Iepurasi poznasi de Mar-Apr 2010 (37)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui briza_marii

Fetelor, am primit de la soacra o ladita cu rosii din gradina ei, de fapt din solar. Am bagat eu in lada de fructe de la frigider, dar tot mai sunt in ladita si imi pare rau sa se strice, asa ca m-am gandit sa le congelez (stiu ca as putea sa fac suc de rosii dar a facut si mama si soacra, asa ca am provizii pt iarna). In trebarea e: cum le congelez??? Le dau intr-un clocot, le despielitez si le bag asa intregi in pungute?

Si, in alta ordine de idei: stie careva un doctor bun pt varice?ca vreau sa o duc pe mama cu forta (ca nu vrea sa mearga ca "ce sa ii faca dr?" ..ca ea nu se opereaza)....ca are unele mari si umflate si mie chiar imi e frica de ele.

Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Briza, eu pun la congelator rosii de marime mica/medie. Le spal, le las sa se usuce si pun fiecare rosie in cate o punga, pentru ca le folosesc fix pentru supele copiilor. Se decojesc f rapid cand, dupa decongelare, le lasi sub un jet de apa calda.

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Oana - aptamil HA 600 g 54 ron
lactana HA 650 g 58 ron

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia13 spune:

ATE- poti sa faci BCG-ul linistita .Diema asta am avut-o si eu ,doar ca la mine era invers, facuse infarix-ul si eram programata pt BCG la 26 de zile de a infarix. In mod normal se zice ca trebuie sa treaca cam o luna, dar eu am intrebat multi pediatrii dk sa-i fac vacc. si au zis ca e totul ok.

Delia13 mamica fericita -David Andrei 04.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Buna fetelor!

Intru rapid ca suntem in alergaturi. azi am semnat actele ptr apartament. in sfarsit avem cuibul nostru (chiar daca avem 30 de ani de platit rate! dar macar bagam banii in casa noastra si nu in buzunarul altuia ptr chirie). abia astept sa-l renovam si mobilam. Ricky va avea acum camera lui . ma bucur tare mult caci eu n-am avut asa ceva.

Stefimic - se poate mai sa te ofuschezi chir di ziua matale?! Stai linistita caci sigur Yaia care e o fata finutza nu a avut nici cea mai mica intentie sa te jigneasca. poate a avut o exprimare nefericita si sigur nici nu-si amintea exact cine a postat acele cifre. putea f usor sa zica si de Riccardo al meu care la 3 luni jumate are 7.250 si 67 cm!!! eu chiar eram preocupata ca are un ritm de crestere prea rapid dar acum vad ca a intrat in rand cu lumea si in ultimele 10 zile a luat doar 200 grame

La multi ani Inca odata si sa te bucuri de Tudor care sa-ti aduca numai bucurii si satisfactii

BRIZA - cel mai tare in varice este un medic egiptean din Bucuresti. acum nu mai stiu sa-ti zic numele. o prietena a mea a fost la el si mi-a zis ca e f bun. acum ea este in luna de miere asa ca nu stiu daca pot da de ea dar cum aflu numele iti zic. sanatate mamei

ANDIRA - a scris deja cineva, nu-mi mai amintesc cine, ca de obicei cu copii se dau locuri pe randurile din fata unde e mai mult spatiu ( excluse fiind randurile cu iesirile de urgenta) iar despre dormit...daca nu ai business class...sper ca ai un fund pufos ca-ti va fi de folos ( la mine a functionat in cele 10 ore de zbor in maldive cand eram si in 5 luni gravida) Drum bun iti doresc si fara vecini de scaun obezi!

Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629

Mami de veveritz (19.04.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Buna fetelor.
fetelor care ati inceput diversificarea, prima data cand ati dat piure de legume ati dat un singur fel sau doua feluri? noi duminica trecem de la supa la piure deja am palpitatii ca n-o sa mi accepte mancarea...
avem aproape 2 sapt de diversificare a acceptat f. bine supa in biberon fara nici o problema si sucul de mere acu s-a obisnuit cu el.
Am achizitionat si noi colac de baita urmeaza in seara asta sa il folosim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

si ca tot vorbiti de kg noi abia ieri am atins greutatea de 7kg cu 68 inaltime la 5 luni jumate. copii difera nu toti sunt la fel depinde de constitutia fiecarui copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

LA MULTI ANI ! mamicilor sarbatorite
CATALINA,BEBESASHA, BUMBITA sa fiti fericite si senine si sa va bucurati de comorile voastre
Am vazut si eu poze de bebei scumpi
pe Ericutu diversificatu si pui mamei cu siguranta
pe Geo, care si el e botic rupt din boticul Elei
pe Dulcel la plimbare, si am fost de acord cu titul pozei
pe Ilincuta cochetica pe care mami a cam vorbito- de rau
pe Matei de Lindal si voinicimea lui
Si mai de mult l-am admirat pe Codrinache, care breeee, i-a cam uitat masura.Anca sotul tau e asa de inalt?! Codrin e un scump, si da e lung frate nu se incurca
Candva l-am vazut si pe gatitul de Casi, care se pregateste de dus la capuse...mama Miria cate tigle lipsa ai, da tare simpatica imi esti
As vrea sa o vad pe Iris, ca m-a cuprins invida dom'le ... auzi la cate kile a ajuns ea.Eu modedl de asta dolofan am avut la Bianca, si pe vremea aia nu intelegeam cum poate exista plod care sa nu mance.Acum cu Luca insa mi-a iesit pe nas....pe Bianca o cuplai la bibe si radea pana la ultima picatura.La Luca cu descantece si cantece,cu catei de plus si jucarii sunatoare ii indesi acolo ceva sa stii cu nu e matzucu gol.Uffff...
In rest ne zbatem si noi cu zile calde.Doau sapt e inchis daycare-ul si am onoarea sa convietuiesc cu Bianca zi de zi.Asa am remarcat ca amai are reminiscente de gelozie pt Luca, dar in general cooperaza cand i se dau explicatii logice.Toate jucariile lui Luca sint ale lor, toate jucariile ei sint doar ale ei.Asa e si la voi mamici cu mai multi puisori?
Va pup, si sper sa reusesc sa tin pasul cu voi.De citit in general apuc sa va citesc, dar ma mobilizez cam greu al scris.Ma duc sa trebaluiesc, cat e mama cu copii pe afara ca altfel ne mamanca... capusele lui Miria.
Pupici multi la toate mamicile

Stefanna mami de BIANCA-NICOLA si LUCA ALEXANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

Andira multumesc! Sambata incerc, abia astept, pare foarte simplu. Nu va citesc de la Odisee, v-am descoperit prin mai anul acesta, dar cand am inceput sa citesc m-am mai uitat si in urma.
Multumesc si pt raspunsurile referitoare la vaccin. Inseamna ca mai avem sanse sa apara semnul.

Sanziana, mami de puiut Mara Elena (21.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Salutam toate fetele,
ne-am intors si noi dintr-un mini concediu , neasteptat si constat ca s-au dus 2 capitole in 5 zile...Bravo fetele pt. iepurasii cumintei ce va lasa sa va relaxati!

Eu de 2 zile spat in continuu si nu mai rezist cu atatea haine prin casa

A reusit sa citesc pe diagonala capitolu 36, si atata!
dar sper sa ma lase Codrin maine sa recuperez si restul!
toate fetele, fara exceptie!

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 4-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Uitandu-ma pe prima pagina, vreau sa spun

La Multi Ani pentru: BUMBITZA, STEFIMIC si BEBESASHA!!!

Sa fiti iubite si fericite toata viata!

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 4-a

Mergi la inceput