FIV in Ungaria 112
Raspunsuri - Pagina 11
suzana26 spune:
Cam am o oroare de teste Iaura deaia am decis sa merg la dr direct joi dimineata, ciclul meu nu a fost anovulator stiu sigur pt ca am fost la doctor chiar dupa ovulatie si mi-a zis ca am ovulat pe ovarul stang si aveam endometru de 12 scumos, acum vedem poate sa fie o dereglare, voriam sa vad dfaca s-au mai confruntat fete cu asa ceva
alinamolnar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui naty76 Voi face Fiv nr 4 in octombrie,daca ajuta domne,doamne tot la Debrecen cu acelasi medic.Si tu ce planuri ai?Am citit in urma cu citeva zile ca te pregatesti pt adoptie,e adevarat?Sa ai bafta in continuare si sa mi zici si mie cite ceva in leg cu adoptia ce acte trebuie,etc. |
Da, eu continui cu adoptia, doar ca astept dupa o ulima hartie (ancheta sociala de la Primarie) care de cel putin 3 zile e la semnat. Of... birocratia asta.
Lista cu actele o poti vedea pe un alt forum "Adoptia sau a iubi copiii fara limite". Oricum cand te hotarasti trebuie sa mergi la Directia pt. protectia copilului si acolo iti explica toti pasii si iti dau lista cu actele necesare.
Ar fi bine daca ti-ai activa PM, ca sa poti primi mesaje private. Daca ai si alte intrebari si te pot ajuta, cu cea mai mare placere.
Scuze pt off topic... Va iesi soarele si pe strada mea
MTHFR - A1298C,genotip homozigot,3 sarc oprite in ev(5s,5s,7s)
mami_vreau spune:
aristica iti iau cu draga inima femibion! tu ramai insarcinata ca restul se rezolva!
eu cu endometrul nu am probleme... l-am rezolvat cu vin rosu
serios... chiar e indicat sa bei vin rosu ca sa iti pui endometrul la punct... asa ca nu ai de ce sa-ti faci probleme...
eu vreau sa iau asa:
pana la punctie:
- aspenter - 1 la 2 zile
- acid folic 5 mg - 1/zi
- vitamina c 1 g - 1/zi
- magne b6 - 2/zi
- b complex - 1/zi
- vitex fruit - 4/zi
dupa punctie:
- aspenter - 1/zi
- acid folic 5 mg - 1/zi
- vitamina c 1 g - 1/zi
- magne b6 - 2/zi
- femibion 800 - 1/zi
- progesteron injectabil (daca imi da pk verde)
samira banuiesc ca vitexul nu il pot lua si dupa ET, nu?
Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota
mami_vreau spune:
suzana si eu as zice sa faci un test... nu iti poate da nimeni raspunsul la intrebare... poate nici chiar medicul daca sarcina e prea mica... si daca e sarcina nu ar fi pacat sa nu iei ce trebuie pt ca nu stii de ea??? poop
Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota
tamaryllis spune:
Iaura, nu inteleg, pana la urma nu iti mai face transferul? Cat timp i-a zis sa iei medrol? Are efecte adverse, dar in cantitate mare si pe perioada mare de timp.
18+
incepand cu anul 2010 voi fi fericita de copilas sanatos!
MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.
tamaryllis spune:
Laura, imi permiti si mie o observatie?
Nu mai bine inlocuiesti b complex cu femibion incepand cu ziua 1 de stimulare? Si vit C doar 500?
18+
incepand cu anul 2010 voi fi fericita de copilas sanatos!
MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.
simonia spune:
si multumesc fetelor care mi-au spus o vorba buna
acum le spun si celor care au intrebat, nici eu nu am reusit
tannoo25 spune:
ali_miha_75, nu stiu cat de corecte sunt zvonurile cum, ca zadori ar avea mai multe reusite decat kriszan; oricum, nu asta este important pentru tine; fiecare caz este unic ;
e bine sa mergi unde iti dicteaza inima ,insa nu faptul ca la kriszan ai plati translator (si la zadori nu) trebuie sa fie factorul decisiv;
noi avem 2 fiv cu zadori; amandoua esuate; pot spune ca nu comunicarea rezolva totul intotdeauna ; sunt muuuulte altele ...
succes!
ali_miha_75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tannoo25 ali_miha_75, nu stiu cat de corecte sunt zvonurile cum, ca zadori ar avea mai multe reusite decat kriszan; oricum, nu asta este important pentru tine; fiecare caz este unic ; e bine sa mergi unde iti dicteaza inima ,insa nu faptul ca la kriszan ai plati translator (si la zadori nu) trebuie sa fie factorul decisiv; noi avem 2 fiv cu zadori; amandoua esuate; pot spune ca nu comunicarea rezolva totul intotdeauna ; sunt muuuulte altele ... succes! |
Pot sa intreb la cine mergeti acum? Inteleg din ceea ce ai scris ca au existat ceva probleme in relatia cu Zadori. Poate imi poti spune mai multe. Daca nu vrei sa vb aici imi poti trimite mesaj privat. Multumesc mult. Hotararea e luata: cel putin primul il facem cu Zadori apoi....vom vedea ce si cum.
alinamolnar spune:
Simonia Va iesi soarele si pe strada mea
MTHFR - A1298C,genotip homozigot,3 sarc oprite in ev(5s,5s,7s)