concediu in ungaria

concediu in ungaria | Autor: cora_9

Link direct la acest mesaj

am auzit ca sunt aqua parkuri si stranduri mai mici dar f ok in ungaria,pretul am inteles ca e bun dar pe site-urile unguresti nu prea ma descurc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns redai spune:

http://www.hajduszoboszlo.cazare-in.eu/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria1958 spune:

Cora,am vazut ca esti din Arad,eu am fost saptamana trecuta la Oroshaza,la Aqua park,e super ,curat ,nu prea aglomerat ca la Hajduszoboslo unde abia am gasit un loc sa punem patura chiar iti recomand sa mergi ,sper sa-ti placa ,noi am stat la un hotel chiar linga strand,se numeste Napsugar,ne-a placut ca are legatura directa(printr-un coridor)cu strandul ,ne-am dus in costume de baie din hotel direct pe strand,(bineinteles cu un halat peste)Vrem sa mergem din nou pt cel putin doua zile ,in august ,au un eveniment pe strand,ceva cu aviatia,cica ofera in costul sejurului si intrare la aqua park si 15 min zbor cu avionul(fiu-meu e inebunit dupa asa ceva),iti trimit link-ul hotelului http://www.vacanteungaria.com/details/2
Imi place ca ungurii au tot felul de oferte ,oricum am fost f multumiti si de hotel(camera mare ,tot confortul,mic dejun) si de aqua park.Vrem sa mergem si la gyula ,daca stii ceva despre ,informeaza-ne ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora_9 spune:

mersic.maria ,am vazut hotelul pe net ,e fain dar cam scump ,ceva pensiune nu stii si un link cu aqua parkul,te rog
mersic inca o data

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

este ffff frumos la gyula. nu am stat peste noapte dar am inteles ca exista cazare si in incinta complexului de stranduri.

mamica fericita de 2+ si 10 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Cora, si noi suntem tot din Arad si chiar acum suntem la Hajdúszoboszló dar stam la Hotel Silver. In Hajdúszoboszló este si Strand cu www.hajduszoboszlo.info.hu/aquapark.php" target="_blank">Aquapark si www.aquapalace.ro/" target="_blank">Aqua Palace.
noi am venit prin Oradea-Bors.
Preturi poti cauta www.hajduszoboszlo.hu/digitalcity/questionnaire/questionnaireForSearch.jsp?dom=AAAACWTC&fmn=AAABBBIO&prt=AAABBBCP&men=AAABBBDO" target="_blank">aici in functie de conditii iti da si variantele de hoteluri, pensiuni.

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Ah, si daca te decizi pt Ungaria, oricare locatie, poti sa nu schimbi foarte multi forinti in Arad, ca la noi 1000 Forinti maghiari=15,218lei curs BNR (cu 15,5 am schimbat noi) pe cand aici 1000 forinti=9,05lei.
la noi la hotel plata se face in euro, iar consumatie care nu e inclusa in pret (avem demipensiune) se trece in cont si se plateste la plecare tot in euro. Doar cheltuielile in afara hotelului le platim in forinti.

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria1958 spune:

Au fost niste prieteni de-ai nostrii la o pensiune ok se numeste Gyopar Hotel(nu e hotel ,e pensiune dar pt ca au cu 2 camere in plus fata de normele lor a trebuit sa accepte denumirea de hotel)maine vin in tara si ii intreb si de alte posibilit.de cazare acolo,uite link-ul cu aqua-park-ul si cu pensiunea
http://www.vacanteungaria.com/details/8
www.gyoparosfurdo.hu/

Mergi la inceput

La hajduszoboslo e prea departe pentru noi,cei din Arad ,Timisoara ,e mult mai bine la Oroshaza,Szeged,Gyula....si mai putin aglomerat
gata...joi plecam

Mergi la inceput

Gata ,s-a terminat concediu....pana la urma am ajuns la Oroshaza,ne-a placut la toti trei ,mai ales celui mic,nu puteam sa-l opresc, se ducea prea des la topogane
ce` sa spun,aqua parkul e curat ,daca te trezesti dimineata mai devreme gasesti si balansoar(de obicei mergea sotul sa ocupe ),care e excelent pt orele de pranz,un somnic,dupa papica....
sunt multe bazine,eu pe la bazinul de bronzat stateam,au niste zone cu unde poti sa stai la plaja in apa f mica ,atat cat sa te uzi.Ce sa mai spun ,bazin cu jeturi de apa pt masaj,vartej de apa,super pt copii....e ok la Oroshaza ,merita incercat,mersi Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Ah, si daca te decizi pt Ungaria, oricare locatie, poti sa nu schimbi foarte multi forinti in Arad, ca la noi 1000 Forinti maghiari=15,218lei curs BNR (cu 15,5 am schimbat noi) pe cand aici 1000 forinti=9,05lei.
la noi la hotel plata se face in euro, iar consumatie care nu e inclusa in pret (avem demipensiune) se trece in cont si se plateste la plecare tot in euro. Doar cheltuielile in afara hotelului le platim in forinti.

unde aici sunt 1000 de forinti mai ieftini? eu ingtentionez sa merg in Budapesta weekendul acesta si nu stiu cum sa fac cu forintii. am inteles ca se poate plati si cu cardul. acolo gasesc sa schimb leii in forinti?

www.flickr.com/photos/carola456/

Mergi la inceput