Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (41)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Bebelu, carutul meu roz nu e confirmet inca...e doar ce simt eu. Voi anunta cand se confirma...daca se confirma

Deci trebuie sa mai diversific lichidele...am prins ideea.Eu beau apa semicarbogazoasa sau partial carbogaz.Dar voi face si ceai daca asa trebuie.

Ma gandeam la mama ta, Ana...ce greu trebuie sa fie sa ai asa mama. Mai vad in jur si ma crucesc. Cuvantul "mama" semnifica anumite lucruri. Nu inteleg cum pot exista si asemenea fapturi. Sa nu-ti pese de copilul tau...Eu nu stiu ce inseamna asta, am avut noroc de o mama in toata puterea cuvantului, ca-n filme. Iar soacra, nu am a ma plange. Cand am stat lata in pat, ptr ca eu fac laringita in fiecare primavara, si mama nu a putut veni ca era si ea lata, mi-a venit soacra zilnic cu mancare si cu injectiile tratament, cu floricele. Sotul ma schimba de pijamale de 5-6 ori pe zi si ma ducea in brate la baie si ea ma trata si a hranea. Asa ca eu nu inteleg cum alte mame pot fi altfel. Imi pare rau, Ana, ca o fata asa buna ca tine are parte de o asa mama. Dar tu vei fi altfel cu bb tau iar DD plateste si rasplateste tot.

In BT e racoare, putin innorat si asteptam furtuna preconizata.

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

vreau si eu racoricaaala mare e maxim de cald,efectiv mori...nici briza seara nu mai face fata...mi-am facut baie la cap si cat m-am uscat cu foen-ul..am transpirat la loc
Irinukaaa de ce nu ai zis de zacusca cand ai fost la noi?face soacra-mea o minunatie..mai am in frigider si acum un borcan
a nascut o prietena de-a mea o fetita de 3,300kg...plec la spital sa o vad
pup

Angie+14

"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=angie&year=2011&month=2&day=3&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Ana ai grija cu menta k te constipa de nu mai iesi la baie

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 18+

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Monika
Faza cea mai tare e ca ea considera ca e super mama.
Da cum ma sa nu vii sa-ti vezi fata care a pierdut o sarcina si a trecut printr-un avort?Cum???
Si cum sa nu ma intrebi daca am nevoie de ceva acuma cand eu n-am voie sa fac vreun efort?
Raluca,eu n-am probleme deloc,sunt ceas in fiecare dimineata.Si asta de cand sunt gravi

14+

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

eu ti-am zis k nici eu nu am avut probl
pana ieri cand am mancat un mentosan si am mestecat o guma
si aseara am zis k mor. m-am chinuit vreo ora
la un mom dat chiar mi-era frica sa nu pateasca bb ceva,
am zis gata...fara menta deloc...

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Stiati ca de la prea multe bomboane mentos/winterfresh poti sa dai in cealalta extrema? Am patit-o eu cu ani in urma si de atunci m-am lasat definitiv de ele. Pana acum nu am consumat nimic cu menta prefer chestiile acre nu mentolate.

Laura

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Trimite fata zacusca, acum
Ralu cand pui putina planta nu constipa, chiar are dublu rol menta , este inclusa si in ceaiurile de slabire.Depinde numai cat pui, ceaiul nu tre sa iasa inchis la culoare, infuzezi si scoti planta

Madutz
ingerashul meu iubit
iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank"> cu bebe albastru Matei Nectarie
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."

endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Ana sincer e aiurea ca mama ta e asa. Eu una nu stiu cum ar reactiona mama mea intr-o astfel de situatie ca ea nu mai e de 5 ani.Nu am fost f apropiate dar asa era ea mai rece si distanta.

Laura

16+

Mergi la inceput

mada eu m0am stricat rau de tot la burta la inceputu sarcinii
si am baut o cana de ceai de menta seara. iar de dim ma chinuiam sa ies...
dupa nu am mai avut probl pana ieri cand am zis k mi se rup toate pana iese...

Ana scuze ca sunt aeriana dar nu am fot pe faza..care e faza cu mama ta???

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Ei Ralu,am vb ieri cu ea sa=i zic de placenta si ea m-a intrebat daca sa conduc am voe,s-o duc la tara.Si cand scriam m-am enervat si mi-am adus aminte cum atunci cand am pierdut sarcina nu a venit sa ma vada deloc,nici cat am fost gravida,nici deloc.Abia dupa vreo 2-3 sapt cand am tras eu de ea.
Si acuma nu m-a intrebat daca as avea nevoie de ceva p-aici,ca sunt consemnata.
Cam asta era in mare

14+

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput