Mamici de Sept-Oct 2010 - Felicitari Nike! (121)
Raspunsuri - Pagina 12
fulguta28 spune:
Fetelor, lasati-o pe Chichi in pace pt ca ea aici este in scop personal, nu profesional. Nimanui nu-i place sa amestece lucrurile, indiferent de situatie. Este mai bine sa nu fortam lucrurile si sa asteptam vesti de la bebelu.
Nu mi-o luati in nume de rau, gandesc pragmatic.
uta28 este
30+
cu Mara Elena
------------------------------------------------
http://micaevents.ro
alynta27 spune:
Chichi imi pare rau daca am deranjat..... Stiu ca tu ne-ai mai dat vesti si despre David(fara sa te fi rugat nimeni in mod special) si mi-am zis ca nu e cu suparare!
Alina-Mirela
35+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
Mari-Mariuk spune:
Buna ziua burtici!
pentru Nike si al ei bebe.
In Dobrogea e cald de nu se mai poate respira...dar de vreo 15 minute parca au aparut oarece nori pe cer, poate se mai racoreste putin.
Acum, sa sustin atacul impotriva rau-voitorilor si ,,desteptilor'' : profa de romana era in concediu de nu e atat de bine cunoscuta si vorbita limba romana??? A murit Pruteanu si s-au gasit altii sa fie foarte loiali vorbitului corect...pacat ca nu este consultata gramatica la capitolul ,,acordul subiectului cu predicatul''atunci cand este folosit noroi in directia oamenilor simpli si fara prea multe griji ,,lingvistice'', oameni ce vor doar sa isi deschida sufletul si sa fie ei insisi. Un copil bine crescut si educat este cel ce stie sa respecte si sa spuna corect BUNA ZIUA! Si asta o spun in cunostinta de cauza deoarece am vechime in a lucra cu copiii, si intotdeauna am gasit mai mult la un copil cu nivel de educatie culturala ceva mai mic decat la unul care stie tot dar degeaba.
Hai ca m-am intins prea mult pentru ceva ce nu trebuia bagat in seama, dar...
Mariuk
31+
alynta27 spune:
Fetelor o mamica de la "Aspirante" e in drum spre "Municipal"! La telefonul ei sau al sotului nu raspunde nimeni! Speram sa vina cu vesti bune! E o chestiune de viata si de moarte.....
Alina-Mirela
35+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
chichiutza spune:
Fetelor nu e cazul sa va certati! Nu am nici o problema sa ma intetesez, dar nu stau tot timpul la calculator, vin si citesc din cand in cand!
Deci am sunat, tot ce-am putut sa aflu e ca situatia e aceeasi, nu se intra in cezariana cu ea. E la sala de nasteri, e monitorizata, sta pe antibiotic.
Cristina
31+
crina-s spune:
Buna dragelor
In primul rand gandul meu se indreapta astazi spre Nike care are nevoie de gandurile noastre pozitive. S-o ajute Dumnezeu si pe ea si pe baietelul ei!
Chichiutza

Kiti ma bucur tare mult pentru tine. Rezultatele perfecte de la dr sigur te-au bucurat tare mult ieri.
Camisv felicitari pentru bebe perfect!
Ionela multa sanatate!
Doamne mai voiam sa zic ceva dar am uitat complet.Imi aduc eu aminte....

32+
crina
cu
botosel452 spune:
Am stat si am citit pana acum in partea cealalta despre Nike, la aspirante si mi-au dat lacrimile
biata de ea, cate trebuie sa suporte ca sa ajunga sa isi tina minunea in brate...
am inteles ca una dintre fetele de pe forum a plecat la ea la spital si ca trebuie sa aiba foarte curand vesti despre ea, mai ales ca intrat in op. de cezariana,pe la 12
Valentina
30+ 
ana_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alynta27 Fetelor o mamica de la "Aspirante" e in drum spre "Municipal"! La telefonul ei sau al sotului nu raspunde nimeni! Speram sa vina cu vesti bune! E o chestiune de viata si de moarte..... Alina-Mirela 35+ Maria si mami de DAVID (27.06.2007)si MATEI (15.05.2009)POZE www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David Cum a aparut Printul! Un ingeras in viata noastra |
ALYNTA si eu citesc la aspirante! Tot mereu dau Refresh poate mai apare vreo veste! Of,Doamne!!
Ana
30+
Maia Elena
lu' mama
Mari-Mariuk spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ana_25
ALYNTA si eu citesc la aspirante! Tot mereu dau Refresh poate mai apare vreo veste! Of,Doamne!! Ana 30+ Maia Elena lu' mama |
Si eu am pagina deschisa si dau refresh...sper sa aflam vesti bune.

Mariuk
31+
donna79 spune:
Hello!
Am mers de dimineata la analize la Fundeni si de cand m-am intors zac intre perne lesinata de caldura. Acu' vad ca ploua, poate s-o mai racori nitel.
Ne rugam si noi pt Nike sa fie bine si ea si bebe.
Dragelor, m-am cerut si eu adaugata la grupul de pe facebook, dar nu am vazut unde sa pun nickname ca sa stiti ca-s eu. Asa ca.. eu sunt Theodora. Nota: nu stiu de cand am contul pe Facebook, nu stiu pt ce l-am facut si nici ce se face cu el
. M-a depasit rau tehnologia in ultimii ani. Pot sa mai pun cate o intrebare daca imi prind urechile pe acolo?
Donna
30+ cu