Nou stil de viata (301)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Delia, wow, ai intrat bine de tot in paine, succes!

Ruxi, ma bucur ca sunteti bine, tu si prietenul, te pup.

Gusta, faci cum crezi tu ca ti-e bine, , noi suntem aici.

Khristin, nimic deosebit cu planurile, niciun progres, ...

Lou, sunt sigura c-o sa gasiti varianta cea mai potrivita cu Melina. Felicitari pentru sport!

Azi am fost la cinema, am vazut Insanity, super film! .
Maine ma duc la Purcica (in caz ca va-ntrebati ce e: plaja amenajata cu dusuri cu apa sulfuroasa si namol- fete cu fete, baieti cu baieti), sa-mi ingrijesc bronzul, .

nb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Neata,

Delia, sunt foarte sigura ca vreau sa ajung in Asia. Cred ca prin primavara viitoare ajung, caut bilete de avion la pret ok. Apropo, tu cu ce zbori de obicei din Bucuresti la Bangkok?
Eu ma gandesc sa zbor la Bangkok, sa merg cateva zile intr-o insula, sa stam cateva zile in Bangkok si restul pana la 2 saptamani fie Cambogia fie Vietnam, ma mai gandesc. Cu ce se poate ajunge din Bangkok in Cambogia?

Carmen, ce program frumos de relaxare ai. Eu cu mutatul, ca nu se mai termina . Mutat birou si 2 corpuri de biblioteca, facut curat pe acolo ( ca s-a facut murdar de la montatul mobilei de dormitor), carat cartoanele afara, etc.

Pup fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna,

Ruxi, eu am venit cu Turkish Airlines dar cu bilet luat de la o agentie de turism. Daca vrei iti dau nr de tel al unei tipe de la agentia respectiva din Bucuresti, m-am inteles de minune cu ea si 2 ani la rind am luat bilet de acolo. Tin minte ca de fiecare data era o problema cu asteptatul ore in sir in aeroport si de fiecare data mi-a gasit variante convenabile.
Sint citeva insule care merita vizitate, Phuket si Koh Chang (Insula Elefantului) fiind 2 din ele.
Din Bangkok poti ajunge in Cambogia cu Air Asia (low cost).
In Vietnam nu am fost insa daca te hotarasti sa alegi Cambogia trebuie neaparat sa ajungi la Angkor Wat. Merita vazut.

Khristin, probabil ca daca pun toate zilele cap la cap se fac 3 luni de vacanta si aici.
Weeekendul viitor va fi unul lung pentru ca e ziua reginei si vom avea liber de joi pina duminica. Urmatoarea vacanta e in octombrie si apoi de Craciun/revelion. La capitolul asta stam bine.

Carmen, mersi. Distractie placuta la plaja.

Va pup.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marutzu spune:

scz ma bag si eu in seama pana la koh samui am zburat cu etihad e kiar mai bn cotat decat emirates si au preturi ffff bune. de la bangkok poti zbura cu asia airlines zboruri interne. waw...asia , abia astept concediul urmator tot asia o sa fie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salutare!
Zuzi, la multi ani, sa ai parte de tot ce iti doresti, sanatate si iubire! te pup cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Miha mi-a placut cu te-ai tuns, iti sta asa de bine

La noi timp nasol, am fost la biserica de dimineata, in sfarsit ne-am reintregie familia, a venit si Marc acasa si acum fiecare face ce vrea dupa placul inimii...
Carmen cum a fost la distractie?

Se marita sora-mea anul viitor si sunt cam nervoasa pe ea...adica nu prea imi convine cand si-a programat nunta!

Anda mi-e dor de tine!
Hopes, Carmen E voi ce mai faceti? Edi ai vostri ce mai fac?

pupici tuturor si o zi buna in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Clau, am avut zi plina: biserica, piata de animale, gratar si tenis. Toate pana acum, , cand am cazut franti. Nu stim ce va urma pana ne vom culca, .
Voi ce faceti? Cand incepeti scoala?

La multi ani, Zuzilici! Sanatate si fericire din plin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Buna! Am intrat special sa-i zic dragei noastre Zuzi, la multi ani! Sa fii sanatoasa si fericita toata viata! Mereu tin minte ziua asta, esti nascuta in aceeasi zi cu bunica mea.

Sabina, cu intrarziere iti urez si tie la multi ani, multa sanatate

Eu sunt bine...cu timpul stau prost. Dabea astept concediul de la sfarsitul lui august cand plecam la munte.

Va pup pe toate si psr sa intru ai des saptamana viitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

La multi ani Zuzi!! Sa fi fericita alaturi de familia ta si sa-ti regasesti curand zambetul :)

Thailand

Carmen :)) pey Melina tre sa aibe o mamica tanara si in forma, nu? Mai tanara nu devin :)) (dar ma pastrez sufleteste), dar in forma pot

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Multumesc mult fetele...si mie imi place mult freza asta!

Zuzi! Sa fii sanatoasa, fericita, iubita si supla asa cum iti doresti! Pupici si Bellei!

Si noi am fost azi la gratar! Apoi am trecut si pe la Ana Lugojana sa mancam faimoasele clatite...erau ok...am impartit o portie cu husband!

Ieri am fost la tenis de camp...era terenul langa o vila si le-am facut cadou 2 mingiute alora. :)

Va pup!

Mergi la inceput