Dovlecei in sarbatoare *177*
Raspunsuri - Pagina 5
selen80 spune:
Dana de ce esti stresata cu menstruatia?? te gandesti sa nu vina bb2 pe nepregatite?? eu nu eram stresata, putea sa stea la ea acasa mult si bine e asa aiurea senzatia, mai ales pe caldurile astea....noroc ca inca n-am dureri....
si noi suntem cu suzi! la inceput i-am dat-o doar la somn, dar de cand cu dintii, i-o mai dau si ziua, ca roade la ea....i-o mai dau cand e maraici de somn si vreau s-o mai tin (ca sa adoarma mai usor, ca altfel ma tampeste de cate ori se ridica si trebuie s-o pun la loc)...dar ea ar tine-o non stop!
Ioanna, asa face si Ebru , isi pune capul pe jos, cu funduletul in sus asa, sau pe canapea si sta cateva secunde, sa intelegem ca ii e somn
Monica, asa eram si eu pana de curand, dar pot sa zic nu mai e chiar asa, mai sta si singurica EBru cat mai fac cate ceva...depinde de toane....si ea a inceput sa umble peste tot si sincer, casa mea inca nu e pregatita pt asa ceva ....cum zici si tu, multe chestii pe jos, raftul cu incaltari in hol samd....
cand fac treaba in bucatarie, o iau cu mine si o pun in scaunul de masa...sta acolo vreo juma de ora-o ora, ii dau diverse sa se joace pe masuta, ma mai stramb eu la ea, d-astea...mai nasol acum cu caldurile, incerc sa evit sa mai gatesc cu ea acolo, ca se face prea cald....
poate incepe si Atomix sa mai stea si singurel...eu tot sper asta, ca ii vor interesa din ce in ce mai mult jucariile si vor sta sa se joace, fara sa mai umble dupa codita noastra....
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
mamideandrei spune:
gata, n-a prestat nimic la olita de data asta, in schimb a adormit imediat;
nu pot sa zic ca ma organizez in nici un fel; intotdeauna el dicteaza programul; eu mai profit si de tarcul in care il mai las cu jucarii si de unde are acces si la BEBE TV, la care se uita fermecat si uite asa mai gasesc timp sa fac una-alta; sincer mie nu mi se pare ca fac nimic extraordinar; doar ca atunci cand nu ii ies dintii si e supermegaextra urlacios; e un baiat super caruia ii place sa se joace si singur; azi de ex am stat amandoi la el in camera (e singurul loc unde am mocheta pe toata suprafata camerei), inconjurati de munti de jucarii si jum de ora nici nu m-a bagat in seama, s-a jucat singur cand cu una, cand cu alta, cand fugea dupa minge, se ridica la fluturasi, apoi pe aspirator, sau pur si simplu mergea de-a busuliea prin camera ; asa ca mai zic ca depinde tare si de bebe si nu te poti invinovati ca nu te organizezi ok; asa ca va pup pe amandoi
ANDREI
monica_dicut spune:
Selen, si Atomix mai sta, sta si cate juma d eora singurel in sufra cu jucariile sau se mai uita la tv la muzica (daca mai canta si Alejandro nu il misti) dar daca m-a vazut in raza vizuala s-a terminat smecheria. PLus ca imi este mie frica sa il las din motive de cazaturi. Se catara peste tot, dar peste tot. Incearca si de cele mai multe ori nu poate si cade si incepe si urla si se oftica si o ia de la capat. Sa va mai spun ca de cateva zile in parc nu vrea decat sa se cocoatze pe tobogan? Invers evident si normal ca aluneca dar NUMAI acolo vrea. M-a innebunit. Alaltaieri l-am gasit cocotzat pe mobila din sufragerie. Nu intelegeam cum, dar mi-a aratat. Pune piciorul pe manerul de la sertarele de jos si hop sus. Ce mandru dadea el in televizor, prindea nu stiu ce barzauni pe la o reclama. Mor pe el ca nici nu se tine bine pe picioare dar el se cocoatza. Si credeti-ma ca a cazut de nspe mii de ori si de cele mai multe ori s-a lovit la cap si am prins frica rau de tot. Cade cand suntem noi cu mana pe el d'apai cand e singur. Sa stea in bucatarie in scaunelul de masa sunt deja vise frumose.
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
mamideandrei spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex25 Eu am descoperit America cu aerul asta conditionat. Azi noapte l-am lasat deschis in bucatarie si usa la dormitor deschisa si s-a trezit mandra mea doar o singura data la 4 si dupa ce a baut ceai a cazut lata la loc. Dimineata a dormit iar 1ora jumate' si acum doarme neintoarsa de la 12.30. Dar mi-e frica sa nu ii faca rau, desi nu este direct la ea, dar totusi, sa stea numai in aer conditionat? offff ---------------------------------------------- Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
bravo! ma bucur ca doarme printesa mai bine si tu te poti odihni, sa ne dai noua multe cafele !!!; si la noi merge ziua aerul, dar partea proasta e ca nu prea ajunge la dormitoare, suprafata e mare, camerele asezate prost : dormitoarele fata in fata, bucataria fata in fata cu sufrageria, deci cam multe curbe are de luat aerul rece si se plictiseste ; asa ca in dormitoare inca ne coacem; vrem sa punem si un al doilea aparat de AC, dar tot din cauza pozitiei neinspirate a camerelor, nu stim unde ;
cat despre a-i face rau, eu una nu cred, mai ales ca nu e in acceasi camera, ea are in dormitorul ei doar racoare!
ANDREI
mamideandrei spune:
si va las aici cateva imagini cu Andrei in campul de joaca! las albumul public pana maine dimineata!
ANDREI
x_ggg spune:
Salut.
Sa vedem subiectele zilei:
- eu nu sunt inca "femeie", chiar ieri vorbeam cu o prietena ca am 1 an si 7 luni de la UM, nu mi-e dor, nu imi doresc bb2, iau cerazette cand imi aduc aminte, dar si asa ma intalnesc prea rar cu sotz
- suzi NU NU NU, nu a vrut el deloc, nicio forma, am fix 10 bucati de diferite feluri, le voi da unei prietene care are acu un bebe mic, desi sper sa nu le foloseasca nici ea; deasemenea biberon nu vrea, nu a vrut niciodata nici macar cu lapte de la mine;
- cu organizarea grav tare la mine; dupa cum stiti eu stau cu soacra, deci de gatit se ocupa ea, doar daca vreau eu ceva special ma bag eu; de 2 saptamani soacra e plecata la "resedinta" de la munte, deci am ramas de serviciu la bucatarie pentru mine, sotz si socrul meu.Noroc ca nu-s pretentiosi, gatesc o data pentru 2 zile, mai mult seara cand vine sotz de la munca. Am incercat si in timpul zilei, e imposibil, Rares numai de mine se agata, il mai pun in carutz, sta 5 min, se rasuceste si iese, il pun pe jos, fugareste o minge 5 min si tot asa. La noi dormitoarele sunt la etaj, bucataria jos, nicio sansa sa il las singur. Cand am de pasat un fruct, o mai fac cu el in brate. Oricum, in fiecare seara ma asteapta un morman de vase de spalat. Haine spal dupa amiaza si le intind la uscat tot seara cand vine sotz. Curatenie in dormitoare (2 avem noi)si hol fac cu el de fatza, dau cu aspiratorul printre cracusorii lui si el se distreaza. La baie, fac sambata (sotz e liber) si martea (vine el mai devreme acasa). De calcat eu calc doar la nevoie, sta mormanul si cate 2 zile neimpaturite macar. Astept cu drag ziua cand va creste si il voi trimite: adu-i lui mama un morcov, du hartia asta la cos, si el sa se bucure
--------------------------------------------
Rares-Costin : 4 oct 2009
mamideandrei spune:
si apropo de albume, mai fetelor care ma invata si pe mine cum ce fel trebuie sa fac sa se vada daca dau link, doar de la poza nr 70 de ex pana la final, sa nu mai dau linkul de la tot albumul si sa cautati voi? dau o limonada bunaa si rece!!!!!!!! sau o inghetata de struguri, acum fiecare ce pofteste! sau mai am tarta cu piersici de ieri! GATA U MAI ZIC NIMIC!!!! pastrati-va rosiile acolo, sa faceti de mancare bebeilor
ma duc sa fac si eu un nani mic (x_ggg esti in mintea mea, sa stii ) cat presteaza Andrei; ne vedem pe seara!
ANDREI
x_ggg spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamideandrei si apropo de albume, mai fetelor care ma invata si pe mine cum ce fel trebuie sa fac sa se vada daca dau link, doar de la poza nr 70 de ex pana la final, sa nu mai dau linkul de la tot albumul si sa cautati voi? dau o limonada bunaa si rece!!!!!!!! sau o inghetata de struguri, acum fiecare ce pofteste! sau mai am tarta cu piersici de ieri! GATA U MAI ZIC NIMIC!!!! pastrati-va rosiile acolo, sa faceti de mancare bebeilor ma duc sa fac si eu un nani mic (x_ggg esti in mintea mea, sa stii ) cat presteaza Andrei; ne vedem pe seara! ANDREI |
Eu primesc si inghetata si tarta. Te duci tu frumos la poza 70 si copii adresa din bara de adrese de sus. Atat. Si aia o dai link. Te pup. Nani mic, auzi...3-4 ore cat??
mamideandrei spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui x_ggg
Eu primesc si inghetata si tarta. Te duci tu frumos la poza 70 si copii adresa din bara de adrese de sus. Atat. Si aia o dai link. Te pup. Nani mic, auzi...3-4 ore cat?? -------------------------------------------- Rares-Costin : 4 oct 2009 |
esti o scumpa ca de obicei
3 ore poate Andrei eu mai mult de 1 ora jum nu pot
oare merge
ANDREI
x_ggg spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui mamideandrei
esti o scumpa ca de obicei 3 ore poate Andrei eu mai mult de 1 ora jum nu pot oare merge ANDREI |
Merge.
Astea-s pentru replica "eu mai mult de 1 ora jumate nu pot"