concediu in ungaria
Raspunsuri - Pagina 2
Ayla21 spune:
Carola, in Hajdúszoboszló erau mute case de schimb valutar si aveau afisat. In Budapesta nu stiu. La hotel se poate plati si cu cardul si in euro. Dar cu cardul cred ca iesi in pierdere la comision.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.
ioanaiub spune:
eu am fost la Budapesta in mai.
in general, la magazine, am platit cu cardul.
pentru metrou/tramvai scoteam forinti de la bancomat (am avut card visa, in lei) ... n-am mai stat sa socotesc comisioanele si cursul de schimb
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate
Emeralde spune:
In budapesta sunt case de schimb valutar la tot pasul - nu se percepe nici un comision.
Distractie placuta!
maria1958 spune:
Daca a mai fost cineva la hotel zuglo in Budapesta?cum e?noi l-am gasit pe net la un pret bun,si pe tripadvisor zic ca e destul de ok.
Giova spune:
Noi in Budapesta am stat la Danubius hotel Arena, e central aproape de ikea si mall de langa.
camera mare si curata, mic dejun tip bufet, super bun si de multe feluri.
si noi vrem sa mergem sapt. viitoare si cred ca tot acolo vom sta. de obicei rezerv hotelurile pe booking.com
as incerca unul mai central...cine ma poate sfatui
In Budapesta am platit cu cardul sau in euro la magazine.
Nu mai schimbam forinti in tara, daca avem nevoie schimbam acolo.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
diuna spune:
Marita sa batem drumul pana in Ungaria ca sa petrecem cateva zile in vacanta intersemestriala? Avem balaceala si extrasezon? Ma refer, bineinteles, la distractii acoperite. Noi avem, in Brasov, un centru de agrement acvatic, dar as vrea sa plecam altundeva, insa numai daca merita. Baile Felix nu prea m-au convins, oricum distanta e mare, poate ar fi mai bine sa ajungem intr-o statiune din Ungaria, dar nu stiu exact ce ofera unei familii cu doi copii, cate variante, cat divertisment...Pentru cele care ati mai fost iarna...cum e?
Daca iubesti viata, si viata te va iubi pe tine. – Arthur Rubinstein
corinaplesa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diuna Marita sa batem drumul pana in Ungaria ca sa petrecem cateva zile in vacanta intersemestriala? |
Merita din plin la Hajdúszoboszló sau la Debrecen, sunt 2 aquaparkuri cu preturi rezonabile, superbe si imbini apa termala minerala calda bine cu scaldatul si topoganele.
Daca nu vor fi zapezi mari, se poate ajunge in maxim 8 ore acolo si cu pauze pe drum.
In functie de timp si bani ati putea incerca ceva in Austria, sint cateva statiuni cu bai termale si puteti patina sau sa va dati cu sania, in caz ca nu schiati inca, un buget realist ar fi 1000 - 1200 euro cu totul pentru 7 nopti/8 zile.
diuna spune:
Multumesc, Corina, ne-am gandit la Austria, dar cu skipassuri ne costa si mai mult, si mai vreau un sejur scurt la Paris pana in vara asa ca...ne-am reorientat. Pentru o statiune in Ungaria poti estima un buget realist?
Tu ai fost iarna la Hajdúszoboszló? E aglomerat? Baiatul meu are probleme de socializare si nu-l pot expune, de obicei avem nevoie de un minim spatiu privat.
Daca iubesti viata, si viata te va iubi pe tine. – Arthur Rubinstein