Mamici de Sept-Oct 2010 - alaturi de Nike (120)
Raspunsuri - Pagina 5

kiti2205 spune:
 Am fost la masa. Caldura mare 
Crina - incerc acum sa pun lista de august
Ionela - pentru dureri in gat mi-a zis sa iau Hexoraletten, maxim 3 pe zi sau Homeogene. Am luat Hexoraletten, ca se simt imediat efectele.
Kiti, 

30+ si mami de Vlad 15.05.2006

ionela.n spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui kiti2205 Am fost la masa. Caldura mare ![]() Crina - incerc acum sa pun lista de august ![]() Ionela - pentru dureri in gat mi-a zis sa iau Hexoraletten, maxim 3 pe zi sau Homeogene. Am luat Hexoraletten, ca se simt imediat efectele. Kiti,     30+ si mami de Vlad 15.05.2006 | 
Multumesc mult, Kiti.
Ma opresc la farmacie in drum spre casa si iau tot ce trebe

Strang pe aici si plec acasa, ca nu mai pot, imi vine sa pun capul pe birou si sa dorm

--------------------------------------------------
Sunt o
 cu Raisa Nicoleta
 de 30+Minunea noastra

alexuza spune:
 ANA 
, f buna mancarik dar mai ales porumbul . i-am zis mamei ca sa imi fiarba porumb sa mananc toata ziua si asa nu se mai chinuie sa imi faca mancare 
 . Dar cica ingrasa rau porumbuul
 , dar eu tot mananc k imi este mereu pofta , cand simt miros de porumb salivez instantaneu![]()
Burtica   de  
  35 +  EMMA ANTONIA
 MAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA  SI SA FACI FALCUTE , CA SA TE 
 TOATA ZIUA

kiti2205 spune:
 Gata, am pus si listuta cu zilele de nastere din august.
Kiti, 

30+ si mami de Vlad 15.05.2006

Fistiq spune:
 Alynta, Kiti 
Apropo de mincare, nu stiu ce sa imi mai gatesc, parca nu imi mai vine sa maninc nimic. Dimineata cel putin abia pot sa beau niste lapte, in rest nimic. Ma simt cam ciudatel la stomac de citeva zile. Ceva gen greata si stare de slabiciune parca. 
Azi, de exemplu, abia acum am reusit sa maninc si eu niste orez cu o pulpita si rosii. Ieri tot cam pe la ora asta am luat prima masa, si aseara n-a mai putut minca nimic. Destul de putin pt o zi intreaga.
O fi de la caldura probabil...
----------------------------------------------
 cu BB  Tudor intr-o burticuta de 31+

Klarisse spune:
 Chestia asta cu pofta de mancare o simt si eu..mananc ca trebuie..sigur e de la caldura. Daca ar fi dupa mine as manca numai pepene si dulciuri![]()
..
Klarisse
 graviduta 30+ 
 Matei 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Fistiq spune:
 Tanamera, am vazut si eu patutul cel ieftin, e fainut, dar pacat ca nu are sertar. 
Noi tot in directia asta ne orientam: sa aiba sertar, grilaj detasabil si sezutul reglabil pe 3 nivele. 
Deocamdata ne place asta si cu asta. Iar preturile sunt chiar bune as zice eu![]()

bebecris26 spune:
 Chichiuta nu in vagin, la examenul de urina mi-a iesit flora microbiana-levuri existente rare. dar mi-a spus dr ca nu e nici o problema, nu e infectie urinara
cristina si bebe in burtica 
 30+sapt

Fistiq spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui Buburuza_10 Felicitari pt bebe sanatos, frumos si morocanos!!! Burtica mea are 100 cm si azi am intrat in saptamana 36. Dr. zice ca e fine. Nu ma ingrijorez din cauza asta. Cat sa se mai intinda si pielicica asta?   35+ ![]()  | 
Multumim frumos!

Inca macar 3 saptamini la tine, si vreo 6 la mine o sa se mai intinda pielicica
Eu cel putin ma studiez zilnic sa vad cind imi crapa, dar deocamdata it's ok!! Si de harnica ce-s, tot nu ma dau cu nimic. Dar sunt recunoscatoare in skimb

bebecris26 spune:
 Klarisse, Fistiq felicitari si voua pr rezultatele bune la eco. Sa creasca in continuare bebeii mari si sanatosi
cristina si bebe in burtica 
 30+sapt