Aspirante. Nike suntem alaturi de tine!!!(547)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

sub orice critica,imi vine sa ma duc acolo dar mi-e ca ma agit si ei nu vor sa fie ajutati.Asta este impresia pe care o am

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

anca sunt de acord cu tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns p@ulici spune:

Katy sper ca nu te superi dar am tarnscris rugaciunea pt a putea fi mai usor citita

O, Preaslavita Maica a lui Dumnezeu! Miluieste-o pe pacatoasa roaba ta Nicoleta, vino intru ajutorul ei în vremea durerilor pe care le rabda toate fiicele Evei în timpul nasterii. O, ceea ce esti binecuvântata între femei, Nascatoarea Domnului Iisus Hristos adu-ti aminte cu ce bucurie si dragoste te grabeai sa ajungi la ruda ta Elisabeta când aceasta a ramas însarcinata si ce minune s-a aratat cu mama si cu pruncul din pântecele ei si, din nesecata milostivire a ta, da-i si umilei tale roabe, nastere usoara! Da-i harul ca acest copil ce se afla lânga inima ei sa strige cu bucurie asa cum Sfântul prunc Ioan s-a inchinat Dumnezeului si Mântuitorului nostru, Care din iubire pentru noi, pacatosii, nu S-a rusinat, ci a acceptat sa fie prunc. Bucuria negraita de care s-a umplut inima ta feciorelnica la nasterea Fiului si Dumnezeului tau sa-i aline durerea! Mântuitorul tau nascut de tine, sa o pazeasca de moartea care curma viata multor mame la nastere si sa se numere rodul pântecelui ei în rândul alesilor lui Dumnezeu! Auzi, Preaslavita Imparateasa a Cerurilor, smerita noastra rugaciune, întoarce fata ta spre noi, nadejdea noastra, si acopera-o, ajutatoarea crestinilor si tamaduitoarea bolnavilor cu acoperamântul tau in ceasul chinurilor si al durerilor, ca sa ne învrednicesti sa cunostem ca tu esti Maica milostivirii si sa slavim bunatatea ta, caci tu nu nesocotesti niciodata rugaciunile celor sarmani si îi izbavesti pe toti cei ce te cheama în ceasul necazurilor. Amin.

Haiede-ti sa ne rugam

Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, Utrogestan 2/zi, O fetita nascuta prematur si decedata la 12 zile, Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare

Avem un ingeras care ne vegheaza de sus... Este fetita noastra Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Anca sincer si eu am aceeasi impresie
si sotu meu zice sa anuntam presa
a zis k dc putem noi sa facem ceva, chiar dc familia nu face, sa ne bagam
dar nu stiu cum va reactiona ea

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 18+

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_r spune:

anca, sincer, eu daca as fi din buc, m-as duce sa vb cu ei , chiar daca nu o cunosc personal. ma gnadesc prin ce a trecut in ultimele luni ca sa isi stranga puiul in brate si as vrea sa o pot ajuta intr-un fel. Imi vine sa plang, fetelor. mi-e ciuda ca traim intr-o asemenea tara si avem un asa sistem mecdical

www.fertilityfriend.com/home/2f398a" target="_blank">grafic TB

ovulation ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

da-i un mesaj si intreaba,eu o sa incerc azi toata ziua la el

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_r spune:

nu cred ca va reactiona negativ daca anuntam presa. cand isi va tine bebele sanatos in brate, nu o sa ii mai pese de presa sau de cine a anuntat-o. daca asta e singura ei sansa, eu zic sa o facem

www.fertilityfriend.com/home/2f398a" target="_blank">grafic TB

ovulation ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Nu merge, o sa mai incerc o data.

O, Preaslavita Maica a lui Dumnezeu! Miluie#351;te-o pe pacatoasa roaba ta Nicoleta, vino intru ajutorul ei in vremea durerilor pe care le rabda toate fiicele Evei în timpul nasterii. O, ceea ce esti binecuvantata intre femei, Nascatoarea Domnului Iisus Hristos adu-ti aminte cu ce bucurie si dragoste te grabeai s#259; ajungi la ruda ta Elisabeta cand aceasta a ramas insarcinata si ce minune s-a aratat cu mama si cu pruncul din pantecele ei si, din nesecata milostivire a ta, da-i si umilei tale roabe, nastere usoara! Da-i harul ca acest copil ce se afla langa inima ei s#259; strige cu bucurie asa cum Sfantul prunc Ioan s-a inchinat Dumnezeului #351;i Mantuitorului nostru, Care din iubire pentru noi, pacatosii, nu S-a rusinat, ci a acceptat sa fie prunc. Bucuria negraita de care s-a umplut inima ta feciorelnica la nasterea Fiului si Dumnezeului tau s#259;-i aline durerea! Mantuitorul nascut de tine, sa o pazeasca de moartea care curma viata multor mame la nastere si sa se numere rodul pantecelui ei in randul alesilor lui Dumnezeu! Auzi, Preaslavita Imparateasa a Cerurilor, smerita noastra rugaciune, intoarce fata ta spre noi, nadejdea noastra, si acopera-o, ajutatoarea crestinilor si tamaduitoarea bolnavilor cu acoperamantul tau in ceasul chinurilor si al durerilor, ca sa ne invrednicesti sa cunostem ca tu esti Maica milostivirii si sa slavim bunatatea ta, caci tu nu nesocotesti niciodata rugaciunile celor sarmani si ii izbavesti pe toti cei ce te cheama în ceasul necazurilor. Amin.

O spune cine vrea! Cine nu crede nu spune!

sa devin !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

bebelu, eu cred ca se va bucura ,ea nu cred ca are curajul sa le ceara ajutot alor ei, ea doar a oferit ajutor

merita sa se bucure de copilasul mult asteptat

viata ei conteaza macar pentru noi daca nu si pentru familia ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Multumesc Paula!

sa devin !

Mergi la inceput