Ghiocei de martie - aprilie 2009 ***235***
Raspunsuri - Pagina 2
georgyiuly spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui adrisimo28
![]() ![]() ![]() felicitari si sarcina usoara!!!![]() ![]() ![]() dragastoasa de Drg![]() |
Multumesc!

Georgiana
mami de
Giulia (12.03.2009)Giulia!
georgiana310 spune:
Super veste, Georgi! Sarcina usoara si multa sanatate Giuliei!!!
Sa fiti sanatosi cu totii!
Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009
claudela spune:
Salutare si de la mine!La multi ani sarbatoritei!Sanatate si numai impliniri!
POVESTEA MIRUNEI
olishka spune:
Georgi felicitari!!!! Sa ai o sarcina usoara!! Ii dorim si Giuliei multa sanatate si sa-i dati de capat febrei buclucase.
Magdy ne rugam si pentru tine sa tii cat mai mult minunea mica in burtica 
Olga, mamica lui David iepurasul 

uali spune:
...neatza fetelor!
Georgy...felicitari si sarcina usoara!!!!
LMA- Cami!!!
Anca...tumultoasa viata ai nene...!
Clubul gimnastelor...mai puteti careva sa faceti un cambre macar
? io nu...
...tot de aia ritmica am facut si eu (sau artistica, sau cum ii mai zice acum...)
olishka spune:
Fetelor eu de azi m-am apucat de dieta minune. Nu prea tin fructele de foame
Va zic diseara daca am cantat "aleluia" de foame ![]()

georgiana310 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olishka Fetelor eu de azi m-am apucat de dieta minune. Nu prea tin fructele de foame Va zic diseara daca am cantat "aleluia" de foame Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
Spor, cuscra! Nu inteleg ce te-a apucat, dar... ma rog! Ale feminitatii valuri!
Cat despre numele dietei... macabru! De fapt, macabru pentru kg in plus, care vor canta ALELUIA. Dar ce sexy mami o sa fi tu... Desi, ma indoiesc ca se poate mai mult ca acum!

olishka spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui georgiana310
Spor, cuscra! Nu inteleg ce te-a apucat, dar... ma rog! Ale feminitatii valuri! Cat despre numele dietei... macabru! De fapt, macabru pentru kg in plus, care vor canta ALELUIA. Dar ce sexy mami o sa fi tu... Desi, ma indoiesc ca se poate mai mult ca acum! ![]() Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009 |
Multumesc cuscra
Si legat de mamica sexy, cam ai dreptate....nu prea se poate mai mult, dar eu incerc sa salvez ce-a mai ramas din mine

Dieta este mai mult o detoxifiere a organismului. Sper sa ma pot tine de ea caci sunt o maaaare pofticioasa

georgiana310 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui olishka
Si legat de mamica sexy, cam ai dreptate....nu prea se poate mai mult, dar eu incerc sa salvez ce-a mai ramas din mine ![]() Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
Deci ca sa fie clar, eu am zis ca tu arati beton acum si ca mi-e greu sa cred ca ai putea arata MAI bine!
Sper ca am fost clara...

La Multi Ani Cami
dragastoasa de