Aspirante. Felicitari Nike,Cami_antonia !!!(548)
Raspunsuri - Pagina 13
cixinica spune:
cami_antonia felicitari!
Sarcina usoara si la termen!
Vai ce ma bucur ca au inceput sa apara din nou gravidutele!
neliaCris spune:
Bravo cami,veste sokhai te pup sa iai si eu...felicitari
Eu am facut azi un test si a iesit negativ...posibil sa il fii facuut prea devreme,posibil sa fie adevarat....sanii ma dor in continuare...incep sa ma ingrijorez...astept sa imi vina sa ma pun pe practicat...probabil stresul din ultima perioada a contat mult...
Revin cand am noutati..
Bebelu,multa bafta maine....era 100 la 100 baiat in burtica ta?
Nike,multa forta...Doamne sper sa va reveniti amandoi ....
Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...
Mami Cornelia,tati Daniel,copilas iubit Cristian 14 martie 2008
lorena_86 spune:
FELICITARI CAMI
ce fain e asa cand nici nu te astepti SUPER
sa ai bebe sanatos si sa stea la mami in burtica fara complicatii si pana la termen
Imi doresc din tot sufletul sa devin mamica asa sa ma ajute
tanamera spune:
Buna gagici!
Eu de cateva zile nu am avut puterea sa mai scriu aici,insa v-am citit tot timpul.
Cami te felicit din toata inima,vezi ca s-a intamplat minunea.Iti doresc o sarcina usoara.Multa sanatate!
Bebelu jos palaria pentru ceea ce faci,ai un suflet mare.Te rog ai multa grija de tine si de bebe.
Nike multa sanatate va doresc!
Ancadrogoman cine e George?
28+ cu
http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png
bebelu86 spune:
NELIA maine sper sa imi zica sigur ce e. la 13s a zis baiat, dar cel mai sigur a zis k imi zice acum, ca atunci nu statea la pozat.
TANAMERA, George este tatal lui Siluan. vezi k am la mine la semnatura cazul lui.
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 18+
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
p@ulici spune:
Felicitari Cami sa stea bebe cuminte in burtica pana la termne sa fie sanatos si sa iti aduca numai bucurii
Daca va rog imi acordati un vot? Multumesc
Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, Utrogestan 2/zi, O fetita nascuta prematur si devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min, Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare
Avem un ingeras care ne vegheaza de sus... Este fetita noastra Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi
tanamera spune:
Nelia imi pare rau pentru testul negativ.In ce zi esti?
28+ cu
http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png
neliaCris spune:
tanamera....ce sa intamplat de nu iti mai vine sa scrii...cum mai esti?
Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...
neliaCris spune:
Luna trecuta am avut un ciclu de 28 de zile....am crezut ca si luna aceasta va fii la fel....posibil sa fii avut ovulatia mai tarzie...hm...ciclul ar trebui sa imi vina pe 7 ...la 28 de zile....acum....nu mai stiu...astept sa se intample ceva,ori sangerarea ori greturile...