Ghiocei de martie - aprilie 2009 ***235***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

si acum ca mi-am facut provizii de bani va invit

la o felie de un pahar de sampanie sau suc/

dragastoasa de Drg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

La multi ani, draga Adrisimo!Sa ai o viata minunata, iar frumusetea cu ochi albastri (cei mai frumosi!) sa iti aduca numai bucurii!O mie de si multe, multe!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

LA MULTI ANI, ADRISIMO!! LA MULTI ANI, CAMI!! FELICITARI, GEORGIULY!!
Wow, cate motive de baut azi! (cu mancatul sa luam exemplul Olishkai si s-o lasam mai moale:)))
Dar chiar, Georgi, care-o fi cauza pt care a inceput Giulia sa faca acum convulsii?! Daca zici ca n-a facut ca bebe si nici la febra mare...of, sa ne spui si noua cum sta treaba

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrisimo28

si acum ca mi-am facut provizii de bani va invit

la o felie de un pahar de sampanie sau suc/

dragastoasa de Drg

PRIMIM, PRIMIM ORICE

Mergi la inceput

Olga, tin pumnii sa fie bine de data asta cu operatia si sa scapati de problema cu ochisorul, ca mult ati mai tras-o si voi din cauza asta!

Adrisimo, acum ma infrupt din tort si sampanie!Eu ar trebui sa mananc tot pe forum, ca sa-mi mai scada burdihanul!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

La multi ani, draga Adrisimo!Sa ai o viata minunata, iar frumusetea cu ochi albastri (cei mai frumosi!) sa iti aduca numai bucurii!O mie de si multe, multe!

multe si multi merci ptr urari!!!

dragastoasa de Drg

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

LA MULTI ANI, ADRISIMO

dragastoasa de Drg

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan
Adrisimo, acum ma infrupt din tort si sampanie!Eu ar trebui sa mananc tot pe forum, ca sa-mi mai scada burdihanul!

nu-i asa ca-i bun??? e cu fructe si inghetata, am facut si unul monti

dragastoasa de Drg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

am vorbit cu o colega de servici si am tras o tura de plans; are fetita cu cateva luni mai mare ca mutzu si dupa ce a tras cu ea cu o infectie aparent necunoscuta, suspecta de boala Lyme, o gramada de idiotenii plus suprapus cu o pneumonie urata rau de tot, cand abia s-au facut bine a lesinat copilul pe strada, dupa aia vomitat in jet, letargica.... a umblat cu ea 2 zile din spital in spital cu RMN-uri, punctii lombare, anestezii generale 3 in aceeasi zi.... horror; suspecta de tumora cerebeloasa.... pana la urma nu i-au gasit nimic in neregula si probabil ca a fost o cerebelita post-infectioasa sau ceva viral; surioara zice ca se mai intampla si din astea, virusuri idioate cu afectare imediata cerebrala care dau simptomele astea.
oricum saraca a zis ca si-a pierdut juma' de viatza vazandu-si fetita asa; groaznic... nici nu mai aveam cuvinte, am plans ca tampita cand imi povestea
si mi-a mai dat o veste "buna": se fac reduceri masive de personal la servici, venita ordonanta oficiala, deci nu poate fi ignorata; si culmea, in loc sa restruyctureze din departamente, ca oricum juma' de institut freaca menta ei vor reduceri la fiecare departament; pai la noi oricum era criza maaaaare de personal, ce sa mai reduca??? si mi-a dat de inteles, dar ma rog, cat sa nu ma agite prea rau, ca e posibil sa ma astepte si pe mine bagajul la usa cand ma intorc la munca; faza e ca eu clar nu am cum sa ma lupt cu tipa care mi-a venit in laborator, este mult mai buna, are doctorat in Hamburg plus 15 ani de experienta peste mine, plus disponibilitate la program de 24/24 daca e nevoie.... deci cine credeti ca pleaca????
clar e momentul de BB2, acum las totul la mana lui DD, ca stie el cum sa le aranjeze pe toate, iar eu o sa le accept asa cum sunt; sper sa nu fie chiar asa tragica situatia

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Ilinca, am ramas datoare cu un raspuns: la pensionul "History", camera (cu doua paturi/pat matrimonial) este 99 RON.

Mergi la inceput