"Gravidutze si mamici de Cluj - 164"
Raspunsuri - Pagina 4
RAMONELLA spune:
Neata!
Poftiti la cafeluta!!!
Adriana,la multi ani,si tot ce-ti doresti!!!Sa fi sanatoasa si fericita!
Elena f frumoase pozele de la mare.Ma bucur ca le-au placut copiilor.In ce statiune ati fost???
Gabi am vazut si pozele voastre,sunt f frumoase,cat despre fete,nu mai am cuvinte cat sunt de frumoase.
Daca intalnirea e saptamana viitoare,cred ca vin si eu.
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
antoni spune:
Elena-foarte frumoase pozele!ce mare e Iulia deja, nu mai e bebe!ai scapat de ce a fost mai greu...tu n-ai avut ajutoare,asa-i?
Victo-ce a zis doctorita?cum te descurci cu somnul de noapte?ce program aveti?mie noaptea ca nu pot dormi mi-e cel mai greu
noi bine, in afara de oboseala mea,David are deja 4200
,crestem incet-incet..
Adriana-La multi ani cu intarziere!
Meli,mami de
Timea-Larisa(08.07.2007) si
David-Robert(04.07.2010)
ALEX29 spune:
SIMINA ti am trimis un mess
ELENA super faine pozele ,ce dor imi este de mareeeeeee 
GABI ce mamarute minunate ai tu 
MELI felicitari pt grasunel 
SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://picasaweb.google.com/sanda252003/Downloads#5497061986615057186
dulcineea_cj spune:
Neata !![]()
M-am tuns si eu
Am evadat un pic
Sper Vineri sa ajung la cab gine sa-mi fac controlul de 6 saptamani care uite ca va fi de aproape 7 luni
intre timp mi-a venit si CM asa ca distractia continua !
Meli,felicitari pt cresterea grasunelului !Va cred ca nu va eusor cu 2 copii Eu abia fac fata cu unul 
Elena,sa va fie de bine concediul Faine poze
Visez la Transfagarasan Pe 6 august anul trecut l-am vazut si eu,ultima data Cand ne-am intors de la amniocenteza Ce tara minunata avem Pacat ca nu stim sa profitam de locurile acestea minunate
Nu stiti de la ce varsta putem duce bebeii la Salina ?
mami
de 2 ochi albastri
Gabriela77 spune:
Simina, eu stiu ca f mici nu e indicat, dar ai nostri deja nu mai sunt asa mici
, eu acum nu as mai avea rezerve la Sofi. Grija insa cu diferenta de temperatura intre salina si exterior, asta e periculoasa
Bravos pt tunsoare. O poza, ceva?
Paula, sanatate lui MIhai! Tu esti singura? NU te ajuta nimeni? Ca asa e tare greu, mai ales prima luna!
Meli, ce creste grasunul tau, abia astept sa-l mai vad in poze
Timeea cum mai e?
Ioana, ce face P? Dar voi?
Ramo, multumesc
Ce face papusica dulce?
Elena,minunate pozele, ce s-au distrat copiii! 
Andreea, voi ce faceti, fetelor? Gata mutatul?
Alex, tu chiar esti prinsa, ca abia mai dai pe aici
Nico, voi?
Noi de ieri zicem TA-TA. Si cine credeti ca nu isi mai incape in piele? Evident, C!![]()
E asa dulce si receptiva Sofi, intelege multe, comunica in felul ei, raspunde la multe comenzi, ne iubeste pe toti fara exceptie si noi o adoram! E asa plina de viata casa!
O seara frumoasa, dragelor! Eu de saptamana viitoare plec la Deva, la intalnire puteam doar saptamna asta. Va vad data viitoare!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
Victo spune:
MELI, pai cica asa e la beblusii astia, pana mai cresc un pic si isi regleaza respiratia. plus aerul uscat..praful.,.si gata fornaiala. nu am ce-i face decat ser, ser, ser. problema nu e asta,cat ca eu nu pot dormi dc el fornaie asa de tare.
da Gabi, din pacate sunt singurica.:( nu mai prind nici macar ora aceea de somn la amiaza, ca Stefan refuza sa mai doarma..si pe langa oboseala de a-l culca pe el- incununata de esecul lamentabil
iti dai seama ca dupa-amiezle devin din ce in ce mai grele, cu Stefan si obosit pe deasupra.:(
macar cu chiu cu vai mananca cate ceva, desi ca un bb..cu mofturi, sa ii dau eu in gura, un-doi zice ca nu mai vrea.. sa il tin in brate...
iar noaptea se culca la el in camera.
sincer, astept cu nerabdare luna septembrie, sa mearga sotul la serv si Stefan la gradi.:(
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
antoni spune:
Andrea, Gaby- imi spuneti si mie cum stati cu timpul? cum va impartiti intre doi?ca eu tare nu apuc sa fac nimic, David are crampe si mai tot timpul necesita brate din pacate, asa nu apuc sa fac nimic cu Timi, nemaivorbind de somn...si noaptea cu crampite...haideti, niste incurajari ca va trece perioada asta...![]()
ma duc sa fug mai departe, mai incerc sa intru sa va scriu, ca de citit merge mai usor!![]()
![]()
antoni spune:
Victo-vei mai sufla si tu cat e la gradi, dar Doamne da sa scapati de boli, ca daca nu, va fi si mai greu...ufff, nu-i usor!voi cum dormiti noaptea?ca noi tot la treziri din 3 in 3 ore suntem...
poate e si prea mic sa ma astept la un program mai lung de somn.
si noi mergem la mare in Turcia din 13 septembrie, azi am luat biletele, yupiii, abia astept!
Victo spune:
exact la asta ma gandeam si eu Meli, ca ma plang acum degeaba, ca va fi si mai greu cd se vor imbolnavi. tu o vei mai duce pe Timea la gradi sau o tii acasa?
noaptea se trezeste la 1, la 4.in cel mai bun caz, dar sunt nopti cd se trez. si mai des. iar de pe la 5 doarme la mine in brate,ca il doare burtica. asta pana se trezeste Stefan.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
RAMONELLA spune:
Fetelor va trece si perioada asta,si dupa aceea va fi ok.Bea si acum se trezeste o data sau de 2 ori pe noapte sa pape lapte...
Ma gandesc cum o fii cu 2...
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"