Aspirante. Felicitari Nike,Cami_antonia !!!(548)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_r spune:

fetelor, mai stiti ceva de nike? cum se mai simte? am citit pe diagonala ce s-a scris pana acum, am lucrat toata ziua prin gradina si am fost si prin oras pe caldura asta...
maine ar trebui sa vina francezii, ma inteapa tzitzile, si ceva pe la ovare sau in zona aia. in ultimele luni cu vreo sapt inainte sa vina nashpetii ma apucau durerile de la ciclu, dar acuma nu. nici nu vreau sa imi fac test ca sa nu apara doar o linie, asa ca mai astept. nu as vrea sa fiu dezamagita...
asa de tare as vrea sa ma apuce greturi sau chestii de-astea credeti ca o iau razna?

www.fertilityfriend.com/home/2f398a" target="_blank">grafic TB

ovulation ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty-27 spune:

nu dana n-o iei razna..asta ne dorim toate.si pe mine inainte sa vina uratii ma dor sanii de mor...si mi se umfla,dar este doar sindromul premenstrual...care ne da sperante...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_r spune:

luna asta nu mi s-au mai umflat si nu ma dor ca de obicei, la fiecare miscare, inainte ma dureau cu 2 sapt inainte, la orice miscare sau atingere, ca ma feream daca incerca sotul sa ma ia in brate. acum doar ma inteapa din cand in cand.
uneori am impresia ca nu o sa vad veci un test pozitiv

www.fertilityfriend.com/home/2f398a" target="_blank">grafic TB

ovulation ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Neatza!!!

Poftiti la cafelutza

O zi frumoasa si usoara va doresc!!!!

tuturor!!!

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Neatza
Cosmy
am calcat dimineatza tricou pt sotior si m-am ars la deget
acum am inceput sa si tusesc,o sa merg sa-mi iau niste cough gum drops din alea chinezesti

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra

"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

Marriage Ticker
Trying To Conceive
BFP Blinkie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

NEATA SI DE LA NOI FETELE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Neatza fetelor,

Cosminutza pupici, sa ai drum bun astazi la intoarcere.

Paula sorry pentru degetel... ai grija de tine

pentru toate fetele

22+
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

neata fetiliiii!!!!

am vb cu nico de dim la tel
era inca la terapie intensiva, zambareata, cu durerile de dupa operatie, bebe e bine la incubator, a zis k mai trebuie sa stea vreo luna pana ii da drumu la canale si totu e ok. dar asa da din mainute si picioruse, e ff energic, jucaus si fff frumos.
va multumeste tuturor pt k ati fost alaturi de ea
Medeea iti multumesc mult de tot k ai fost la spital si ai intrebat de ea.
a ramas ca ne tine la curent cu noutatile.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 18+

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

'Neata fetele!

Eu nu prea am dormit azinoapte..nu stiu de ce...insomnie..caldura...ganduri...etc. Acum sunt cam zombi, dar merg in vizita la mama sa ma dreg

Nike, felicitari!Sa-ti traiasca baietelul, sa creasca mare , frumos si sanatos!

V-am pupat fetelor!
Ne "auzim" pe seara.

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si acum 11+

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Neatza dragele mele!

Am fost la doctor si sunt foarte incantata. Avem aproape 3cm, 9 saptamani si 5 zile si dupa um 10 sapt, deci stam foarte bine si 160 de batai pe minut. Cam atat ne-a spus domnul doctor, ne-am si programat pentru ecografia de morfologie fetala pe 31 august. Sunt foarte incantata desi imi este foarte rau, starile de voma nu imi dau pace absolut deloc.

tuturor!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 9+

Mergi la inceput