Aspirante. Felicitari Nike,Cami_antonia !!!(548)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

gabyv mercic de info
voi anunta amicii
dar nu pot crede ca e asa mare diferenta
geografic vb e cam greu de explicat
la noi crapi de cald
si la voi
mai in sud
e asa de racoare la ora asta
vara
straniu

sa ai o vacanta frumoasa
tu ce probleme ai de nu ramai gravi?
eu sunt supi
ca nu mi-a venit CM
nici la ora asta
am intarzieri f mari si ma ingrijorezz
offfffffffffff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

IMPORTANT! Diseara, de la ora 20:00, George va fi in direct la emisiunea lui Dan Diaconescu, pe OTV. Se va organiza si un teledon, asa ca simtiti-va liberi sa donati!!

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns p@ulici spune:

Am intat cu mare incredere ca voi citi vesti bune de bebe sebastian si mamica lui Nike ... am ramas inmarmurita... nu m-am asteptat... din pacate pe mine aceasta veste ma sperie foarte tare, sper sa isi revinsa Sabasitan, mama lui a luptat enorm pentru el ... din pacate la prematuri riscul de a face hemoragie cerebrala e din cauza vaselor de sange prea fragile, aceste riscuri se mentin aproximativ 21 de zile. Eu sper din sufelt sa fie bine ... nu pot sa nu plang ... retraiesc clipe triste si imi doream atat de mult bebe sa fie bine si mamica la fel... acum conteaza mult si medicii si dotarea... din pacate nu cred ca e transportabil in acest caz.
Ralu cand vorbesti cu Nike spune-i sa isi pastreze optimismul sa fie increzatoare ... este foarte important.

Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, Utrogestan 2/zi, O fetita nascuta prematur si devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min, Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare

Avem un ingeras care ne vegheaza de sus... Este fetita noastra Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns p@ulici spune:

As vrea daca se poate cineva sa ii duca cumva Nicoletei aceste randuri ... http://ingerasulgabriela.blogspot.com/2010/08/mesaje-pentru-mamicile-caror-copii.html

Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, Utrogestan 2/zi, O fetita nascuta prematur si devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min, Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare

Avem un ingeras care ne vegheaza de sus... Este fetita noastra Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Trebuie sa avem incredere ca BB Sebastian va trece cu bine peste aceasta perioada cu ajutorul lui Dumnezeu pentru ca la El toate sunt cu putinta
“Te rugam Doamne, vindeca durerea acestui copil, robul Tau (numele). Alunga de la el toata boala si toata neputinta. Tu, Care esti doctor al sufletelor si trupurilor, arata si acum puterea milostivirii Tale.

Vindeca-l pe el, Preacurata Nascatoare de Dumnezeu, cu rugaciunile pe care le inalti inaintea Fiului tau si Dumnezeul nostru.

Vindecati-l pe el, Sfintilor care ati primit de la Dumnezeu darul tamaduirii si ati vindecat multime de bolnavi.

O, Doamne Iisuse Hristoase, primeste putina noastra rugaciune pentru copilul acesta (numele), stinge-i focul ce l-a cuprins, inceteaza-i boala, ridica-l pe el din patul durerii, intru marirea Numelui Tau. Ca Tu esti Cel Care vindeci neputintele Hristoase Dumnezeule, si Tie marire inaltam in vecii vecilor . Amin.”

sa devin !

Mergi la inceput

offffffffffffff
nimeni nu mai stie nimic de nike?
doar bebelu tinea legatura cu ea?
bebelu e la mediccccccc
poate cand vine aduce si vesti despre cei din spital

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_r spune:

Doamne ajuta ca Sebastian sa fie bine! fetelor, finutzul meu a trect prin 2 hemoragii cand era in incubator si avea doar 1 kil si nascut la 6 luni jumate.l-am botezat si dupa 2-3 zile a inceput sa manance si sa isi revina si acuma e o mandrete de baiat. eu cred ca minuni exista! Doamne, fa o minune pentru Sebastian!

www.fertilityfriend.com/home/2f398a" target="_blank">grafic TB

ovulation ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Cami nu mai stiu nimic
o sa o sun sa vad dc mai are ceva noutati
nu sunt la medic, maine merg la 5.
va tin la curent cand aflu noutati

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 18+

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

FETELE

MI-AM FACUT ACUM 2 MINUTE
UN TEST SURE CHICK
E POZITIVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV

NU CREDEAMMMMMMM
IMEDIAT AU APARUT CELE 2 LINIUTEEEEEEEEEE
URAAAAAAAAA
EU CREDEAM CA E NTARZIERE
NU FACEAM TESTUL
CA NU AM SIMPTOME
Dr am dureri mari de stomac

doamne ce ma bucurrrrrrrrrrrr
uraaaaaaaaaaaa
o veste minunataaaaaaaaa
si cred ca nici la munca nu voi ajunge
ca ma incadrez la fix
nici nu mai stiu data UM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

SUUUUUPPPPEEEEERRRRRRR!!!!!!!!!!!

FELICITARI CAMIII!!!!!
SA AI SARCINA USOARA SI LA TERMEN SI BB SANATOS

HAIDETI FETELOR K AVEM O GRAVIDUTA NOUA!!!

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 18+

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput