Dovlecei in sarbatoare *177*
Raspunsuri - Pagina 4
mamideandrei spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dana15 Mely te pup draga mea! abia astept sa vad pozutele..un pic mai tarziu.. Ioanna sanatate multa puiului! daca-i vioi si papa bine, nu cred ca-i ceva grav..poate chiar ii de la dinti si el a facut temperatura un pic mai mare..nu-i totul batut in cuie; bine ca-i vesel! si ce dragut poate fi cand isi pune caputul pe canapea! Mi-am adus aminte ca Laura spunea ca a primit antibiotic pentru Ramona pentru ca avea rosu in gat..si il dai, mami? daca nu are febra, daca nu se plange de ceva? asa..intrebare intrebatoare..oare Ana este suzetista sefa din gasca dovleceilor?! fetita mea ar sta toata ziua cu suzeta-n gura..stiu, e vina noastra, ne asumam decizia...daaar, parca totusi nu-i ok asa! are doua suzete si cateodata sta in fundic pe gresie si le baga alternativ in gurita..va dati seama ca este tare dulce si pe moment ne distreaza de numa'..am zis ca-i cumparam un lantzuc si i le agatam de el De astazi incerc sa le ascund..de fapt, le-am "uitat" in dormitor pe pat..o ora jumatate am reusit sa-i distrag atentia, dar nu va pot descrie fericirea ei cand le-a regasit..acum doarme cu una-n gura si cu cealalalta in manutza..mda, ne va va fi greu sa renuntam, stiu.. mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009) Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate... |
si Andrei foloseste suzeta, dar numai la somn, sau cand chiar nu se mai poate de urlete, atunci cedez si i-o dau ; si bineinteles si el daca o vede e super mega fun si sa-l vezi cu ce viteza si ce placere are cand o baga in gurita ; eu oricum inca nu sper sa scapam de ea, ca el adoarme singur neleganat si trage din ea pana adoarme; dar daca oare n-ar avea nici suzeta, cum ar adormi; habar n-am, dar sincer nu prea vreau sa aflu de acum, recunosc, comoditate, sau mai bine zis, liniste sufleteasca pupam frantuzoaicele frumoase
ANDREI
alex25 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mamideandrei
si Andrei foloseste suzeta, dar numai la somn, sau cand chiar nu se mai poate de urlete, atunci cedez si i-o dau ; si bineinteles si el daca o vede e super mega fun si sa-l vezi cu ce viteza si ce placere are cand o baga in gurita ; eu oricum inca nu sper sa scapam de ea, ca el adoarme singur neleganat si trage din ea pana adoarme; dar daca oare n-ar avea nici suzeta, cum ar adormi; habar n-am, dar sincer nu prea vreau sa aflu de acum, recunosc, comoditate, sau mai bine zis, liniste sufleteasca pupam frantuzoaicele frumoase ANDREI |
Idem si la noi, numai la somn, dar nici nu vreau sa aflu deocamdata ce s-ar intampla fara.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
alex25 spune:
Diamar la mare plecam pe 18.
Nela
alex25 spune:
Ioanna sa stii ca nu e neaparat sa planga sau sa nu pape daca are rosu in gat....noi am avut ambele variante, deci se poate. Eu zic ca nu e nimic grav daca nu are si alte simptome si e si vioi, tinem pumnii la dr.
Dana, sa stii ca nici eu nu pot fara voi.
monikus spune:
Selen ma bucur ca a dormit mai bine Ebru. Ai intrebat de Lullaby. E la munte. Se intorc vineri, adica maine. Zicea ca e cam multa ploaie.
Dana si al meu e mereu cu suzi in gura. Nu-i bai.
Mely frumoase pozele.
Ei bine daca ziceam de dimineata ca pare mai bine, ei bine am luat-o de la capat cu schimbatul. Ce-i drept pana acum numai de 3 ori dar sper sa se opreasca acum.
Noi am fost pe afara si tare placut a fost. A adiat vantul asa putin si a dormit cam o ora. Nu se mai intamplase de mult timp.
Va-m pupat.
monica_dicut spune:
SAlutare natiune. acim pe toata lumea.
Ioanna, sper sa nu fie nimic grav ci doar dintocii.
Am si eu o rugaminte la fetele astea gospodine (mamideandrei, Elle, mary) lamuriti-ma va rog din suflet si pe mine, cand faceti voi atatea treburi cu piticii atarnati? EU nu reusesc sa fac nimic. In cele 2-3 h cat doarme el la pranz nu stiu ce sa fac mai intai, sa mananc, sa ii fac lui de papa, sa mai sterg un praf. DE calcat si facut diverse praji sau mancaruri nici nu poate fi vorba. VOi cum va organizati? Dati-mi si mie o idee ca deja sunt praf cu toate. Fii-miu sta atarnat de mine oriunde ma duc. IEri m-am dus sa fac dus si l-am last in sufra jucandu-se. Am lasat usa la baie deschisa ca sa il aud si am tras perdeaua. Cand am terminat dusul si am dat perdeaua la o parte mi-a stat inima in loc. EL era in picioare sprijinit de wc si se uita urat la mine (ceva gen cum mi-am permis sa intru in baie si sa-l las pe el acolo singur). Am si tipat cand l-am vazut ca nu ma asteptam sa fie acolo. Daca ma duc la toilet sau la bucatarie vine de-a busilea dupa mine si bate in usa si urla pana ii deschid. Nu pot sa il iau in bucatarie pt ca se agata de aragz si apasa pe butoane si da drumul la gaz, ia matura/mop/faras/sticle, orice prinde pe jos si incepe sa le linga, se catara pe coltarul din bucatarie etc.In patut nu il pot lasa pt ca se arunca de acolo. Zau ca eu nu mai stiu ce sa ma fac.
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
monica_dicut spune:
DE suzi noi am scapat la fix 10 luni cand a aruncat-o singur cat colo si nici nu a mai vrut sa o vada. Adevarul este ca nici nu a iubit-o vreodata la nebunie ci doar a acceptat-o. EU as fi vrut sa o mai tina putin. In schimb acum adoarme molfaind la un biberon cu apa/ceai. Daca ii bag suza il apuca nervii..
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
mamideandrei spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut SAlutare natiune. acim pe toata lumea. Ioanna, sper sa nu fie nimic grav ci doar dintocii. Am si eu o rugaminte la fetele astea gospodine (mamideandrei, Elle, mary) lamuriti-ma va rog din suflet si pe mine, cand faceti voi atatea treburi cu piticii atarnati? EU nu reusesc sa fac nimic. In cele 2-3 h cat doarme el la pranz nu stiu ce sa fac mai intai, sa mananc, sa ii fac lui de papa, sa mai sterg un praf. DE calcat si facut diverse praji sau mancaruri nici nu poate fi vorba. VOi cum va organizati? Dati-mi si mie o idee ca deja sunt praf cu toate. Fii-miu sta atarnat de mine oriunde ma duc. IEri m-am dus sa fac dus si l-am last in sufra jucandu-se. Am lasat usa la baie deschisa ca sa il aud si am tras perdeaua. Cand am terminat dusul si am dat perdeaua la o parte mi-a stat inima in loc. EL era in picioare sprijinit de wc si se uita urat la mine (ceva gen cum mi-am permis sa intru in baie si sa-l las pe el acolo singur). Am si tipat cand l-am vazut ca nu ma asteptam sa fie acolo. Daca ma duc la toilet sau la bucatarie vine de-a busilea dupa mine si bate in usa si urla pana ii deschid. Nu pot sa il iau in bucatarie pt ca se agata de aragz si apasa pe butoane si da drumul la gaz, ia matura/mop/faras/sticle, orice prinde pe jos si incepe sa le linga, se catara pe coltarul din bucatarie etc.In patut nu il pot lasa pt ca se arunca de acolo. Zau ca eu nu mai stiu ce sa ma fac. Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009) Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei |
te-am vazut dar nu am timp acum sa scriu: Andrei e pe olita si apoi il bag la somn; vorbim dupa
ANDREI
alex25 spune:
La multi ani Ionika
La multe lunitze fericite EMMA IOANA, ALEXANDRA ISABELLA, ALEXANDRU si ALEX
alex25 spune:
Eu am descoperit America cu aerul asta conditionat. Azi noapte l-am lasat deschis in bucatarie si usa la dormitor deschisa si s-a trezit mandra mea doar o singura data la 4 si dupa ce a baut ceai a cazut lata la loc. Dimineata a dormit iar 1ora jumate' si acum doarme neintoarsa de la 12.30. Dar mi-e frica sa nu ii faca rau, desi nu este direct la ea, dar totusi, sa stea numai in aer conditionat? offff