Prietene la bine si la greu 40

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Buna dimineata,
Va spun cateva cuvinte in mare fuga, sunt pe graba ca trebuie sa termin curatenia(baietii sunt la plimbare)apoi fuga in oras mai avem cate ceva de cumparat,facut si bagaje, plecam iar ca nu se poate trai aici.
Lili ce ai patit? Sper ca nu ceva legat cel de-al patrulea membru al familiei. Eu te astept sa-ti treaca supararea
Shtephy, sper ca sunteti mai bine, si ati scapat de febra.
Andre la noi masa de seara inseamna undeva intre 18.30-19 si consta in cereale simple, iaurt cu cereale, iaurt cu branzica, branzica cu cereale, nu ii dau niciodata consecutiv aceeasi mancare, apoi dupa baita laptic. Eu zic ca nu este chiar asa de rau cat a luat Chiara, noi am avut luni cu 100-150gr, dar daca lua in lungime dr. spunea ca este ok. Nu vreau sa te supar si eu, dar poate buni nu spune chiar tot sa te supere, are o varsta si poate......, nu mai pune si tu tot la suflet.
Dozz sper ca si voi sunteti azi fara febra.
Lavi afara din butoi, da?
Licuriciule, nu stiu caum esti tu, insa eu atat de mult iubesc marea ca nici odata nu mi s-a parut prea cald acolo, mergi dimineata la aerosoli cu rechinasa.
Mai sunt multe de spus, dar nu mai am timp.
In cateva cuvinte va spun de intalnirea cu Lila, au fost ciufuti amandoi la inceput, dar apoi parca, parca, pana au ajuns sa tipe sincron, nu mai vroia nici unul sa stea in carut, iar scoppul final a fost ca Lila sa ia suzeta lui Vlad, iar el sa-i bage degetul in ochi. Au papat in parc, au calarit banca. Am regasit o Lila foarte serioasa, grasunica, cu breton crescut care nu prea avea treaba decat cu poseta mamei. Am stat cam 2,30 ore dar mi s-a partut putin.
Cam atat, va pup pe toate si va urez w-e placut.

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Many, Dana Multumesc.Chiara dimineata bea 230 de lapte, la amiaza 200 de legume, la 16.00 230 de lapte, la 18.00 200 de fructe, la 20 pana acum o luna 200 de lapte, in ultima luna cam 50-60 de lapte. Mie mi se pare mult, de asta nu i-as baga solide seara. Eventual solide mai lichide, daca ma intelegeti. a bun Many Tu bine zici, dar am niste limite. Sunt doar un om, o femeie care vrea sa fie o mama buna, care sa auda din cand in cand ca se descurca bine, ca face ceva bun, etc. Atat. Daca 35 de ani ti se baga in cap ca nu esti bun de nimic, apoi nasti un copil si auzi in absolut fiecare zi ca ai cumparat o prostie, nu ii dai sa manance ca lumea, nu ii faci, nu ii dregi, nu aia si nu aialalta, crede-ma ca vine momentul in care spui "stop". Nu pentru tine, care te-ai obisnuit cu asta, ci pentrucopilul tau, care are dreptul la o mama vesela, nu bocita si ras-lucrata, care aude ca isi trateaza mama ca pe ultimul caine. In fine. Hai ca incep sa dau din casa. Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

apai Andre din ce povestesti tu acolo, mai bine singura cu copilu, decat cu asa ajutoare..Ca m-am enervat rauTrimite-o acasa!(sper sa nu citeasca pe aici..da si chiar de citeste:'buni lasa fata si nepoata in paceeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!')
Da dl tati ce zice de toata situatia asta? iti ia apararea?nu se enerveaza si el de atatea critici??

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Andre, cred ca incep sa inteleg motivul supararilor tale. Cel mai important este sa nu te lasi prada gandurilor negre. Nu este adevarat ca nu esti buna de nimic. Ca drept dovada sta faptul ca ai reusit sa aduci pe lume un copil minunat, ai o viata frumoasa, muncesti, esti iubita. Pot sa iti spun ca batranii, asa cum e si buni, au mentalitatea lor. Crede-ma ca stiu ce inseamna. Am locuit cu bunicii lui Luci inainte sa ne luam apartament doi ani, si apoi din ianuarie pana cand ne-am mutat iarasi, numai cu batranica...si stiu cum sunt "sfaturile" cu privire la cresterea copilului. Degeaba incerci sa le explici ca fiecare bebelus are ritmul lui de crestere, pentru ca niciodata nu vor fi multumiti.Cert este ca tu nu trebuie sa iti faci procese de constiinta cu privire la evolutia Chiarei. Creste frumos. Si daca ii cumperi tot felul de lucrusoare pe care tu le consideri necesare, nu iti fa inima rea daca buni mai comenteaza - probabil asa e firea ei...Sunt sigura, ca in sinea ei si ea doreste tot ceea ce e mai bun pentru nepotica, si ca, "considerandu-se" mai experimentata in ale maternitatii i-ar placea sa vezi ca mai pui si tu vreun sfat de-al ei in practica. Eventual...ca sa ii gadili putin orgoliul intreab-o de exemplu cum sa-i prepari Chiarei un orez cu lapte...sau stiu eu...orice altceva...nu-i musai sa ii dai fetei sa manance...dar numai intreab-o pe buni...va vedea ca o bagi si pe ea in seama si nu va mai fi "geloasa" pe forum.

Te rog, alunga gandurile negre.Eu te admir...si te pup si apreciez felul in care esti si in care te comporti cu noi toate...si daca am indraznit sa iti dau mici sfaturi, te rog sa nu imi iei asta in nume de rau.

Mergi la inceput

Licurici Tati il are pe taica-so cu in picior in groapa, nu prea are el nervi acum de situatia asta. Lavi Multumesc de sfaturi, sa stii ca am incercat s-o intreb "cum se face?", "cat ti se pare de util sa ii iau asta, sa ii fac asta?", de obicei raspunsul la astea esentiale e "nu stiu ca nu-mi mai amintesc". In fine, haideti sa nu discutam aici despre asta. Eu va multumesc ca ma apreciati, simplul fapt ca rupeti timp de la pruncii vostri ca sa ma bagati in seama inseamna ca ma apreciati, iar eu stiu ca sunt de apreciat, doar ca asta nu reiese din atitudinea mea. Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Off Andre, greu tare!

Mai fetelor...pe mine ma apuca harnicia nuami in zile de sarbatoare...am uitat ca azi e "Schimbarea la fata" si m-am apucat de sters geamuri si de facut curatenie...si am pus si rufe la spalat...si ce spor am avut...off...

Cory ma pregatesc si eu de scris bilantul..dar imediat ce il linistesc pe Raresul urlator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami.ilinca spune:

Andre: sa treaca supararea! Nu te mai amari singura,Chiara a luat in greutate f bine,chiar daca pare putin 200 g,faptul ca aluat 4 cm e mai mult decat ok. Din ce stiu eu,bbii au perioade cand cresc in lungime f mult si iau mai putin in greutate si invers. Asa ca e F bine dra ta.Am vazut ca ai scris cat papa,mi se pare f ok si echilibrat. Daca vrei un sfat,poti sa-i adaugi 2 cupe de cereale in fructe si sa-i dai lapticul de seara un pic mai tarziu ,la 3 ore interval fata de fructe.
In rest ,trimite-o pe buni acasa! Oricat as fi de blanda in exprimare, cred sincer ca-ti face mai mult rau decat bine,mi se pare groaznic sa trebuiasca sa demonstrezi orice gest in fata cuiva care te descurajeaza permanent. Si asa majoritatea suntem la primul bebe si ne framantam pt toate nimicurile, sa mai puna cineva"paie pe foc "cred ca e prea mult. Oricum toata admiratia si respectul meu pt faptul ca rezisti.Sper din suflet sa nu te superi pe mine,cer iertare de acum daca te necajesc cu cuvintele mele.

Mergi la inceput

Mami.ilinca Nu ma necajesti deloc, stai linistita! Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami.ilinca spune:

Cory:Bilant la 8 luni si 3 saptamani:
-busileala peste tot,se ridica pe marginea patului si topaie
-in patut sta numai in picioare si se plimba de-a lungul marginilor ,chiuind cat se poate de tare
-merge tinuta de manute f bine desculta/sosete si e tare derutata in sandalute (nr 18 e fix,nr 19 e mare)
-zice "mama" doar cand e obosita,suparata seara,nu cred ca asociaza cu mine;" tata" ff rar; "aide"daca vrea in brate sau sa mearga si "ete"daca vede ceva interesant
-cand e vesela aplauda
-are cam 8800 g(a luat 100 g in 3 saptamani, Andre te-am intrecut) si avea 71 cm la 8 luni
-a cazut o singura data din pat ,direct in cap
-bea apa cu paiul de cateva zile,se ineaca un pic la inceput dar apoi bea fara probleme
-2 dinti jos
- se pupa in oglinda la fel ca Sabinuta
-inca facem parte din categoria "chelioase cu 3 fire de par"

ps:sarbatoritilor zilei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Am si eu o intrebare, ce pahar cu pai folositi, ce marca?
Multumesc

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput