Aspirante. Nike suntem alaturi de tine!!!(547)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns p@ulici spune:

Anca ai mare dreptate, nu numai minuni trebuie sa asteptam

Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, Utrogestan 2/zi, O fetita nascuta prematur si decedata la 12 zile, Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare

Avem un ingeras care ne vegheaza de sus... Este fetita noastra Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

paulapor, noi ne dam doar cu parerea ca trebiue ajutata intr-un fel, mai mult nu putem face , e decizia lor

era vorba de televiziune cand s-a vorbit de scandal , medicilor nu le e prea confortabil cand se vad in aceste situatii desi stim atatea cazuri care au avut probleme din cauza incompetentei lor

nu e frumos sa faci scandal dar nici sa vezi un om ca se chinuie fara sa primeasca un ajutor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Asa e Anca ai si tu dreptate.
eu una chiar nu stiu cum sa o ajut
m-as duce la ea. m-as certa eu cu aia.
dar nu pot sa ies din casa. din cauza caldurii
oricum nu ma simt delco bine

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 18+

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

buna dimineata, fetelor

mi s-a facut pielea de gaina cand vad ce vesti mai sunt, e revoltator, asa de mult ma enerveaza ... ar trebui sa o ajutati voi care sunteti din Buc. pt ca sotul nu cred ca mai realizeaza ceva din ce se intampla... eu am cazul finei mele care i-a murit mama si fara sa gandeasca a plecat cu bebe de 2 luni in Ro, cu titlu de calatorie si acum sunt blocati in Ro... deci de multe ori oamenii reactioneza gresit cand e vb despre ei

stau cu sufletul la gura si ma rog pt ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_r spune:

sper ca sotul sa fie un pic mai cu picioarele pe pamant si sa o duca la alt spital. fetelor, nu vedeti cati doctori fac prostii in spital, operatii gresite sau mor pacienti, copilasul acela ars in incubator si multe greseli la nastere... si cati dintre ei sunt exclusi si nu mai au voie sa opereze? nici unukl.am impresia ca si ciomu profeseaza iar. de aia nu le e frica de consecinte. pt ca stiu ca o sa scape, din orice scandal, cu un avertisment sau o sanctiune temporara. si in astia sa ai incredere si sa le dai viata pe mana.

www.fertilityfriend.com/home/2f398a" target="_blank">grafic TB

ovulation ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Are telefonul inchis

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Fetele, am gasit o rugaciune pe net si am adaptat-o, cinwe vrea poate sa o spuna>
O, Preasl#259;vit#259; Maic#259; a lui Dumnezeu! Miluie#351;te-o pe p#259;c#259;toasa roaba ta Nicoleta, vino intru ajutorul ei în vremea durerilor pe care le rabd#259; toate fiicele Evei în timpul na#351;terii. O, ceea ce e#351;ti binecuvântat#259; între femei, Nascatoarea Domnului Iisus Hristos adu-#355;i aminte cu ce bucurie #351;i dragoste te gr#259;beai s#259; ajungi la ruda ta Elisabeta când aceasta a r#259;mas îns#259;rcinat#259; #351;i ce minune s-a ar#259;tat cu mama #351;i cu pruncul din pântecele ei #351;i, din nesecata milostivire a ta, d#259;-i #351;i umilei tale roabe, na#351;tere u#351;oar#259;! D#259;-i harul ca acest copil ce se afl#259; lâng#259; inima ei s#259; strige cu bucurie a#351;a cum Sfântul prunc Ioan s-a inchinat Dumnezeului #351;i Mântuitorului nostru, Care din iubire pentru noi, p#259;c#259;to#351;ii, nu S-a ru#351;inat, ci a acceptat s#259; fie prunc. Bucuria negr#259;it#259; de care s-a umplut inima ta feciorelnica la na#351;terea Fiului #351;i Dumnezeului t#259;u s#259;-i aline durerea! Mântuitorul t#259;u n#259;scut de tine, s#259; o p#259;zeasc#259; de moartea care curm#259; via#355;a multor mame la na#351;tere #351;i s#259; se numere rodul pântecelui ei în rândul ale#351;ilor lui Dumnezeu! Auzi, Preasl#259;vit#259; Imp#259;r#259;teas#259; a Cerurilor, smerita noastra rug#259;ciune, întoarce fa#355;a ta spre noi, n#259;dejdea noastra, si acoper#259;-o, ajut#259;toarea cre#351;tinilor #351;i t#259;m#259;duitoarea bolnavilor cu acoper#259;mântul t#259;u in ceasul chinurilor #351;i al durerilor, ca s#259; ne învrednicesti s#259; cunostem c#259; tu e#351;ti Maica milostivirii #351;i s#259; sl#259;vim bun#259;tatea ta, c#259;ci tu nu nesocote#351;ti niciodat#259; rug#259;ciunile celor s#259;rmani #351;i îi izb#259;ve#351;ti pe to#355;i cei ce te cheam#259; în ceasul necazurilor. Amin.

sa devin !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

eu as suna la realitatea,raluca ce spui?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Mergi la inceput

cum naiba sa inchida telefonul in momente din astea

cu asta spune tot

Mergi la inceput

eu sunt de acord anca