Mamici de Sept-Oct 2010 - Felicitari Nike! (121)
Raspunsuri - Pagina 13
alynta27 spune:
Chichiutza multumim!
Alina-Mirela
35+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
botosel452 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chichiutza Fetelor nu e cazul sa va certati! Nu am nici o problema sa ma intetesez, dar nu stau tot timpul la calculator, vin si citesc din cand in cand! Deci am sunat, tot ce-am putut sa aflu e ca situatia e aceeasi, nu se intra in cezariana cu ea. E la sala de nasteri, e monitorizata, sta pe antibiotic. Cristina 31+ |
Eram ferm convinsa ca asa am citit pe forum...ca a fost bagata la cezariana...
Valentina
30+
ana_25 spune:
| citat din mesajul lui chichiutza Deci am sunat, tot ce-am putut sa aflu e ca situatia e aceeasi, nu se intra in cezariana cu ea. E la sala de nasteri, e monitorizata, sta pe antibiotic. Cristina 31+ |
Le-am spus si fetelor de la Aspirante,ca si ele asteapta vesti cu sufletul la gura!!!
Ana
30+
Maia Elena
lu' mama
bebelu86 spune:
mie asa mi-a dat ea mesaj k o baga in cezariana
de aia v-am si anuntat
acu ce se intampla de fapt nu stim nici noi.
doar ce aflam dela ea
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
18+
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
ana_25 spune:
Botosel,si eu am inteles la fel! Dar acum nu mai inteleg nimic!!
De ce nu fac dr aia ceva totusi???
Ana
30+
Maia Elena
lu' mama
chichiutza spune:
Nu stiu ce si cum ati auzit, eu v-am spus cum stateau lucrurile acum 10 min. Nu cred ca se va intra deloc in cezariana cu ea!
Cristina
31+
ana_25 spune:
| citat din mesajul lui bebelu86 mie asa mi-a dat ea mesaj k o baga in cezariana de aia v-am si anuntat acu ce se intampla de fapt nu stim nici noi. doar ce aflam dela ea Ralu si buburuza va ![]() Marriage Ticker ![]() Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 18+ SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!! |
Pai poate au vrut,si s-au razgandit!! E posibil!
Multumim ca ne tii la curent!

Ana
30+
Maia Elena
lu' mama
oramona spune:
Chichi, esti o draguta
. Multumim ca te-ai interesat.
Fulguta, stai linistita, ca nu ai deranjat deloc. Toata lumea de aici e ingrijorata si vrea sa afle vesti bune, de asta o rugam pe Chichi daca poate sa ne ajute.
Nike, fii o luptatoare , ca la sfarsit sa-ti tii comoara in brate 

mamica de Maria Lavinia si
30+ cu Elena Elisa 
ana_25 spune:
M-am apucat sa ma epilez acu trei ore,dar cu atata suspans,am stat mai mult la calculator decat sa-mi fac treaba! Si ma mai si doaree!!

Ana
30+
Maia Elena
lu' mama
Fistiq spune:
Buna tuturor!
Imi pare atit de rau pt Nike si chinurile fara sfirsit prin care trebuie sa treaca! Incerc sa ma pastrez optimista si pozitiva cind ma gindesc la ea. Doar Dumnezeu o poate ajuta, pt ca mie imi pare ca doctorii parca s-ar feri sa o ajute! Ce pacat!
Mi-ati dat o noua ocupatie cu facebook-ul :D Pina acum nu prea ma preocupa, dar acum are o noua utilitate.
Ana, nu te-am uitat. Mi-am propus ca miine sa merg la Obor pt finet (si nu numai) 
----------------------------------------------
cu BB Tudor intr-o burticuta de 31+