Iepurasi poznasi de Mar-Apr 2010 (37)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

La multi ani mamicilor sarbatorite : Stefimic, Bumbitza, bebesasha !

La multe lunici iepurasilor : Theodor Stefan de ate_09; Tudor de mami07; Tanya Ioana de bluekidoo; Cezar de CastelanaC !

Mami de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

Neata
LA MULTI ANI BUMBITZA,STEFIMIC sa fiti fericite si iubite.
cuscra...pe unde hoinaresti?..sunteti bine,da?

MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....7KG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

Stefimic, Bumbitza,Bebesashasa fiti sanatoase alaturi de familiile voastre!
La multe lunite Theodor Stefan de ate_09; Tudor de mami07; Tanya Ioana de bluekidoo; Cezar de CastelanaC ! sa cresteti mari si sanatosi!

DELIA13,multumim de tratatie!

MIRIA

INA, multumesc de raspuns, de-asta mi-e si mie groaza ca o sa-mi fie greu cu copil, carucior +bagaj de mana, ca na, mai trebuie una alta pentru printesa...Nu stiu exact cand plecam luna asta probabil,sau poate stau pana la inceputul lui septembrie sa-i fac si vaccinul de 6 luni Brianei,sa vedem, ne mai sfatuim cu sotul...

ASTEROPI,imi pare rau, e mai dureros cand e vorba de mama ta, parca daca e soacra..e mai acceptabil..Dar, lasa, mami ca acum ai si tu printesa ta sa te consoleze. Si zici ca s-a intarcat micuta Asteropi? Nu fi supi, asta este, copiii sunt diferiti. A mea mai suge de la un san doar,am mai scris, si vad ca si mie imi cam scade productia...Noi stim ca am facut si facem tot ce se poate sa le fie bine puiutilor nostri.Unmare sa-ti treaca supararea si nu uita ca noi suntem aici si te sustinem

Imi sta si mie capul sa-mi cumpar pompa, pana acum n-am avut nevoie..dar ma gandesc daca are rost sa iau acum, cu diversificarea inceputa si cu suptul doar de la un sanVoi ce ziceti?

Va doresc o zi buna, ma duc sa fac ceva de papa pana doarme fii-mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lindal spune:

Multumesc tuturor fetelor pt informatiile legate de pompa. In concluzie Avent manuala sau Medela. Am cautat acum pe net, sunt destul de scumpe, insa va trebui sa iau o decizie ce sa fac. Bebe are perioade cand suge bine, iar alteori urla si se zvarcoleste, mai ales seara. in ultimele 2 seri s-a culcat nemancat, ultima masa fiind pe la 18:00. A adormit pe la 21:00 si a mai mancat azi-noapte la 23:00 (deci dupa 5 ore), iar ieri-noapte la 2:00 (deci dupa 8 ore). In conditiile astea ma gandesc sa folosesc pompa dupa max.4 ore, ca sa nu scada productia. Il voi stoca la congelator si i-l voi da cand Doamne fereste voi fi bolnava sau ceva sau cand se opreste productia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lindal spune:

Ami ti-am trimis PM cu id-ul meu de mess pt a stabili cand si cum sa ne intalnim. Sa nu plictisim fetele pe aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

BUMBITZA STEFIMIC BEBESASHA

SA FITI FERICITE SI SA VA BUCURATI LA MAXIM DE PUII VOSTRI

PETRECERE FRUMOASA SI UN TORT BUN BUN

Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629

Mami de veveritz (19.04.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

La multe lunite Teodor Stefan, Tudor, Tannya si Cezar!!

Irina Paula (8 martie 2010)

Mergi la inceput

La multi ani Bumbitza, Stefimic, Bebesasha!

Mergi la inceput

Hei! Da unde sunt sarbatoritele cu tratatia? Eu astept de ieri sa ma infrupt din bunatati..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Neata la pranz!!!

La multi ani, CATA,BUMBITZA,BEBESASHA!!!

La multe lunite Teodor Stefan, Tudor, Tannya si Cezar!!

Eu am avut noapte alba. Abia vad tastele. Ori ne iese vreun dintzuc nou, ori nu stiu ce a avut. Toata noaptea o vrut mancare, el care il ultimul timp manca la 5 dim. Si nu vroia sa adoarma la loc decat leganat. Si azi e si mai rau. I-am pus un paracatemol si i-am dat cu gel. Si acu doarme, sa vedem pt cat timp ca unii au treaba cu bormasina.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput