Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (8)
Raspunsuri - Pagina 10
Ioana5255 spune:
Vero ma bucur ca bebe e mai bine. Important e sa se curete bine acolo si sa nu mai apara in alta parte. Poate poti sa ii faci o analiza de sange sa stabilsti natura infectiei. Cat despre mine am mai slabit 4 kg, nu mai sunt asa de basoldina. Multumim de aprecieri
Rocsy nasol moment. Eu fac crize urate la faze din astea. Intr-un fel am noroc ca ale mele toate 3 dorm in orice situatie, daca apuca sa adoarma poti sa tai si lemne ca nu se trezesc.
Ma duc pe la munci, nu am nici un chef. Imi sta capul numai la concediu, abia astept sa se faca 3 septembrie. Nu mai rezist. Eu nu stau cu fetele la plaja, nici macar cu Alexandra, le duc pentru aerosoli, seara le tin in spartul valurilor.
ck_29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxanici Vero ce bineee, ce bineee!!! vindecare completa cat de repede. ...noi bine sanatosi Stiu ca noi suntem printre cei mai mici si posibil ca voi deja sa fi uitat, dar: - mai sunt copilasi carora le tremura barbita/piciorusele? - mai e vreun copilas caruia sa ii curga ochiul/ochii? noi astea le mai avem...sper sa treaca in timp. Seara linistita floricelelor! mama lu' Rares (23.03.2007) & Horia (21.06.2010) |
roxanici, si noi avem aceasta problema cu cursul ochisorilor; acum suntem bine, aproape am scapat de ea
pe scurt, conjunctivita accentuata de canale lacrimale infundate; am avut tratament cu picaturi cu antibiotic, Ciloxan. A trecut si la o perioada a revenit din cauza canalelor infundate
de capatat...am capatat-o in maternitate...ca eu aveam analizele foarte bune si clar nu a luat-o de la mine
in plus, curatat de cate ori este nevoie cu ser fiziologic si compresa sterila; cureti ochiul de la coltul exterior spre interior; pt fiecare ochi folosesti compresa separata
sper sa te ajute
aaa....si muuuulta rabdare
am
fericita mamica de bebita Teodora 15.06.2010
Madamar spune:
Bun gasit!!!
Sa va spunem despre noi ceea ce intentionam sa povestesc ieri, dar nu am mai reusit nici sa termin de citit decit pe diagonala pe ici pe colo, dara-mi-te sa mai si postez: Mateo nu a putut dormi acum 2 seri saracutul deloc; ca sa fiu mai clara, de fapt adormea si dormea dus, insa in 3 min. se trezea si se apuca de gingurit/vorbit cu mine.
Tati era scutit de a pierde noaptea, deh, merge la munca!
Vazind ca piciul o tine intr-un somn discontinuu intrerupt de "nu stiu ce" o chem pe mama sa vada, poate ea identifica o cauza: nimic. Adormea saracul cu suzeta, numai nu ne spunea ca nu mai poate de somn dar se trezea la loc: toate astea fara sa plinga, ba chiar era vesel si binedispus!
Mi=am facut rememberul zilei ce trecuse, cafea nu beau defel, ma tot gindeam ce putea sa il energizeze asa: corespundea descrierii lui Alesicoo in legatura cu micuta Karina; mi-am dat seama ca mincasem doar o inghetata cu ciocolata, dar ce poate fi asa de energizant in ea?!
Intr-un final, la 4.30 adoarme bietul baiat la sin si doarme (nu stiu daca profund sau superficial, din cauza alui meu somn profund, trecuse o noapte fara sa dorm totusi)...
Pe la 9 dupa ce isi facuse bine inviorarea ma bate pe mine gindul sa ii aspir nasucul din nou. Dupa aspirarea cu scandal adoarme piciul si dooooarme, super super profund citeva ore bune.
Ce concluzie am putut trage? Ca ar fi fost chinuit de mucusori - k altceva nu am gasit mai viabil....insa numai DD stie de ce a avut chef de bancuri o noapte intreaga micul meu baiat...
Acum vin dupa o noapte dormita bine: de la 12 la 3 Mateo a dormit doar cu tati, de la 3 doar cu mine - dar dormit bine:)! Acum doarme... de aseara as spune - ce ne facem noi la noapte?! NU stiiim!!!
Din ce am citit am retinut atit:
Sabina: vazut poze, niste dulci comorile tale! De consola si jocurile create pt Wii - auzisem, vazusem, dar nu stiam ca exista si banda pt fitness - cit a costat banda si "softuletul"? Consola e min 1000 lei acum, cred - cu scaderea costurilor inclusa. La inceput era mult mai mult cred.
Vero: bravo!!! Cit ma bucur ca a spart! Or fi remediile cu succes dar eu cred mai mult in leacul" Sabinei.
Artu: ce fetita mare! Bravo si la mai mult!:)
Rocsy: sorry, stiu ce deranjanta e galagia! Si mie dimi mi-a tulburat somnul un vecin ce descarca un camion de cherestea: imagineaza-ti fiecare scindura aruncata de la 3-4 m... cam cum face. Si cind e vb de un camion?!
Aniska: super si printesita ta! o minune de fata!
vad ca se poarta nevoie mare pozele pe burtica fratilor mai mari - si legat de asta... ce-o mai face Madalinutza noastra din UK???
Mira: ma bucur sa mai aud si de tine = si noi stam destul de rau cu timpul, motiv pt care am tot aminat plecarea in Bucovina... poate weekendul asta?!
Nico: cred ca iti tiuie urechile de liniste acum: dar cine se bucura de libertate cu sotul!!! Eu nu mai stiu cum e sa fii in doi... dar nici nu imi doresc, e drept.
Si-acum o poveste despre o mamica cu bebe de 7 luni: a alaptat foarte bine puiul, exclusiv 6 luni,asa cum si-a dorit insa de citeva zile sinul drept nu mai produce aproape deloc, decit doar cit sa il alapteze la 2 zile. Si=atunci cind il pune la sinul drept i se pare ca refuza sa suga, nu ii prea place gustul probabil.... din ce stiti voi mai exosta cale de intoarcere?
Culmea, si la mine sinul drept este mult mai putin "productiv" dar nu as vrea sa ajung sa ii dau numai dintr-unull...plus ca la noi mai e cale lunga pina acolo - 6 luni adica.
Calmati-ma!!! CU CIT VAD/CITESC MAI MULTE DESPRE MAMICI CARE PIERD LAPTELE cu atit ma stresez mai tare: ceea ce e mai rau!!!
VREAU SA POT! SAU ...DACA VREAU, POT???
Marlena (Mary) mamica lui Tudor Mateo , 19.05.2010, ora 12.19
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!
Madamar spune:
citat din mesajul lui veronicach MADAMARma bucur ca Mateo papa mai bine, imediat uitati de raceala sper ca deja s-a terminat si antibioticul,nu? mamica fericita de cuminte Matei Sebastian 10.05.2010 |
Da, l-am terminat de luni deja... doar ca efectele s-au extins ceva mai mult...:(
cit mai maninca, cit ii mai bag in somn sinul pe sub nas si ii place, nu il respinge.
Marlena (Mary) mamica lui Tudor Mateo , 19.05.2010, ora 12.19
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!
R.Cata spune:
citat din mesajul lui Madamar Calmati-ma!!! CU CIT VAD/CITESC MAI MULTE DESPRE MAMICI CARE PIERD LAPTELE cu atit ma stresez mai tare: ceea ce e mai rau!!! VREAU SA POT! SAU ...DACA VREAU, POT??? |
google it: mami, alapteaza-ma.
www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca 28.04.2010
veronicach spune:
un filmulet scurt cu Mateiut, jucandu-se cu degetele lui tati, in parc
filmat pe orizontala insa
http://tinypic.com/player.php?v=2z8ox36&s=4 (s-ar putea sa mearga doar in explorer)
mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010
r_ocsy spune:
Am adaugat si noi cateva poze noi la album ... de dimineata incercam ... dar papa si jucatul ne-au intrerupt activitatea la calculator .
R_ocsy , mami de Sofia ( 19.05.2010 )
theophillina spune:
'Neata!
Alexandra Ioana de gabriela_s
Tudor de Alinutzaa
Multe www.gradinamea.ro/_files/Image/articole/original/Un_strat_de_flori_viu_colorat.JPG" target="_blank">FLORI de la noi!
Cris, multumim de cafea, iti transmit si eu felicitari pentru crestinarea micutului Sebi ca ieri am uitat , ai pus si poze?! Ca eu nu le-am vazut, merge netul ca naiba, am vazut pozele Sabinei in juma' de ora. Ref. la problema cu urechile si eu am intrebat pediatra ce sa fac ca mi se pare mie ca Stelios e cam clapaug si mai ca nu mi-a zis ca sunt cu capul, ca n-are copilul nimic. Dar oricum, mi-a zis ca nu ar fi ajutat nimic nici bentita, nici scotch, si ca oricum isi mai revin mai incolo, dar ca nu e cazul la noi. Si ale lui Stelios mai stau turtite ca el doarme pe burta, insa i le indrept eu.
Vero, ce bine ca s-a spart buboiul, sanatate multa pentru Mateiut si un pupic pentru mami sa treaca mai repede peste aceasta problema!
Madamar, santate multa si pentru Mateo sa treaca raceala, vazut pozele, este un frumos si-un grasunel!
Nana, iubiricea Adelina ce mai face? Cum mai sunteti? Nana, tot m-am tinut sa te intreb, insa ai avut probleme si nu te-am mai batut si eu la cap, noi avem marsupii la fel, tu ai pus-o pe Adelina in el si cum? Orizontal? Ca noi nu l-am folosit inca si as cam vrea, dar mi se pare complicat sa-l pun la orizontala, mai ales ca bebeloiul meu devine din ce in ce mai greu si-o sa ma rupa mai incolo, mi-e ca si pe marsupiul asta sunt bani aruncati ca si pe multe altele de altfel. Astept sa ma luminezi tu cand ai timp, multumesc frumos.
Sabina, multumim de pontul cu muscata, eu l-am retinut deja ca ma incred in chestiile astea, am probat de cate ori am avut ocazia cate ceva "babisme" si au dat rezultat. Vazut si pozitele voastre, mi-a placut cel mai mult ultima cu tati si cele 4 fete, Ale e o frumoasa, iar buburuzele mici niste papusele, iti vine sa le mananci asa dulci cum sunt, sunteti o familie f frumoasa.
Crissy, distractie placuta la mare!
Maribell, bine ai revenit. Vorbeam de lup (a se citi "babaul intruchipat" cum zici tu si esti asa simpatica) si lupul la usa. Of, acomodare usoara iti doresc, desi imi inchipui cat iti e de greu, mai laes ca nu tu ai fost cea care a dorit sa vina in Ro., dar tre' sa fii alaturi de "iubi" si sunt sigura ca totul va fi ok pana la urma. Buburuza Maria ce face? Mai zi-ne despre voi.
Ankak, bine ai venit printre noi iti spun cu intarziere si eu.
T_Ioana, of, "problema" asta cu dormitul pe burta o avem si noi si chiar vroiam sa te intreb din capitolul trecut cum faci tu? Bebelina ta doarme noaptea pe burta la ea in patut singura? De cand ai lasat-o asa? (ca ea e mai mare cu o luna decat Stelios). Of, bebelul meu isi schimba tot mai des stilul de a dormi noaptea, 2-3 sapt doarme intr-un fel, apoi schimba, cand am venit de la maternitate a dormit in cosulet cu noi in pat, apoi a dormit intr-un patut pliant cu noi in camera, apoi a dormit singur in patut la el in camera (pe spate, infasat), acum doarme cu noi in pat NUMAI pe burta si se pare ca asa ii place cel mai mult, insa mie mi-e frica sa-l las singur la el in camera toata noaptea desi isi intoarce capul mereu fara probleme. Ref la problema ta cu Sonia nu stiu ce sa-ti zic, Stelios si ziua cand doarme, doarme tot pe burta, el ar dormi saracutul si pe spate, nu face scandal, insa se sperie tot timpul de manute si se trezeste. Incearca sa o tii ziua mai mult pe spate, chiar si cu nitel scandal, sa se mai obisnuiasca si asa, chiar daca nu doarme, macar s-o poti tine in scoica cand e nevoie. Succes!
Nati, voi ce mai faceti? Pe unde sunteti? Mai dati-ne cate un semn cand puteti.
Sorana, draga de tine, , multumim ca ne inrebi de "sanatate". Imi pare rau ca esti dezamagita cu sedintele de "inot", si apropo de into, eu sper ca bebe Stelios sa faca cel putin un sport de apa
de performanta (bunicul lui a fost antrenor de inot (dar si de tenis), tatal si unchiul lui au facut inot si polo de performanta) deci background ar avea, deocamdata vad ca ar sta in cadita si cate-o ora daca l-as lasa.
In rest, ce sa zic despre noi, suntem ff bine, bebe Stelios ii calca pe urme lui Tudor se pare, e un grasan si mananca muulllttt (mananca peste 1 l de lapte/zi in 3 mese) si doarme la fel de mult. De vreo 3 sapt doarme toata noaptea intre 8-12 ore , se scoala dimineata, mananca un bibe de 330 ml si apoi doarme iarasi vreo 4-5 ore dupa care pana seara nu mai doarme deloc dar nici nu plange, sta in patut cumintel sau stam la povesti, daca il iei in brate bine, daca nu, nu zice nimic. Colici nu am avut deloc, deci ce sa zic, cateodata nu-mi vine nici mie sa cred ca am bebe in casa. Multumesc lui D-zeu ca mi-a dat un bebe asa cumintel. Chiar vroiam sa te intreb Tudor cat mananca?
Acestea fiind zise va pupam si va uram o zi buna, ca scriu la mesajul asta de 2 ore, ba suna telefonul (ma tine soacra-mea cate-o sa-mi spuna din ciclul "invataturile ei") si, na, acum s-a trezit si buburuzul si are o foame ...
Theodora mami de Stelios
09.06.2010
BEBE STELIOS
r_ocsy spune:
Sabina : am vazut si eu pozele voastre de familie . Alexandra este o adevarat domnisoara, frumoasa foc iar cele 2 micute ii calca pe urme !
Si eu mi te imaginam altfel si nicidecum asa o dulcica ... cum am mai citit la cineva ; ne-ai dus in eroare cu firea ta razboinica .
r_ocsy spune:
citat din mesajul lui veronicach un filmulet scurt cu Mateiut, jucandu-se cu degetele lui tati, in parc filmat pe orizontala insa http://tinypic.com/player.php?v=2z8ox36&s=4 (s-ar putea sa mearga doar in explorer) mamica fericita de cuminte Matei Sebastian 10.05.2010 |
Noroc ca ai scris ca e filmat pe orizontala ca aveam impresia ca nazdravanului vostru ii place doar cu capul in jos .