Prietene la bine si la greu - 39
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
laviniablaga spune:
Raluci, din experienta iti zic ca trebuie sa pui pe prtea din san pe care o simti intarita suc de rosii sau bulion, in compresa. Eu mi-am pus, si am tinut cam jumate de ora acolo....e cam neconfortant, dar se inmoaie acolo...si da`i cu mulsul si pompa si cu Bubu dupa aia!Bafta!
RamoC, eu te astept oricand...si poti sa il aduci si pe Soricel cu tine!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Lidia74 spune:
Of mai ANDRE ca ma facusi sa bocesc...asa tristuta cum sunt nu vroiam sa mai stau pe aici pe forum nicicum...si uite ca LAURAIRINA m-a scos din barlog.
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lidia74 Of mai ANDRE ca ma facusi sa bocesc...asa tristuta cum sunt nu vroiam sa mai stau pe aici pe forum nicicum...si uite ca LAURAIRINA m-a scos din barlog.Lidia ![]() |
![](pupic.gif)
laviniablaga spune:
Lidia, nu mai fi trista...uite ai exemplul lui Andre...ce fetita frumoasa si inteligenta are...si iti dau si exemplul matusii mele...care dupa 3 sarcini pierdute...vreo 5 ani de zile de tratament si suparari...la 40 de ani a reusit sa pastreze, cu tratament desigur o sarcina, sa o duca la final...si sa nasca o fetita superba...care a implinit acum 3 luni 2 ani si care este sanatoasa si le umple viata de bucurie. Si ea este o mamica tanara...stii ce? Dupa parerea mea tineretea o purtam in suflete...am vazut o multime de pustoaice de 18 ani imbatranite inainte de vreme...cu sufletul batran...dar tu, cu sufletul si personalitatea ta vei fi mereu tanara...Asa ca...cheer up...si scoate capul din butoi!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/many_bani/many_bani.jpg)
many_bani spune:
citat din mesajul lui Lidia74 Of mai ANDRE toata viata mi-am dorit sa fiu o mamica tanara. Asta e...tanjesc cu disperare la statutul de mamica dar cu siguranta DD stie mai bine. Of e tare greu sa accepti ceva cu ce nu te simti confortabil dar mi-am propus sa ma bucur de ce am, atat cat am. Va imbratisez pe toate. Lidia ![]() |
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
mami de
![](copilas.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/floricik/floricik.jpg)
floricik spune:
Lidia, primeste o imbratisare si din partea noastra. Imi pare rau ca dr nu ti-au dat vesti chiar asa bune dar asa cum spune Andre totul se intampla cu un scop. Si eu vroiam sa-ti spun de medic homeopat(merita incercat) si ceva tratamente naturiste. Rau nu fac.
Bafta multa.
Andre, Licuriciule , solutia de care vorbiti e pt spalat gresie , faianta? Eu m-am cam saturat de produse gen Domestos(sotului nu-i place cum miroase) si chiar am spalat in ultimul timp cu apa si otet...sa adaug ulei de lavanda(sau ce uleiuri mai am prin casa) nu mi-a dat prin cap. Pe langa astea tre' sa mai pun altceva in apa ? Stiu ca si bicarbonatul de sodiu, sucul de lamaie sunt bune pt curatenia casei, dar probabil s-a vorbit pe aici...
Lyly, cum e la mare ?? toate fetele. S-a trezit mandra mea si rupe cu foc revista cu programul tv.
Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009
www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/raluci_b/raluci_b.jpg)
raluci_b spune:
sarumana de sfaturi ma duc sa ma bag in cada stau acolo pana vine sotu
Lidia - Doamne Doamne va avea grija sa ai bebe, ma bucur ca ai intrat sa vorbesti cu noi
by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui floricikAndre, Licuriciule , solutia de care vorbiti e pt spalat gresie , faianta? Eu m-am cam saturat de produse gen Domestos(sotului nu-i place cum miroase) si chiar am spalat in ultimul timp cu apa si otet...sa adaug ulei de lavanda(sau ce uleiuri mai am prin casa) nu mi-a dat prin cap.![]() |
![](pupic.gif)
laurairina13 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Andrecluj
Pentru gresie trebuie apa, otet, alcool pur si o picatura de solutie de spalat vase (tot facuta de tine, daca se poate). In loc de alcool poti pune tea tree, dezinfecteaza. Bicarbonat si lamaie nu pana e bebe mic sau nu pe unde linge. ![]() |
hihi, iote ca mere si la gresie!!
![](punk.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Deci retetele lui Andre rullz!!
![](punk.gif)
![](punk.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/floricik/floricik.jpg)
floricik spune:
Andre am gasit pe prima pagina si reteta pt detergentul de spalat vase pe care ai postat-o acum cateva saptamani. Multumim pt toate ideile.
Acu' chiar fug ca-mi plange zburlita.
Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009
www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3