Aspirante. Felicitari Nike,Cami_antonia !!!(548)
Raspunsuri - Pagina 2
Katy82 spune:
Super, ce veste buna, stateam cu sufletul la gura! Ura, bine ai venit pe lume, sa dea Dumnezeu ca Nike sa se refaca repede!
sa devin !
draguta spune:
nike esti o adevarata luptatoare, multa sanatate tie si puiului tau!!!
acum iti vei tine puiul in brate
refacere cat mai rapida!!!
didi32 spune:
Doamne ce vesti bune! Felicitari Nike, D-zeu te-a ajutat!
Acu' pot sa plec linistita la plimbare, a iesit si soarele intre timp!
Bine-ai venit Sebastian, sa fii sanatos si sa te faci mare!!!
in devenire
p@ulici spune:
Ce frumos titlu ati pus... Nike merita tot respectul nostru a fost o luptatoare si o optimista cum mai rar sunt... ea trebuie sa fie un exemplu pentru toate.
Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, Utrogestan 2/zi, O fetita nascuta prematur si decedata la 12 zile, Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare
Avem un ingeras care ne vegheaza de sus... Este fetita noastra Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi
ukume24 spune:
Doamne iti multumim pentru aceasta minune. Tu ne-ai aratat inca o data ca rugaciunile ne sunt ascultate.
Felicitari Nike si multa multa sanatate.
Iar tu micutule sa cresti mare sisa te mandresti cu mama ta care este o eroina!!!!
Nu imi vine sa cred ce vesti bune.....
22+
S-a intamplat minunea mult asteptata!
SS-Tzuky spune:
Juhuuu !
Ma bucur nespus pentru nike si bubul ei, sa fie sanatosi si sa pretuiasca acest dar!
Cineva totusi ne vegheaza de sus
Insanatosire grabnica Nicoleta! Brava!
Si brava voua tuturor fetelor care au sustinut-o!
p@ulici spune:
Acum va las... ma pot apuca de treaba ca tot a amanat sa aflu vesti despre Nike. sunt sigura ca isi va pastra optimimul si va veni cu bine acasa cu bebe dupa ce va ajunge bebe la greutatea necesara. Va dura putin dar trebuie sa fie bine.
Acesta va fi un capitol numai cu vesti bune ca asa a inceput.
Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, Utrogestan 2/zi, O fetita nascuta prematur si decedata la 12 zile, Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare
Avem un ingeras care ne vegheaza de sus... Este fetita noastra Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi
cixinica spune:
in sfarsit avem vesti bune. nike felicitari pentru bebic!sa fiti sanatosi si sa mergeti cat mai repede acasa.
draguta spune:
gata fetele, acum pot sa-mi vad si eu de ale mele
multumim medeea76, multumim bebelu si tuturor