Prietene la bine si la greu 40

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Salut!

Eu sunt in mari recuperari, asa ca raspund mai pe sarite. Am ajuns pe la cap 38 si s-a trezit mandra din somn, asa ca postez acum si revin mai tarziu, sper.

Incep cu multumiri danei.n (sau imi amintesc gresit?) care a pus linkul despre cum sa optimizam bagajele, ruland hainele. Vai ce bine mi-a prins! Dupa o luna jumate de plimbareala, crescusera bagajele mele, ceva de speriat, cadouri primite, fel de fel de lucruri cumparate etc. Eram ingrozita ca nu o sa incapem in masina si noi, si maldarul. Ei, dar a fost ff bine, cu noua metoda, am reusit sa bag toate lucrurile in mai putine genti decat la plecare (desi erau mai multe lucruri acum!). Va incurajez sa folositi metoda si voi, daca aveti probleme cu spatiul in gentile de voiaj.

Tina, sa ne zici ce descoperi despre gradinita respectiva. Unde e situata? SI eu am inceput sa caut cresa/gradinita.

Lyly, Tina, sper ca sunt ok bb-ii vostri acum, ca au biruit bubitele!

Lili, am sosit in capitala, gata, pot participa la intalniri. Multumesc pt grija, paginile despre sold din carte mi le-a trimis Mitzi ca nu mai puteam de nerabdare sa le citesc. Cred ca are micuta intr-adevar nevoie de hamul asta, ca prezinta 2 semne prezentate in carte. Dr Jianu e in concediu si luna asta, abia in septembrie pot merge la el, uf, abia astept.

Dienutze, ma bucur de vestile bune de la eco, mult de tot.
Lavi, ghnioane cu carul, dar ce e mai important e ok la voi, asa ca fii bucuroasa.
raluci, multumim de linkul despre copilasul de 6 luni, sa il ajute Dumnezeu sa reuseasca transplantul. Vacanta placuta tie si la multi ani. Si la noi exista o preferinta clara pt tzitzi stanga, de cand se stie.

monis, bine ati revenit! Am inteles ca ai condus singura cu Santi in masina. Unde ii pui scaunelul, in dreapta ta sau in spate? Si ce entertainment ii faci?

Despre pompat lapte si tzitzi noaptea: fetita si-a reintrodus masa de la 12 noaptea, nu stiu cum si de ce. Asa ca avansez tare incet cu stransul laptelui pt luna octombrie... Sunt curioasa sa citesc cum procedeaza raluci.
Ce frumos creste rechinasa, imi place bilantul facut de Licurici.

Mergi la inceput

ralu_seby, eu folosesc aspirator nazal, din acela la care tragi cu gura. Sunt multumita, de fapt doar cu asta am reusit sa ma descurc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Dozz, ce bine ca te-am citit...daca nu postai nici azi, maine aveam de gand sa te sun!

Monis, referitor la lapticul meu care e pe duca...chiar asa e....cred ca s-a terminat cu alaptatul...m-am tot muls intr-o veselie, a papat si Rares bietul de el cat a putut...dar nu mai e ca inainte...cred ca e pe fondul stressului.

Raluci...i-am dat si eu fasole fiarta si pasata. Astept sa vad cum reactioneaza stomacelul!

Mergi la inceput

Ana are febra, de ieri. Pana acum am tinut-o in frau cu bai mai reci si sosete cu otet, dar acum a ajuns la 38.7.

Stiu ca tb sa dau alternativ Panadol si Nurofen, dar cum? Panadol, dupa 4 ore Nurofen, dupa inca 4 iar Panadol? Sau la fel ca mai sus, dar intervalul sa fie de 8 ore?

Ca ml cat se da? Fac calculul cu kg asa cum scrie pe prospect?

Merci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Floricik, Dozz eu tin scaunul copilului pe dreapta spate, nu l-am pus niciodata pe cel din fata. Urcam in masina, el direct in scaun, dintotdeauna.
Cred ca am eu noroc cu el, ca nu stiu ce faceam altfel la cate drumuri am facut... am venit de 3 ori aici (a condus tati) si 1 drum dus-intors la mare, in care am fost doar eu cu el in masina. Entertainment... pai ca merge cu masina nu e entertainment? . Nu i-am facut nimic pe drumul spre mare, doar 1 pauza in care a mancat. Pe drumul pana aici care este considerabil mai lung, pauza pt papa si din cand in cand am mai scos jucarii noi, sticla de apa... de astea...

Lavi pai daca stii ca e de la stres, ia masuri repejor. Asta daca vrei sa-l mai alaptezi desigur.

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami.ilinca spune:

Dozz:in primul rand sanatate Anei!In al 2-lea rand ,iti scriu schema data de pedi noastra,dar poate e mai bine sa o suni pe pedi a ta sau chiar sa o vada pe micuta.
Daca febra este peste 38,se da alternativ-la 6 ore- panadol (ml pe cutie)sau jumatate de supozitor cu paracetamol cu nurofen (ml pe cutie).
Daca este peste 39:novocalmin supozitor (un sfert sau jumate).
Lavi:venit la apel.Va citesc ,dar nu apuc sa scriu nimic,acum m-am mobilizat datorita tie si cand am citit de micuta Ana.
Sanatate multa sotului! Nu puteti merge la alt spital, pana joi pare destul de mult timp?
Ralu-seby:eu am asta: http://bebelusultau.ro/detalii.php?cod=PT05 Nu-mi foloseste la nimic.Doar batista bb e ok,cand e racita.

bb bolnaviori si bb plimbaciosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Buna ziua,
Sa scriu si eu cat doarme piciul.Eu sunt intr-un butoi(pe cale sa ies din el).Am facut o refinantare ca am 2 imprumuturi si vreau unul cu rata mai mica pe o perioada mai lunga.Sotului ii taie din salariu,mie la fel.Deci nu ne mai descurcam daca nu reusesc refinantarea.Mi-au cerut hartii peste hartii si vroiau si adeverinta de la serviciu.Nu am inteles nici pana acum de ce.Fara asta eram pe punctul de a nu reusi.Pana la urma au acceptat dosarul.Astept aprobarea.Sunt intr-o depresie de ieri si sper sa ies.
Geo nu mai papa legume,ieri a papat putin toata ziua.Astazi a fost mai ok.Se vad incisivii de jos.Cred ca asta e motivul.
va .

de George-Stefan (15.11.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Monis, vreau si eu un sac de iarba sa o astern in sufragerie, si un sac plin cu aer rece de Bucovina, sa ma intind cu rechinila pe jos si sa visam ca suntem la munte

Raluci, da voi plecati in germanica acu, sau la Balea? I-am luat cadou un tricouas si un pantalonas scurt baietelului prietenei. Era ca un titirez pe aici, a socializat frumos fiimea cu el, pacat ca au stat putin la noi.

Dozz si eu stiu cum zici tu ca se da alternativ la cate 4 ore, odata panadol, odata nurofen. Ideea e ca nurofenul maxim de 3 ori pe zi se da, la 8 ore distanta. Cu cantitatile nu stiu sa iti spun. Eu ii dadeam cate 2.5ml panadol la o tura.

Diana
, ft interesant ce zici tu de Montignac. Sa inteleg ca ai citit din cartea aia mai noua destinata femeilor? Eu am in word o versiune mult mai veche, tare mi-ar place sa citesc versiunea noua..

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Mergi la inceput

Mai citesc putin acum.

Of, Lavi, acum am vazut ce s-a intamplat cu sotul tau, imi pare tare rau.Tie iti doresc multa putere si fii convinsa ca se va incheia ff curand tot sirul asta de ghinioane. Pupici!

Monica, ce frumos creste Maria ta. Mereu compar cu ce face Ana ca e diferenta doar de o zi (stiu ca nu e corect sa compar, dar eu compar...). Ana are 2 dinti, dar nu intelege deocamdata cum functioneaza jucariile, ca au buton, bilute, sfori, orice ea le zdrangane si atat. Sa traiasca Mariuta si sa fie sanatoasa si vesela ca acum!

Ionela, ma bucur ca ai gasit - se pare- pediatra care sa-ti placa. E asa important! Eu inca sunt in cautari. Imi pare rau de tatal tau, maladia asta e ingrozitoare, din nefericire. Tu esti, insa, ff puternica, te admir, sunt convinsa ca o sprijini pe mama ta.

Shtephy, ma bucur ca ne mai scrii. Eram convinsa ca nu o sa ne zici prea multe, esti f discreta, am observat asta de multa vreme. Dar imi place cum ai explicat, ca sunt multe lucruri gresite in viata ta. Sa zic drept, cam asa e situatia si la mine, cu multe lucruri gresite, eu tot trag nadejde sa le ordonez cumva.

Andre, imi pare rau ca esti si tu in preajma butoiului. Desi nu stiu cand ai timp de butoi, la cate faci intr-o zi... Salteluta obscena e o minune, o port peste tot, imi place mult! Multumesc.

Sunt foarte impresionata de suferinta Lidiei, ma rog pt tine, sa treaca repede timpul si sa fii mamica! Si eu zic sa incerci si la alti doctori si sa ai mare incredere!

Multumesc mami.ilinca si licurici, pt raspunsurile rapide.

Am reusit sa ajung la zi, am cam fusarit raspunsurile, recunosc, dar sper sa nu va suparati prea rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Salutare.
Licurici, da de aia noua destinata femeilor vorbeam...

Dozz, naspa cu febra! Nu-i musai sa-i dai alternativ, poate raspunde frumos doar la un antitermic si atunci e de ajuns. Deci ii poti da paracetamol la 6 ore sau Nurofen la 6-8 ore in dozele indicate pe cutie. Daca face febra iarasi (peste 38,5) intre doze, la 4 ore de la ultima doza de antitermic ii poti da din celalalt antitermic. Eu nu ma omor dupa Algocalmin la copii, prefer supozitoarele de Nurofen (muult mai eficiente si rapide decat siropul) sau impachetari cu prosoape muiate in apa la 37 de grade.

Lavi, lasa gandurile negre si da-i la Rares sa suga cat de des. de ce zici ca nu mai ai lapte? Iti pare nemultumit? I-ai dat completare? Nu mai scoti ca inainte?

Mergi la inceput