Ghiocei de martie - aprilie 2009 ***235***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgyiuly

La Multi AniAdrisimo!!Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta!

multumesc la fel !!

dragastoasa de Drg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

La multi ani tufata draga!

PS. Dyana, multumim pentru vigilenta!

Citat:
citat din mesajul lui saby

Aiiiiii noroc cu Diana

LA MULTI ANI ADRISIMO

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mireal
La Multi Ani Adrisimo si Cami!

dragastoasa de Drg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Am crezut ca v-a adormit ghioceii si-am ramas singura pe aici.

PS: Oli sa dea DD de data aceasta sa reuseasca operatia.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

La multi ani tufata draga!
PS. Dyana, multumim pentru vigilenta!

multu`

dragastoasa de Drg

edit:uitasem pe "l"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uali spune:

Pisik, multumesc pt info! O sa cantaresc bine situatia, mai fac investigatii..oricum o gradi fara curte (sau curte meschina) iese categoric din discutie.
am inteles ca la olga gudynn ar fi ok ca baza materiala, dar nu prea stiu ce sa zic de partea de personal, am auzit pareri impartite...cica primesc si copii sub 2 ani, asa, mai cu interventii...iar pretul e un pic prohibitiv...in plus nu prea vreau sa intru in pipera ca mi-e peste mana, chiar daca aparent e "in zona".

cu obisnuinta...ai dreptate...la mine isi pune amprenta clar, doar sunt pestoaica, mai conservatoare...in fond si in baneasa am centrul comercial la 5 minute cu masina...si de cele mai multe ori din unirii pana la vreun centru comercial fac mai mult de 5 minute pe drum.
aseara am fost la noua locatie sa verificam ceva, cu familion si cu niste amici...ce s-a mai jucat fii-mea pe iarba, ce-a mai alergat si tipat de bucurie...am stat vreo ora pe acolo...in prima faza ne-au ciuruit tantarii dupa care, ca prin farmec, pe la ora 10 au disparut toti...mai erau doar niste musculite inofensive pe la lumini. aflasem io ceva cum ca dupa o anumita ora seara tantarii nu mai bantuie si iata ca se cam confirma...cel putin in zona aia
in plus, era o liniste si un aer curat...incomparabil cu unirii...acolo erau 22 grade cand am plecat si cand am ajuns in unirii erau 26...la 11 jumate noaptea!!
pro-mutare ar mai fi si faptul ca la doi pasi, in greenfield (zona Zoo) stau unii din cei mai apropiati prieteni, care ne-ar putea chiar ajuta la inceput si pe care ne putem baza oricand.

...hai ca v-am plictisit destul

Olishka...te tin la curent negresit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Multumesc mamici pentru sustinere

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

GEORGY, felicitari! si pumnii stransi sa se rezolve problemele Gogoshicii.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
cioburi de viata in 3
SILUAN trebuie sa traiasca!

Mergi la inceput

multumesc mamci ptr urari!!!
va invit inca odata la o felie de si un pahar de si ma duc acasa sa sarbatoresc si in familie.

dragastoasa de Drg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui uali
FTL, am si eu o problema...sau o sa am curand: s-ar putea sa ma mut, nu la marmacie, ci in alta casa (noua).
io nu prea vreau din niste motive mai putin obiective, ca pro-mutare ar fi o gramada: gradina cu iarba, parter, liniste, zona rezidentiala baneasa (nu pipera!!!), acces facil (dar cu masina deocamdata), ce mai, totul la cheie, de vis.
ei bine io am impotriva urmatoarele: nu mai stam in centru (Unirii), sa avem acces la de toate, sa dureze mai putin drumul pana la birou, mi se pare ca ne izolam un pic de lume...iar cel mai greu mi se pare ca nu va mai putea bona sa vina. exista bus pana la feeria-ikea dar de acolo pana la noua resedinta...nika (eventual taxi dar o sa dau io faliment...).
asadar...as cauta o varianta de ajutor cu copilul in zona (bona, cresa, gradinita etc.)...daca aveti vreo idee/recomandare...apreciez!

as vrea macar sa-mi fac o idee daca aveti vreuna din voi experiente cu bone, menajere, crese, gradi din zona de nord (baneasa-otopeni).

multumesc si sa nu radeti de problemele mele...culmea e ca mai am si alte probleme mai serioase, ca tot omul, dar io ma macin mai mult pt nimicuri :))

Heheeee! Stiti bancul ala cu "nu stiu, dar uite ca mai vine una"? Asa si io: nu-sh sa dau solutie la problema ta... dar parketul meu de bambus soseste cel mai devreme miercurea viitoare! Mai rau decat ca dureaza atat ma oftica sa ne ratam iesirea la mare. Adik trece 15 august si noi nu am ajuns inca la 2 mai????

Citat:
citat din mesajul lui olishka
Denisa pai lasa ca e buna usa groasa. Mai greu de spart si tine mai bine de cald Incet, incet terminati si voi casuta. Spor

Aaaaaaa, da! Pai de-aia am luat-o! (ca sa nu se sparga, nu de frig ), dupa ce era sa intre aia peste mine... am povestit eu in Bulgaria, dar tu plecasei... mi-am comandat USHA, nu gluma.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput