Aspirante. Felicitari Nike,Cami_antonia !!!(548)
Raspunsuri - Pagina 3
Katy82 spune:
Si cand ne gandim cati au sfatuit-o sa avorteze, copilul asta e o minune iar mama o luptatoate! pentru mamica!
sa devin !
bebelu86 spune:
nu aveti pt ce fetelor
ma bucur k am putut tine legatura, ca v-am tinut si pe voi la curent si acu e bine si ea si bb
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 18+
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
housepocket480 spune:
Bravo Nicoleta! FELICITARI!!!!!!!
Doamne ce ma bucur! Multumim Maica Domnului ca ai ajutat-o!
Micutule, sa cresti mare si sanatos! Ai o mama luptatoare!
Ce vesti bune ne-ati dat!
JoAnn spune:
FELICITARI NIKE!!! insanatosire grabnica
BUN VENIT BEBELUSULE sa cresti mare si sanatos.
bibitica20 spune:
of, Doamne de cand ma chinui sa citesc tot....vorba altor fete, nu o cunosc, dar stiu putin din povestea ei.numai cu fiori m-a luat de atatea minute de cand citesc.Doamne ajuta! sper sa fie bine pana la urma, ea e chiar o femeie model,o eroina. uneori,cand ma plang de ale mele, tot la ea ma gandesc si imi da putere.daca ea indura atatea...
pupici pt toata lumea...mi ar fi placut sa ne intalnim toate sa sarbatorim minunea..poate macar cateva dintre voi se vor duce sa vada baietelul minune
poze
ancadragoman spune:
Doamne ajuta!!!!!!!
Ma bucur mult de tot pentru ei si sanatate de acum incolo
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
SufletDInger spune:
Multa sanatate bebelusului si mamei. Dumnezeu sa fie alaturi de voi in continuare.
mandreeac spune:
Ce bucurieeeeeeeee! Dumnezeu de acolo de sus a vegheat-o! Sa ne traiti Nico si Bebe si sa veniti cu bine acasa!
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 9+
bebelu86 spune:
bebe Sebastian Nicolae are 1.8kg, e f frumos si vioi, dar e intubat, la incubator. mami si tati se roaga si spera sa fie bine
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 18+
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!