Ghiocei de martie - aprilie 2009 ***235***
Raspunsuri - Pagina 3
Anaan spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui georgyiuly Buna fetele!!!In toata nebuneala care a fost am uitat de ciclu( ca tot isi facea griji Olga) si m=am trezit ca a trecut de mult data, asa ca mi-am facut un test si din fericire era POZITIV,asa ca la anul tot prin martie, cu ajutoul luiD-zeu vom fi din nou parinti. Georgiana mami de Giulia (12.03.2009)Giulia! |
Felicitari, Georgiana!
O sarcina usoara si fara probleme si un bebe sanatos!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Anaan spune:
citat din mesajul lui georgyiuly Buna fetele!!!Si ma asteapta controale si vizite neurologice pentru a afla de ce face Giulia convulsii la febra relativ mica(38.4-38.7) si de ce acum,avand in vedere ca ea a facut in trecut febra mult mai mare fara nici o problema. Georgiana mami de Giulia (12.03.2009)Giulia! |
Sper sa treceti cu bine peste perioada asta grea ( stiu si eu cum este!) si Giulia sa nu aiba niciun fel de probleme!
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
olishka spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui georgiana310
Deci ca sa fie clar, eu am zis ca tu arati beton acum si ca mi-e greu sa cred ca ai putea arata MAI bine! Sper ca am fost clara... ![]() Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009 |
Tu ai fost foarte clara, eu ti-am zis varianta mea

Olga, mamica lui David iepurasul

Anaan spune:
| citat din mesajul lui olishka Fetelor eu de azi m-am apucat de dieta minune. Nu prea tin fructele de foame Va zic diseara daca am cantat "aleluia" de foame Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
Olga, tu trebuie sa canti toata ziua "aleluia", atat esti de frumoasa!Spor la dietit
Ce mai face David?Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
mihaelacg spune:
georgyiuly
, felicitari pt sarcina. sa fiti sanatosi cu totii.multi
giuliei sa nu mai aveti pb. bine c-a trecut.
cum te-ai trezit tu insarcinata.....nici n-ai simtit.![]()
olishka spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Anaan
Olga, tu trebuie sa canti toata ziua "aleluia", atat esti de frumoasa!Spor la dietit Ce mai face David?Ana, mama lui Andrei (14.03.2009) |

David este bine. Ne pregatim iarasi de operatia la ochi caci prima nu a fost cu folos. Asa ca miercuri ne operam din nou.
Olga, mamica lui David iepurasul

saby spune:
Neata!!!!
LA MULTI ANI CAMI 
Georgyiuly felicitari pt. sarcina, un bb sanatos si la termen iti doresc 
!!!
Olga spor la mancat fructe si legume
, da tu cate kg vrei sa mai dai jos???
saby spune:
Offf saracutul David cat a mai tras el cu ochisorul, sper ca de data asta sa reuseasca operatia. Tinem pumnii si ne rugam sa fie bine sa scapati de probleme 

Buna fetele!!!
Giulia (12.03.2009)
Va zic diseara daca am cantat "aleluia" de foame