Prietene la bine si la greu - 39
Raspunsuri - Pagina 18
Lidia74 spune:
LAURAIRINA am fost disperata de verdictul asta insa e primul medic al carui tratament ma face sa ma simt bine (aveam mari dureri si am fost la nspe medici care imi spuneau ca nu am nimic iar eu eram vai de capul meu). Cine stie, poate oi putea sa raman insarcinata mai devreme desi...am asa o frica acum de antibioticele astea. Te pup si iti multumesc de mesaj. Nu te supara ca nu ti-am raspuns direct pe telefon. Am asa o stare naspa dar sper sa imi treaca.
RamonaCopot spune:
Raluci si eu tot ca fetele stiu, doar apa calda, pentru desfundat, nu si rece. Iar parerea mea e sa chemi sotul acasa, ca asta poate fi considerata o urgenta !
Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:
DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi
laurairina13 spune:
Lidia, te cred, nici eu nu as mai fi fost in stare sa citesc nimic despre bebelusenie si mamici daca as fi trecut prin ce treci tu [:-(] Tot ce iti pot dori e refacere rapida, si trupeste si sufleteste! Stii ca noi suntem aici, deci cand ai timp si mai ales stare de spirit sa ne zici doua vorbe noi suntem aici. Te pup, si spor la treaba, sa termini doctoratul cu brio!!
Voi in concediu nu plecati undeva? Macar sa va destindeti..sa va mai relaxati..
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
Lidia74 spune:
Of LAURAIRINA maine as pleca in concediu dar mai am de facut inca doua studii de caz si astea iau timp. Dar speranta moare ultima, tot trag nadejde sa termin si sa merg undeva cateva zile. Drept urmare l-am rugat azi pe sotul sa mearga sa imi ia crema de plaja (sper sa nu raman cu ea in dulap pana la anul)...
Andrecluj spune:
Lidiuta Nu pot decat sa te imbratisez. Am certa, dar certissima convingere ca vei fi mama. Ai incredere in Dumnezeu, toate au un sens. Daca ai fi ramas insarcinata acum, pe imunitate scazuta, cum era? Si apoi, tu te pricepi la de astea naturiste, stii bine ca iti poti reface imunitatea la un moment dat. Poate soarta ta e sa fii "mamica in etate", ui, asa ca mine, are si asta avantaje si sa fiu de stiu ce sa-ti mai spun, doar ca STIU sigur ca vei fi mama. Ai incredere, da? Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!
dienutze spune:
Padi, multumim de racoarea trimisa, aici e maaare nevoieee
La multe lunite sanatoase si vesele fulgusorilor serbati zilele astea!
Iustin, sa te faci bine, pui scump! Sa fuga febra uracioasa!
Lavi vor trece toate si vor veni si cele bune!
Raluci, la mine functioneaza prosop ud pus la incalzit la microunde si pus pe san, apoi frecat bine cand pun pompa. Bafta sa iasa repede!
Lauriciule, imi place de rechinasa!
Tocmai am iesit din baita...de nevoie, a facut caca in toot patutul, nu stiu cum a reusit sa traga de pampers si s-a desfacut cumva.
Am facut impreuna baita...fara urleteeee!
Lidia, spor la munca pt doctorat, bebe va veni cand va fi cel mai bine pentru voi!
Of, Ramo, credeam ca tati e plecat. Deci nu mai e cale de intoarcere...Tin pumnii sa iasa soarele pe strada voastra repede!
Ionela, putere multa tie si mamei tale! Iar tatalul, sa ii usureze DD suferinta! Pup pe Mihnea cel voios!
Lyly, Miany, Dana vacante minunate va doresc si drumuri usoare!
Fetele care mai au covoare pe jos, cum le tineti curate? Le spalati frecvent sau dati cu produse gen biocarpet? Am spalat in cada ce a intrat, dar pe cel mare din camera nu l-am spalat. La curatatorie nu cred ca ii fac mai mult decat sa dea cu t szolutii de curatat, iar de spalat la spalatorii nu am incredere.
Ma gandeam sa iau un aspirator cu spalare, oare merita??
Pup toate fetele si puii!
monica_80 spune:
Lidia imi pare atat de rau sa aud vesti din astea de la tine. imi imaginez cum te simti, am trecut si eu prin ce treci tu acum si te inteleg perfect. a avut o sarcina molara, iar dupa 3 luni de sarcina te trezesti acasa, fara copil, fara planuri, fara visele tale, cu verdictul ca cel putin 2-3 ani sub nici o forma nu voi mai putea face bebe si veste ca sunt cazuri cand e necesara chimioterapia dupa astfel de sarcini.....eram innebunita, nu mai stiam de mine, nu se mai intelegea nimeni cu mine, am picat in depresie..in cele din urma am schimbat dr, am gasit un dr extraodinar care mi-a ridicat moralul si dupa un an eram deja insarcinata cu Maria, fara nici un tratament. asa ca sfatul meu ar fi mai ceri parerea unui dr bun.
curaj..nimic nu e imposibil
de scump Maria 13.12.2009
Lidia74 spune:
Of mai ANDRE toata viata mi-am dorit sa fiu o mamica tanara. Asta e...tanjesc cu disperare la statutul de mamica dar cu siguranta DD stie mai bine. Of e tare greu sa accepti ceva cu ce nu te simti confortabil dar mi-am propus sa ma bucur de ce am, atat cat am.
Va imbratisez pe toate.
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lidia74 Of mai ANDRE toata viata mi-am dorit sa fiu o mamica tanara. Asta e...tanjesc cu disperare la statutul de mamica dar cu siguranta DD stie mai bine. Of e tare greu sa accepti ceva cu ce nu te simti confortabil dar mi-am propus sa ma bucur de ce am, atat cat am.Va imbratisez pe toate.Lidia |