Aspirante. Felicitari Nike,Cami_antonia !!!(548)
Raspunsuri - Pagina 20
tanamera spune:
Buna dimineata!
Dau eu o cafea in dimineata asta,iar pentru gravidute un ceiuc de fructe sau lapte caldut.
Claudia bine ai venit!
SS-Tzuky,Claudia imi place optimismul vostru,ca faceti haz de necaz.
Paula multa sanatate .
Lala si unul pentru Sebastian.
O zi cat mai racoroasa!
28+ cu
http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lalala13 daca intr-adevar este adevarat ce se zice despre bebe de nike( eu nu prea cred 100% tot ce a povestit nike despre ea) ar trebui dus de urgenta la giulesti..va zice cineva cu probleme mari la bebe care a fost salvat acolo si stiu sigur ca e cel mai bun spital din tara pentru asa ceva..dar trebuie dus urgent, fiecare minut conteaza! tana ce putin mai ai! cami felicitari! ---------------------------------------------- my somebody.... a sosit minunea! Doamne Ajuta in continuare! |
si eu zic la fel
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
SS-Tzuky spune:
Mda, deh...haz de necaz, ca dupa ce am pierdut, al meu nu mai zice nimic de casatorie...adica acum imi spune ca a glumit...un an intreg ? Inca imi mai doresc un bubu, chiar daca o sa fiu o mama singura intr-o tara straina...ca fi al meu
ancadragoman spune:
Neata
Tanamera te astept pe aici
Cami FELICITARI!!!!!!
Sarcina usoara si un bb la termen
Bebelule ce ai facut la dr?
poze si filmulete
povestea nasterii
RAMONELLA spune:
Anca tu nimic inca???
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
madutza_bra spune:
'neata fetele!
tanamera, pot sa iau si eu niste cafelutza ? Chiar daca sunt gravi, in dimineata asta chiar am nevoie, m-am trezit de 100 de ori noaptea
Azi vine la mine o verisoara sa-mi dea invitatie la nunta ei. Pe fata asta am vazut-o o singura data si asta se intampla acum mai mult de 20 de ani Oare de ce vine?
..cred ca se trezeste puturosul meu merg pana la el!
pupici
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si acum 11+
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
medeea76nou spune:
Felicitari, Cami!!! Avem acelasi DPN.
Nike, sa fii tare!!! Sa ai incredere multa si, daca poti, stai mai mult pe langa Sebastian, caci el te simte cand ii esti aproape.
Acum cativa ani, am fost rugata sa ajut o fata (pe care nu o cunosteam) care a nascut aproape in taxi (ii iesise lui bebe piciorusul deja in masina). Bebe a avut Apgar 2, nu i s-a oxigenat creierul timp de 30 de minute. Probleme extraordinar de mari neurologice, creierul nu mai era bun de nimic la momentul respectiv. Astazi, fetita are 4 ani si este un copil vesel si perfect sanatos!!! Intamplarea face ca si mamica respectiva a nascut tot la Municipal si a trebuit sa ramana acolo, de-asta am stiut cum sa ajung la Nike si asa l-am descoperit pe sotul ei. Trebuie sa avem mare incredere, tot timpul. Din cate inteleg, Nike e o fata optimista si asta l-ar putea ajuta pe Sebi.
Fetele trecute de 30 de ani,sa nu va mai aud ca va lamentati de varsta! Dupa 40 puteti sa incepeti sa va puneti probleme. Berzele senile va gasesc oriunde v-ati ascunde. Uite-asa m-a gasit pe mine a treia oara la 34 de ani...
Medeea, mamica de Tea si de Ana, cu mic in burtica 5+
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui RAMONELLA Anca tu nimic inca??? Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) 2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!" |
nu ,nici vorba.Tu sti ca noi nu facem copilasi prea repede
poze si filmulete
povestea nasterii
tanamera spune:
Anca,Bebelu azi merge la medic.
Madutza sigur ca poti,si eu acum o savurez pe cea reala.
28+ cu
http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png
ancadragoman spune:
Varsta maica
poze si filmulete
povestea nasterii