Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (118)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

am intors casa cu curu in sus............
l-am mutat pe Ivan cu tot arsenalul aici in camera asta, si dincolo e vraiste...............nu se mai putea, ca nu am mai facut o curatenie generala de tare multa vreme..........

asa ca am de lucru muuulttttttttttttt

CRIS M>........hai la calcat de perdele:)
apropos tot vroiam sa te intreb..........mi s-a stricat si calcatorul, tu de care ai, ca la cat calci tu, daca ala rezista e bun, clar.....................sper ca nu ceva tefal de 10 milioane ca nu am bani de asa ceva............

deci spalat perdele, draperii, cearceafuri...........geamuri..........aerisit la greu, ca am de gand numai maine sa ne "mutam inapoi"
spalat covor si apoi incep de la baie...........pana afara.......................ioiiiiiiiiiiiii
pe seara o sa fiu knock out...........

ma pregatesc, ca poate vine sotul sapt viitoare acasa, si sa il primesc cu casa curata................

aoleuuuuuuuuuuuuuuuu ca abia astept sa va sciu ca vine acasa....cred ca o sa bag cele mai mari litere existente si cele mai multe culori care se pot baga...................
doamne da sa fie asa....................

spor la lucru , desi la voi parca e sarbatoare,..cinesi zicea?nu mai stiu....................

v-am pupat
is cu okii pe voi si daca am ceva de spus ............scriu repede..oki??????????????????????

Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

neata la amiaza................

meniul la noi?????????????????????

hm...................

la 7.30 lapte praf, 150 ml.......

la 11-11.30 piure de juma de mar, juma de banana, 3 cupe de cereale cu biscuiti , cupe de alea de la LP, si pun si para cateodata in caz ca e un pic constipat.........

la 12.30-13.30(depinde cat de mult piure papa)

15.30-16.30 tentativa de supa, dar care esueaza................apoi LP 150 ml...........

apoi peste vreo 3 ore adik la 20 papa cereale, 5 cupe de alea cu biscuiti.......

apoi peste vreo ora ora jumate papa iar 150 ml lapte praf..........

apoi doarme iar pe la 3-4 dimi iar se scoala sa pape, de data asta baga cate 180 ml LP.................si apoi din nou la 7.30-8 lapte praf................

misto meniu avem noi.,...

nu vi se pare ca papa prea mult lapte????????

asta in contextul in care apa o refuza de cele mai multe ori, abia reusesc sa bag 2-3 inghitituri in el, ceai nici sa nu vada...........................

cam 1 litru 200 de ml papa /zi..................

Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...

1200 ml lapte pare cam mult. Chiar si pentru primele luni cand bebeii mananca doar lapte. Riscul pe care mi l-a spus mie doctorita cand Tudor manaca mult lapte este sa nu se ingrase prea tare. Ivanel nu pare prea grasut totusi cu atata lapte.
Eu de o saptamana i-am scos suplimentul de biberon dupa masa de pranz si nu l-a deranjat.

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Mergi la inceput

pai eu nu ma pot intelege cu el, tomaca daca nu ii dau cand cere...............aoleu ce scandal face................

pai la 6 luni avea 7900. ............nu cred ca e asa multt

oare e posibil sa ii ajunga lapticul si sa nu se deranjeze sa pape mancare?

nu stiu................

Mergi la inceput

lorex.............nu stiu cum mse face ca nu am facut nicodata, ca nu prea mi-au placut deloc lactateel................

nu am baut lapte pana sa raman insarcinata aproape deloc............ce sa mai zic de facut iaurt sau ceva...................

dar acum o sa fac...........................

:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
CRIS M>........hai la calcat de perdele:)
apropos tot vroiam sa te intreb..........mi s-a stricat si calcatorul, tu de care ai, ca la cat calci tu, daca ala rezista e bun, clar.....................sper ca nu ceva tefal de 10 milioane ca nu am bani de asa ceva............

Bea eu am un tefal de 150 ron, pe care il are sotul de 3-4 ani. Asta nu se pune, ca el nu-si calca decat camasi, pantaloni. Dar eu am avut diverse modele. Si asta e chiar bun. Are talpa speciala si tzutzuroiul ala pe care se depune calcarul se scoate si curata f usor.

Am luat si unul cadou nasilor...ca-mi place chiar mult. Daca ar calca singur l-as iubi la nebunie

Mihaela, mami de Florin Cristian (povestea nasterii)

AMR 6 pan'la nunta

Mergi la inceput

Citat:

pai eu nu ma pot intelege cu el, tomaca daca nu ii dau cand cere...............aoleu ce scandal face................

pai la 6 luni avea 7900. ............nu cred ca e asa multt

oare e posibil sa ii ajunga lapticul si sa nu se deranjeze sa pape mancare?

nu stiu................

cred ca asa este. Daca are laptic, de ce sa mai invete sa manance. Si mi se pare corect, nu? Doar e barbat, deci e mai lenes. Iar fatzuca de sugubatz are sigur!

varsta lui Tudor

Mergi la inceput

Fetelor, sa vedeti ce mi s-a intamplat acum o ora. M-a lovit un tampit pe trecerea de pietoni. Am sunat la 112 sa-l reclam si m-au sfatuit sa ma duc si la brigada rutiera. Nu stiu ce sa fac, sa ma mai duc? Mi-e teama de timpul pierdut.

varsta lui Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

MIREMIA eu am citit cartea lui tracy hogg, the baby whisperer. am si incercat "metoda" E.A.S.Y. si restul descrise acolo, pe la 4 luni, din...disperare.insa m-am lasat dupa 3 zile, e tare greu; ema a plans si cate 1 ora jumate, chiar in bratze, leganata, etc. cand o puneam la loc in patutz...urla. mi-am rupt spatele, mi-am facut nervii franjuri si am convingerea ca de atunci doarme mai...prost, adica mai iepureshte, nu profund. in plus, multe chestii din carte mi se par...militarie curata, care iar nu e pe gustul meu. de ex, intre 7 seara si 7 dimi nu "ar trebui" sa se trezeasca deloc si daca da, sa nu ii dai san, ci sa il pui inapoi in patutz de n ori, pana adoarme....ema trage 4-5 alaptaturi pana dimineatza. succes, daca te apuci si...rabdacol fara numar.

Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

spor BEA si asa sa fie, cu litere mari, de bun venit acasa

aaa si fete pentru simplicity si bebe 2

Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Fetelor, sa vedeti ce mi s-a intamplat acum o ora. M-a lovit un tampit pe trecerea de pietoni. Am sunat la 112 sa-l reclam si m-au sfatuit sa ma duc si la brigada rutiera. Nu stiu ce sa fac, sa ma mai duc? Mi-e teama de timpul pierdut.

varsta lui Tudor

Imi pare rau ptr accident.
Pai daca simti ca ai o problema fizica de la lovitura, intai la spital si apoi la politie. Cred ca e posibil sa vina un politist la spital sa intrebe ce si cum. Nr de la masina il ai? Martori ceva?

Mihaela, mami de Florin Cristian (povestea nasterii)

AMR 6 pan'la nunta

Mergi la inceput