Prietene la bine si la greu 40
Raspunsuri - Pagina 5
Cory_B spune:
Neata gagici,chiar ca e pustiu pe aici...unde umblati mamicilor, cu bebeii la aer?Citeam zilele trecute postarea lui Licurici, cu bilantul de 9 luni al Rechinasei si mi-a venit ideea(pt cine doreste, evident) sa trecem fiecare un bilant al beblului la 9 luni(pt cei care au facut-in curand majoritatea vor avea 9 lunici, altii deja au, iar altii au facut chiar 10 lunici) Asta asa, pt curiozitate...sa vedem ce minuni evoluate si neastamparate avem Si pt ca eu am venit cu propunerea voi incepe evident, EU Deci...Andreiu meu la 9 luni :-sta singur in picioaruse/se ridica singur/face pasi sustinut(si mai nou,vrea sa-l tinem doar de o mana)-zice la nervi "mamamamma" , "tata" nu vrea inca, bababba,dadadad-a invatat sa ne arate la diverse jucarii nasul,gura,ochii, stie unde sunt: mama/tata,buni,becul,copacul, florile,cutu-cutu si pisi+diverse jucarele preferate cu nume-doarme bine ziua, minim 1 ora; noaptea la fel ca inainte...treziri dese pt tzitzi...-papa fructe f bine, 200gr/zi-mai papa bine spanac,peste,iaurt,branza de casa-restul legumelor sunt "cah"-nu a mers de-a busilea niciodata...s-a ridicat singur in picioruse cand s-a simtit pregatit-avem 4 dintisori si un al cincilea la colt- e "breloc" de mami momentan-are aprox 10 kg iar lungimea nu o stiu...dar e piticutul lui mami, acum vreo luna avea 70 cm-aa..si purtam la pantofiori/sandalute nr 19 ( asta pt ca de cand cu mersul i-am tot cumparat incaltari si stiu cat poarta)Cam asta ar fi...daca mai e ceva ce am omis, fetelor, astept completari la bilantucAstept sa vad celelalte minuni ce si cum se prezintaCea mai fericita mamica de Andrei Nicolas (21.10.2009)
laviniablaga spune:
Alexa, ma bucur ca esti in tara!
Shtephy, pupam familia bolnavioara!
Ancutza...offf...cat de bine te inteleg...stiu cum e, crede-ma!Cheer up!
Cory, felicitari pentru progresele barbatelului tau!
Eu, pe langa butoi dar prezenta!
coquelicot spune:
Poppy raspunde la apel, a ramas atat de tare in urma incat nici nu stie de unde sa inceapa. Am o fereastra deschisa separat cu niste raspunsuri pe care sper sa le dospesc pana diseara.[pot sa folosesc cuvantul dospesc de vreme ce Alexa este pe aici ca sa ne vedem la o dobrogeana aburinda]
Da, recunosc, nu-s cu copchilu' afara ci am stat acasa sa ma epilez, dusez, pensez, fac pedichiura chiar. Phoai, parca am luat un Magna cum Laudae, asa ma simt. De fapt, am zis sa elimin si motivul asta din calea sclifoselilor la mancare. Cine stie? Poate azi imi cere si ciorba.
Pup u, stiu ca intelegeti o femeie care alearga ca dezlegata sa se bucure de un pic de timp pentru ea.
, si [veveritze pofticioase]
mami de MATEI -TUDOR (10.11.2009)
monis5 spune:
buna ziua
noi am ajuns aseara la tara Bucovina, am fugit mancand pamantul de vremea absolut minunata din Buc . Cand am parcat in livada aseara, erau 18 grade , acum e soare si arde cam tare, dar la umbra adie putin vant... as sta asa for ever and ever . Copilul Iulian sta singur in fund in iarba si povesteste mancand un fir de iarba si o frunza de mesteacan (iar ma-sa pleaca sa-i faca legume de pranz si revine, ca poate macar acum prind si eu putin timp sa vorbesc cu voi)
Salutari tuturor
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
monica_80 spune:
waw.... Monis...ce tare ca sunteti in Bucovina la racorica, deci asta era motivul absentei tale. cum a fost drumul? Iulianul cred ca se simte tare bine si iarba de Bucovina e tare gustoasa
de scump Maria 13.12.2009
floricik spune:
Salutare.
Off sunt rupta de obosita. Ema nu mai sta 1 secunda, busileste la greu toata casa, vorbeste pe limba ei, da-da, de-de, a-deee, si chiuie de nu ne auzim ...
Diseara merg sa ma tund si sa ma vopsesc. Deci nu numai Coque are program de frumusete. Cu caldura asta m-as tunde 0 si as economisi banii de pe vopsit.
Lavi, fugi de langa butoi. Cum mai e mana sotului?
Monisule, te invidiez tare, tare...Si eu vroiam sa te intreb cum s-a comportat Santi mic la drum lung.
Licuriciule e scumpa rau rechinasa ta. Abia astept sa-i vad bulanasele live.
Shtephy, cum se mai simt puii tai? sa treaca.
Cory, felicitari pt progresele Andreiutului. Uau...stie sa arate nasul , gura si chestii d'astea ...
Ancutza, tare greu cu finantele astea Si noi visam sa ne mutam...cum si cand , nu stim...
Alexa , bine ai venit in Romanica.
Gata. S-a suparat zburlita.
Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009
www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3
laviniablaga spune:
Monis wow..fain...deci ati fugit la umbra salvatoare a Bucovinei?
Floricik, mana sotului e la fel...adica in gips...ma cam ingrijoreaza fiindca zice ca il doare. Joia viitoare mergem la Spitalul CFR la Cj...sper sa reusesc sa ma vad si cu fetele de acolo.
Coque ma bucur ca ai raspuns la apel!
Intrebare: sigur s-a mai vorbit dar eu intreb again - cum dati fasole verde la copii? o introduceti in piure-ul de legume?Am primit fasole BIO 100% si mi-am pus pe iarna si as vrea sa ii gatesc si lui Rares ceva. Oare nu o sa il doara burtica?
EDIT: Acum o sa strig tare tare tare...sa ma auda fetele dragi:DOZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ, KRRRRRRRREEEEEEEEELLLLLLLIAAA, SIMINAAAA, GABITZAAAAAAAAAAAAAA!dA`TI SI VOI UN SEMN DE VIATA. SI MAI VREAU UN SEMN DE LA MAMI.ILINCA SI DE LA RALU_SEBY
raluci_b spune:
Ma bucur sa vad multa lume draga pe aici, Alexa bine ai venit la romanica draga unde fetele frumoasele se aranjeaza, Poppy, Floricik
Ancutza, Lavi - mama lor de bani, vine el soarele na ca nu avem soare la emoticoane
Vladutu pupam julitura sa treaca repede sa nu doara
Lila - treci la raport
Monisu - bine ati ajuns sa ne aduci si noua neste iarba de bucovina, tare as mai roade si eu, dar ma asteapta iarba de la Bilea
Shtephy -multumim de cafelutza, pupam febrilii si nasucul infundat
Cory - sa traiasca Andreiu cu multe realizari pe listutza
Sa traiasca si Raresu a lu Krelia care ne-a sedus si ne-a abandonat, trecu cu breezerul ala incoa
Licurici ce cumparasi?
Eu is cu bagajele si cu listele zici ca ne mutam
ANDRE teamo si techiero stii da?
by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laviniablaga Intrebare: sigur s-a mai vorbit dar eu intreb again - cum dati fasole verde la copii? o introduceti in piure-ul de legume?Am primit fasole BIO 100% si mi-am pus pe iarna si as vrea sa ii gatesc si lui Rares ceva. Oare nu o sa il doara burtica? |
fiarta si pasata ca toate legumele si impreuna toate si la fiert, nu am avut probleme pana acum
by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)
monis5 spune:
ia sa vedem ce ati mai facut... mie imi pare ca ati scris mult, nu stiu de ce va plangeti ca nu e activitate pe aici, dar probabil ca asa mi se pare mie ca nu am avut timp zilele astea....
hmmm, daca mi-ar si merge netul ar fi ceva, ca eu la scris din amintiri nu prea-s buna
Monica . Drumul a fost ok, 7 ore jumate cu tot cu pauza de la jumatatea drumului, cum facem de obicei. Racoarea de aici in schimb e geniala
Capisoneasco sa-ti fie de bine curatarea. S-ar putea numi toaleta de canicula? Mateiul ce a facut in timpul asta?
Cory felicitari pentru progresele lui Andrei!
Ancutza atat a tinut impacarea aleia cu barbata-su?
Imi pare rau de asa vesti, hai ca vine toamna, mai trece si anul asta si o sa iesim incet-incet din recesiune si poate chiar inainte de asta veti fi si voi la casuta voastra.
Licurici e super rechinasa cum busileste ea . SI e absolut mortala cum isi increteste nasucul ala mic
Lidia nu stiu ce sa zic cu bebe... si eu cred ca e o vreme pentru toate. Sa dea DD sa fie bine si pentru voi si pana o veni bebe, asa cum zici, enjoy your life
Lumi chiar am sesizat ca ai ceva absente pe aici. Te asteptam cu drag cand o sa ai mai mult timp. Si petrecere frumoasa de ziua lui tati
Stephy multa sanatate tuturor . Of ca aiurea-s racelile astea pe caldura... Si-mi pare rau ca nici tu nu esti in forma cu moralul...
Diana faza cu Monti e ca tot ce se spune pe lume in ultima suta de ani... ce e bun 10 ani, devine rau si apoi peste inca 10 redevine bun la loc
Alexa cat stai in Romania? sper sa te prind si eu cand ma intorc la Bucuresti, sa ne intalnim
Many pupam fata julita a Vladutului . Lasa ca Lila, daca-l iubeste, il iubeste si-asa
si un si pentru David, ca vaz ca si el exerseaza saritura din scaunul de masa
Lavinia de unde ideea asta cu laptele pe duca?
Raluci pfiu, bine ca ai scapat din treaba aia cu canalul ()
Andre of, tare necajita simt ca esti... Pot sa iau eu cu mana?
nu stiu ce si daca am uitat ceva, dar mai recuperez eu zilele astea
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)