Prietene la bine si la greu 40
Raspunsuri - Pagina 11
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mami_p_ilinca/mami_p_ilinca.jpg)
mami.ilinca spune:
Lavi:te incurajez http://bobulmeudeorez.blogspot.com/
Many:i-am luat cana bertoni din Auchan,cred ca a fost in jur de 10 ron. http://babymania.allshops.ro/produs/215120/BERTONI+Cana+ANTICURGERE+CU+PAI+160286.html
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ionelamaria/ionelamaria.jpg)
ionelamaria spune:
Ziua buna
Andre, pai pe caldurile astea tu poti manca? Lasa fata cuminte... Eu ii mai dau branzica seara si iaurt si cereale... si cam atat... asta daca le si vrea... daca nu pass
Cat despre buni asta a vostra.... respiram adanc... zambim... si gata...
In rest, va pupic apasat... ca nu-s capabila sa mai leg cuvinte acum... am citit tot sa nu raman restanta
Mami fericita de
![](copilas.gif)
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ancutza_Bro/Ancutza_Bro.jpg)
Ancutza_Bro spune:
salut gagici...eu mor de cald , copilul e mereu transpirat si lipicios...nu prea are chef de mancare, a papat ea un iaurtel si ala pt ca era putin rece, in rest ar bea saracuta tone de apa...ce Dumnezeu se intampla cu clima asta? parca in alti ani nu era chiar asa
in fine, cred ca toata lumea se poate plange de caldura, hai sa vedem ce mai fac fetele:
Andre eu i-as spune lui buni pe un ton mai ferm dar trist cam asa: "in loc sa ma sustii, tu ma umilesti!"... de criticat e cel mai usor, ea a fost mama aia perfecta de isi permite mereu sa te critice? Chiara e cumva bolnava, rahitica, posomorata mereu, plangacioasa? NU, atunci sa te lase sa cresti copilul cum stii tu pt ca o faci bine, pt ca esti mama ei in primul rand si nu ar trebui nimeni sa te judece...m-a luat valul si m-am enervat rau.
pe bune, decat mereu stresata, mai bine fara ea.
eu te imbratisez cu drag si tu stii ca noi toate suntem alaturi de tine, poate e mai bine sa dai din casa uneori... noi o sa ne straduim sa-ti ridicam moralul cat putem. (stii ca nu ma pricep la cuvinte fentoase, eu cred ca ai inteles ce am vrut sa zic)
Lavi sa stii ca si mie mi se intampla des sa am chef teribil de munca in zi de sarbatoare...acum m-am invatat si daca vad ca imi iau elan, caut repede in calendar sa verific
Many vazut pozici cu strumfi frumosi la intalnire, cred ca tot de la caldura li se trage si lor starea asta ... pupici
Dozz merci tare mult pt explicatiile legate de hainute, chiar nu se sifoneaza daca le rulezi?
Monica ce fain ca plecati la munte...racoreala placuta
Lili imi pare rau ca esti suparici, speram ca nu e nimic grav, pup
Cory nu fi suparici, uite ca au inceput fetele sa faca rapoartele , sa stii ca de multe ori Sabina a cazut din pat cu noi in camera, intr-o secunda s-a rostogolit de doua ori si buf de pamant, de unde statea in fundulet in mijlocul patului...iti dai seama ca si eu stau cu ochii pe ea ca pe butelie, dar cateodata e prea rapida
_
Anca mamica fericita de Sabina Ioana (03.11.2009)
Comoara mea
![](images/user_woman.png)
Andrecluj spune:
Ancutzic Te pup cu drag si multumesc. As da si eu din casa, ca n-am nicio apasare, mi-e teama doar sa nu gresesc iar eu, stii cum e, exista adevarul meu, adevarul celuilalt si adevarul. Ma gandesc mereu daca-s dusa eu? Daca fac ceva eu prost? Si dupa atatia ani in care ti se spune ca esti tampit, e normal sa gandesti asa. Daca, daca... etc, imi iau acusi copila la plimbare si mai revin cand doarme toata lumea Sabinuta ce papa seara? Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!
laviniablaga spune:
mami.ilinca multumesc! Eu fac eforturi...m ajuns sa ii dau doar doua mese de solide...copilul e flamand mereu...iar eu mereu cu tzitzi in guritza lui...ce sa fac..nu vreau sa pierd laptele.
dozz de dormit nu prea dorm...intre 00.00 si 06.30 dimineata...cu trezirile lui Rares evident!
Bilant: 9 lunite si o saptamana:
* Rares sta bine in fundulet si in picioruse, chiar si nesprijinit.
* Busileaza dar nu prea ii place asa ca nu insist!
* Paseste ajutat...face cam vreo 5-6 pasi si apoi se aseaza in fundulet sa se odihneasca. Se ridica singur si se aseza in fundulet!
* E mare fan rostogoliri de pe burta pe spate si invers...si mai nou a descoperit ca se poate deplasa si asa pentru a ajunge unde doreste!
* Zice tata,ingei,dei dei, ghi-ghi..buf, vuf, baba, papa...
* In continuare isi cultiva pasiunea pentru telefoane, telecomenzi, pixuri, si castronele de plastic
* Cantareste 8927 grame(dupa cantarul medicului) si are 75 cm lungime...
* Are 4 dintisori si un al cincilea la cotitura!
* Pana acum a mancat tot ce i-am dat, exceptand orezul...care e cel mai rau ever!(ne mosteneste si pe mine si pe sot care uram aceasta cereala)
* De cate ori mergem la plimbare cu caruciorul, trebuie sa il legam bine cu hamurile pentru ca de vreo cateva ori s-a ridicat in picioruse si a vrut sa sara din el!
* Atunci cand vede ceva si il intereseaza depune efort pentru a ajunge in locul respectiv si chiar o face...spre mandria mea!
* A cazut din patut o singura data si am ajuns la Tg Mures cu el. De atunci nu il las singur deloc...il iau cu mine inclusiv la baie...asta e...imi e frica!
II multumesc lui DD ca e sanatos!
Many, noi avem canita www.jucariidejucarii.ro/produse-hranire/cana-sport-cu-pai/" target="_blank">asta pentru Rares...e de la Primii pasi si i-am luat-o din Kaufland cred cu vreo 7 lei!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ancutza_Bro/Ancutza_Bro.jpg)
Ancutza_Bro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrecluj Ancutzic Te pup cu drag si multumesc. As da si eu din casa, ca n-am nicio apasare, mi-e teama doar sa nu gresesc iar eu, stii cum e, exista adevarul meu, adevarul celuilalt si adevarul. Ma gandesc mereu daca-s dusa eu? Daca fac ceva eu prost? Si dupa atatia ani in care ti se spune ca esti tampit, e normal sa gandesti asa. Daca, daca... etc, imi iau acusi copila la plimbare si mai revin cand doarme toata lumea ![]() Sabinuta ce papa seara? Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult! |
Andreut aici nu mai e vorba de adevar , ci de sentimentele tale, chiar daca buni nu e constienta ca te face sa suferi, adevarul e ca tu tot cu sufletul impovarat esti...trebuie cumva facuta sa isi dea seama ca nu intotdeauna e cel mai bine sa il arati cu degetul pe cel care greseste (greseste din punctul ei de vedere)...in fine...nu stiu daca la varsta asta se mai poate schimba, cred ca asa e ea si trebuie luata ca atare...
Sabina papa lapte cu cereale seara (cereale de la Milupa cu biscuiti, astea ii plac cel mai mult) , eu am inceput sa ii dau lapticul mai rece decat de obicei...am observat ca daca e prea cald il refuza...ai incercat si chestia asta?
![](pupic.gif)
![](olala.gif)
_
Anca mamica fericita de
![](copilas.gif)
Comoara mea
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui Ancutza_BroSabina papa lapte cu cereale seara (cereale de la Milupa cu biscuiti, astea ii plac cel mai mult) , eu am inceput sa ii dau lapticul mai rece decat de obicei...am observat ca daca e prea cald il refuza...ai incercat si chestia asta?![]() ![]() |
![](pupic.gif)
Ancutza_Bro spune:
Andre din punctul meu de vedere, daca printesa o sa pape lapticul doar cu biscuitei in el, pai pune-i biscuiti si gata, 1-2 acolo cat sa schimbe putin gustul ...incearca asa in seara asta si ne spui maine daca a papat Chiara tot lapticul
_
Anca mamica fericita de Sabina Ioana (03.11.2009)
Comoara mea
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro Andre din punctul meu de vedere, daca printesa o sa pape lapticul doar cu biscuitei in el, pai pune-i biscuiti si gata, 1-2 acolo cat sa schimbe putin gustul ...incearca asa in seara asta si ne spui maine daca a papat Chiara tot lapticul ![]() |
Ancutza_Bro spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Andrecluj
Pai am incercat si l-a papat. Si eu zic ca nu e cazul sa fac mare isterie dintr-o lingurita de biscuiti. Oare Diana ce-o sa spuna? Ce subtila sunt... Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult! |
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
_
Anca mamica fericita de
![](copilas.gif)
Comoara mea