Prietene la bine si la greu 40

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Seara buna!

Alexa, ce ai putea face e sa incerci sa-i dai mesele diversificate (de preferat complet) dimineata si la pranz, si intre ele apa sau suc de fructe. Deci ceva de genul: suge dimineata inainte sa pleci la lucru, apoi la 8-9 papa fructe cu cereale sau branzica sau ce combinatii mai vrei, apoi iese afara, si bea suc la plimbare, la 12-13 pranzul legume cu carnita/peste/ou si apoi nani. Cand se trezeste esti deja acasa si poti asa-i dai tare cu sanul.

Am frunzarit azi la o prietena care avea o carte mai noua de-a lui Monti, si s-a schimbat fata de ce stiam si aplicam eu, fructele nu mai sunt bau bau de neamestecat cu nimic, consumate la distante apreciabile de mesele principale, ci merg f bine in combinatii de tot felul sau ca desert...

Lumi la multi ani lui Richard!

Concursul "I love DC": www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=i love dc&page=2" target="_blank">dr-1 si dr-2

Diana cu Vlad(16.05.04)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Alexa, bun venit in Ro! sedere placuta si intalnire frumoasa cu bucurestencele ( adica bucuresteala placuta!)

Lumi, la multi ani lui R! sa fie sanatos si fericit, sa va iubeasca mult si sa prmeasca multa iubire de la voi. Noi il asteptam pe tati nostru... chiar e un fel de ture la noi... Se lucreaza in schimburi la Iasi Oricum, mai asteptam vreo saptamana macar.

[b]Lidia{/b] pupam mamica in devenire... ce conteaza ca mai dureaza ceva timp cand rezultatul va fi frumos...
Uff! tare greu trebuie sa fie... sper sa treaca repede timpul.. sa se rezolve repede si vestea ca bebe are pozica sa vina repede!!!!!!!!!!!

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Laura, e delicioasa rechinasa! Si sa nu te mai prind ca te plangi ca-i slaba...

Vreau si eu un PM cu parola, please! Am un talent sa uit parola...

Concursul "I love DC": www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=i love dc&page=2" target="_blank">dr-1 si dr-2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui DianaR

Laura, e delicioasa rechinasa! Si sa nu te mai prind ca te plangi ca-i slaba...

Vreau si eu un PM cu parola, please! Am un talent sa uit parola...

Ai PM

Mami fericita de Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Monica, Ionela, !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Mniata
Am pregatit multa si croasante cu cioco .

Noi tot cu febra ne distram. Piciulica a facut si azi noapte 39.3 ,Stefi s-a trezit cu 38.5 ,iar eu cu nasul infundat.
Asa ca iar suntem fara energie .
M-am bucurat sa le vad pe Lidia si pe Andre ,va imbratisez sa nu mai fiti triste.
Imi pare tare rau de julitura lui Vladut ,pup sa nu doara (desi cred ca l-a alinat Lila)

Sper sa revin mai tarziu

Mergi la inceput

Buna ziua

Hm... ce bate vantul pe aici pe forum....

Shtephy, multumim de cafea. Pupam gagalicile mici... speram sa scapati de febra cat mai repede. Stii de la ce e febra? Au racit?

Mami fericita de Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

DOURADOUDOU ce fain ca ai venit acasa. Cat despre mine, se pare ca trebuie sa mai astept 1-2 ani pt bebe. Sper ca sunteti bine si tu si bebitza.

Va pup si va imbratisez pe toate. Imi face tare bine sa va stiu aproape.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

re..lipseste omu de pe acilea si bate vantuu..Se vede treaba ca va lipsesc

Doura-alexa, te asteptam in Romania, si sa nu cumva sa nu iei legatura cu fetele de la Bucuresti, eventual cere-le numere de telefon sa ai cum sa iei legatura cu ele ..ca tare vrem sa va vedem in gasca completa la plimbare..si mai ales sa vedem burticaaaaaaa

Diana
, asa e..a inceput sa mai prinda puteri rechinila, si e cum o vedeti: o bulanoasa

Ionela amr10?? sau cat?

Stephy, uff ..pe caldurile astea voi ati luat virusi de raceala??Va pup si sa fuga febra de la voi!!

Am iesit si noi sa cumparam un cadouas mic pt piciul unei prietene de-a mea care vine in vizita tocmai de la Iesi, ne-am intors fierte si eu si rechinasa. Ea urla cat o tineau puterile, eu uda fleaosca, sincer nu mai ies never dimineata pe canicula de asta!!!!

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

neatza....azi se muta inapoi cumnata-mea ...iar o sa fim 8 persoane in 3 camere ...iar noi nu am mai rezolvat nimic cu mutatul si nici nu se intrevede nimic deocamdata (mama lor de bani, ca de s-ar face cu ciocanul as ciocani intr-una)

Cuscri va pup si va doresc sanatate multa
Lidia imi pare rau de vesti, dar trebuie sa fii increzatoare, timpul trece repede, acusica te auzim ca au iesit doua liniute

mai multe nu sunt in stare sa scriu...imi tot storc creierii la o posibilitate de a ne muta

_
Anca mamica fericita de Sabina Ioana (03.11.2009)
Comoara mea

Mergi la inceput