Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (41)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue_night spune:

Buna, fetele,
Jasmin, la casa de sigurari de sanatate trebuie sa intrebi, ei stiu cel mai bine lucrurile astea. Incearca cnas.ro ca sa obtii un numar de telefon, ceva. Si sanatate soacrei, sa se faca repede bine. Daca nu se poate si nu se poate, o sa trebuiasca sa platiti, in functie de ce trebuie sa ii faca.

Ca reper, acum 2 ani, cheltuielile pentru o operatie la picior (oase puse la loc, o tija si un surub in glezna mea, cu anestezie rahi, cu o saptamana de spitalizare, ghips, pansamente, antibiotice, calmante si ce mi-or mai fi pus prin perfuziile alea) au fost 40 si ceva de milioane (adica un pic peste 4000 lei noi). Stiu pentru ca la externare am primit o foaie cu cheltuielile.

Bafta multa, poate rezolvi cumva sa nu platesti!

pentru toate fetele!

Anca 18+ cu
Copiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

offf ANa imi pare rau
chiar nu stiu ce sa-ti zic.
dar am mai auzit si eu de "mame" asa..
stiu ca te doare, dar incearca sa nu mai pui la suflet ca nu are rost.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 18+

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Anca, jasmin e in germania dc am retinut eu bine. deci nu prea are cum sa vb la casa de sanatate aici .

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 18+

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Da, Ralu, asa e, Jasmin e in Germania, dar din cate am vazut mama ei aici in Romania s-a imbolnavit si are nevoie de asigurare. Si daca exista vreo portita sa poata profita de asigurarea din Romania a unui membru al familiei, numai astia de la casa de asigurari stiu... De-asta i-am recomandat sa sune la ei. Daca or mai sti si cei de la casa de asigurari, ca la ce debandada e la noi acum, nu mai stie nimeni nimic.

Chiar, mai este cineva pe aici care lucreaza ca PFA? Ca eu mi-am prins urechile in normele lor de aplicare cu asigurarile sociale... Si nu cred ca mi le-am prins eu ca-s mai batuta in cap ci pentru ca sunt foarte incalcite treburile pe acolo si neprecizate suficient...
Mi-ar prinde bine sa pot face schimb de impresii cu cineva.

Anca 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_night

Da, Ralu, asa e, Jasmin e in Germania, dar din cate am vazut mama ei aici in Romania s-a imbolnavit si are nevoie de asigurare. Si daca exista vreo portita sa poata profita de asigurarea din Romania a unui membru al familiei, numai astia de la casa de asigurari stiu... De-asta i-am recomandat sa sune la ei. Daca or mai sti si cei de la casa de asigurari, ca la ce debandada e la noi acum, nu mai stie nimeni nimic.

Chiar, mai este cineva pe aici care lucreaza ca PFA? Ca eu mi-am prins urechile in normele lor de aplicare cu asigurarile sociale... Si nu cred ca mi le-am prins eu ca-s mai batuta in cap ci pentru ca sunt foarte incalcite treburile pe acolo si neprecizate suficient...
Mi-ar prinde bine sa pot face schimb de impresii cu cineva.

Anca 18+ cu

Mama ei lucreaza in Italia si s-a imbolnavit in Germania, la jasmin.

Mergi la inceput

In cazul asta, Jasmin, imi pare rau, nu stiu ce se poate face in Germania.
Multumesc Abramburika pentru precizare (si Raluca), si scuze ca nu am inteles bine din prima.

Anca 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_night

In cazul asta, Jasmin, imi pare rau, nu stiu ce se poate face in Germania.
Multumesc Abramburika pentru precizare (si Raluca), si scuze ca nu am inteles bine din prima.

Anca 18+ cu

N-ai pt. ce .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenopolina spune:

Ana, pana la varsta asta te-ai obisnuit deja cu ea, asa-i? Nu ca doare mai putin, dar ar trebui sa fii mai greu de surprins. Acu' e vremea ta, a familiei tale, sot, bebe... Restul sa mai astepte, daca nu pot intelege asta!

Sper ca i-ai explicat ca si daca ai putea sa conduci n-ai face-o pt ca e mai important confortul tau acum decat al ei. Asa i-ai spus, nu?
Ma scot din minti oamenii egoisti, fie ei mame, frati, colegi, soti, etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

sal fetelor

m a sunat mama sa mi spuna ca la ea a plouat de a rupt (la slatina)
sper sa ploua si la noi

jasmin imi pare rau pt mama ta, poate s o rezolva cumva, daca tata are asigurare nu plateste nik

mada vb de zacusca, scrie reteta, ca eu s nebuna dupa zacusca

pupi fetelor si aveti grija de voi
sunt prin zona vreau sa fac niste creier

si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Xeno,ar fi trebuit sa ma obisnuiesc,da.
Dar vezi tu,nu inceteaza sa ma surprinda.
Nu i-am zis chiar asa,i-am zis ca nu prea am voie.Si ea a zis ca vorbim maine,poate ma simt mai bine...
Acuma e in concediu si vrea la tara cu o tona de bagaje,plus catel.D-aia ma freaca sa o duc eu.Nu stiu de unde scoate atatea bagaje,mereu imi umple portbagajul.Iar masina mea are un portbagaj exagerat de mare.

14+

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput