Ghiocei de martie - aprilie 2009 ***235***
Raspunsuri - Pagina 11
Monnvas spune:

CAMI

ADRISIMO

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
cioburi de viata in 3
SILUAN trebuie sa traiasca!
Monnvas spune:
OLI succes la operatie!
sa fie bine de data asta.
DENISA
vrei sa te ascunzi de tsunamiul solar,ha?
CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3
Anaan spune:
Andrei s-a umplut ( pe maini si fata si putin pe umeri) de niste bubite ca varfurile de ac: astea sunt cele de la caldura de care ziceati voi? In plus a refuzat sa manance la pranz -nu a mai facut asta- si a facut un kk moale...acum doarme, a baut un bibe de lapte, dar nu stiu daca am facut bine ca i-am dat
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Monnvas spune:
DODO, se pot pune produse la bazar pt Siluan? Of, ce rau imi pare ca plec in seara asta, abia saptamana viitoare o sa ma pot scotoci dupa "kestii".
OLGA
pt raspuns, ai PM.
CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3
Dodo-pui spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monnvas DODO, se pot pune produse la bazar pt Siluan? Of, ce rau imi pare ca plec in seara asta, abia saptamana viitoare o sa ma pot scotoci dupa "kestii". |

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
chatonel spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Dodo-pui
Si de la mine...si de la mine.... ![]() ![]() www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2![]() ![]() Blogul Speranta moare ultima Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! |
La multi ani si de la noi!
Oli, bafta la operatie, sa iasa bine de data asta!
Bafta si cautatorilor de gradi, sint de acord cu faptul ca gradi fara curte nu se poate numi gradi. O curte mica, de 100 mp (adik 10m pe 10m) e minimul.
Si io ma intreb deja unde sa o duc la gradi pe Izia.
Aici incepe de la 2 ani si jumatate, trei, inainte e cresa sau nanny.
chatonel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui uali LMA si pentru Andrisimo!!!!FTL, am si eu o problema...sau o sa am curand io nu prea vreau din niste motive mai putin obiective, ca pro-mutare ar fi o gramada: gradina cu iarba, parter, liniste, zona rezidentiala baneasa (nu pipera!!!), acces facil (dar cu masina deocamdata ei bine io am impotriva urmatoarele: nu mai stam in centru (Unirii), sa avem acces la de toate, sa dureze mai putin drumul pana la birou, mi se pare ca ne izolam un pic de lume...iar cel mai greu mi se pare ca nu va mai putea bona sa vina. exista bus pana la feeria-ikea dar de acolo pana la noua resedinta...nika (eventual taxi dar o sa dau io faliment...). asadar...as cauta o varianta de ajutor cu copilul in zona (bona, cresa, gradinita etc.)...daca aveti vreo idee/recomandare...apreciez! as vrea macar sa-mi fac o idee daca aveti vreuna din voi experiente cu bone, menajere, crese, gradi din zona de nord (baneasa-otopeni). multumesc si sa nu radeti de problemele mele...culmea e ca mai am si alte probleme mai serioase, ca tot omul, dar io ma macin mai mult pt nimicuri :)) Medeea |
io in locul tau nu m-as muta deocamdata. Preturile vor mai scadea, vei mai gasi alte "afaceri"...
Pai din Baneasa pina in centru faci o ora jumate, chiar doua, ai nebunit? Daca nu ai avea nevoie sa mergi zilnic la servici, as zice, dar asa???
Mai ai o varianta, sa duci tu copilul la bona acaas.
inapreda spune:
Uali, iti inteleg framintarile ca si mie imi place sa stau in buricul tirgului
In afara de asta, eu am stat o viata intreaga la bloc si n-am vrut nicicum la casa ca "mie nu-mi place la casa"
da' m-am obisnuit, relativ, repede, cu toata ca inca pentru mine ACASA inseamna "la ai mei" 
Felicitari , asadar, pentru "problemele ce vor veni", asteptam "sa bateti palma" si sa bem aldamashul 

Referitor la problema cu bona/cresa: PENTRU MINE, ideal ar fi o bona tinerica care sa-ti stea acasa cu Medeea pina mai creste putin. Eu DACA VOI PUTEA nu o sa-l dau pe Ian la cresa inainte de 3 ani; dar numai daca pot, evident, adica daca voi gasi o bona asa cum imi doresc. Cu monitorizare video, evident. Subiectul e ling si spinos, asa ca nu intru in detalii ![]()
PS. O sa mergem in Italia din 21 august, desi eu as vrea din 28 ca asa, ar mai veni si niste prieteni. Jambo zice, insa ca e prea tirziu ca e sfirsit de sezon. Asa o fi? Cum sint temperaturile pe acolo? Cind ai timp, mai da-mi niste detalii, te rog.
Si, cum crezi ca ar fi mai ok sa calatorim cu Ian? Noaptea, zic eu. Dar dimineata ce fac, apoi? Il tin in continuare in masina? Ca nu ajungem la destinatie intr-o noapte. Etc. etc si ce-ti mai trece tie prin minte 
Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
chatonel spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Dodo-pui
Woooow super veste,sarcina usoara si bb sanatos ![]() www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2![]() ![]() Blogul Speranta moare ultima Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! |
sarcina usoara si BB minunat!
La multi ani, Cami

dragastoasa de