune:
LA MULTI ANI, ADRISIMO!! LA MULTI ANI, CAMI!! FELICITARI, GEORGIULY!!
Wow, cate motive de baut azi! (cu mancatul sa luam exemplul Olishkai si s-o lasam mai moale:)))
Dar chiar, Georgi, care-o fi cauza pt care a inceput Giulia sa faca acum convulsii?! Daca zici ca n-a facut ca bebe si nici la febra mare...of, sa ne spui si noua cum sta treaba
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever
mihaelacg spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adrisimo28 si acum ca mi-am facut provizii de bani va invit la o felie de un pahar de sampanie sau suc/ dragastoasa de Drg |
PRIMIM, PRIMIM ORICE
Anaan spune:
Olga, tin pumnii sa fie bine de data asta cu operatia si sa scapati de problema cu ochisorul, ca mult ati mai tras-o si voi din cauza asta!
Adrisimo, acum ma infrupt din tort si sampanie!Eu ar trebui sa mananc tot pe forum, ca sa-mi mai scada burdihanul!
adrisimo28 spune:
citat din mesajul lui Anaan La multi ani, draga Adrisimo!Sa ai o viata minunata, iar frumusetea cu ochi albastri (cei mai frumosi!) sa iti aduca numai bucurii!O mie de si multe, multe! |
multe si multi merci ptr urari!!!
dragastoasa de Drg
adrisimo28 spune:
citat din mesajul lui Anaan Adrisimo, acum ma infrupt din tort si sampanie!Eu ar trebui sa mananc tot pe forum, ca sa-mi mai scada burdihanul! |
nu-i asa ca-i bun??? e cu fructe si inghetata, am facut si unul monti
dragastoasa de Drg
dyana27 spune:
am vorbit cu o colega de servici si am tras o tura de plans; are fetita cu cateva luni mai mare ca mutzu si dupa ce a tras cu ea cu o infectie aparent necunoscuta, suspecta de boala Lyme, o gramada de idiotenii plus suprapus cu o pneumonie urata rau de tot, cand abia s-au facut bine a lesinat copilul pe strada, dupa aia vomitat in jet, letargica.... a umblat cu ea 2 zile din spital in spital cu RMN-uri, punctii lombare, anestezii generale 3 in aceeasi zi.... horror; suspecta de tumora cerebeloasa.... pana la urma nu i-au gasit nimic in neregula si probabil ca a fost o cerebelita post-infectioasa sau ceva viral; surioara zice ca se mai intampla si din astea, virusuri idioate cu afectare imediata cerebrala care dau simptomele astea.
oricum saraca a zis ca si-a pierdut juma' de viatza vazandu-si fetita asa; groaznic... nici nu mai aveam cuvinte, am plans ca tampita cand imi povestea
si mi-a mai dat o veste "buna": se fac reduceri masive de personal la servici, venita ordonanta oficiala, deci nu poate fi ignorata; si culmea, in loc sa restruyctureze din departamente, ca oricum juma' de institut freaca menta ei vor reduceri la fiecare departament; pai la noi oricum era criza maaaaare de personal, ce sa mai reduca??? si mi-a dat de inteles, dar ma rog, cat sa nu ma agite prea rau, ca e posibil sa ma astepte si pe mine bagajul la usa cand ma intorc la munca; faza e ca eu clar nu am cum sa ma lupt cu tipa care mi-a venit in laborator, este mult mai buna, are doctorat in Hamburg plus 15 ani de experienta peste mine, plus disponibilitate la program de 24/24 daca e nevoie.... deci cine credeti ca pleaca????
clar e momentul de BB2, acum las totul la mana lui DD, ca stie el cum sa le aranjeze pe toate, iar eu o sa le accept asa cum sunt; sper sa nu fie chiar asa tragica situatia
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume
Anaan spune:
Ilinca, am ramas datoare cu un raspuns: la pensionul "History", camera (cu doua paturi/pat matrimonial) este 99 RON.