Mamici de Sept-Oct 2010 - alaturi de Nike (120)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Lora, de magazinul ala vorbeam. Mi s-a parut ciudat ca totul e la reducere, iar la jucarii pana la 40%. La pantalonasii aia m-am uitat si eu, dar nu am cumparat inca.
Fetelor, felicitari pentru vestile bune cu care ati venit .
Chichi, asa tarziu? ma ia groaza cand ma gandesc ca eu mi-am luat din sapt.29, sper sa nu apara probleme.
Si eu ma topesc de cald, azi nu am facut nimic, nu am mai avut nici un chef.
Nike, multa sanatate si tie si bebelusului.
Va

mamica de Maria Lavinia si 30+ cu Elena Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Klarisse multumesc! Ma bucur ca sunteti bine amandoi! M-am programat si eu pe 16 august, cand voi avea 35 saptamani! Is curioasa daca voi plati separat si consultatie, deoacrece teoretic ma vede si pe masa!
Referitor la subiectul zilei:
-am luat un bax mic de Pampers nr 1, deoarece are o scobitura chilotelul in zona buricului, si astfel nu mai trebuie indoit(ca la nr2). Urmatorul bax va fi mare si nr2!
-pentru fundulet e f bun Bepanthen! Dar atentie ca este si varianta romaneasca :Panthoderm care e in jur de 10 lei!
-la sani am folosit gamarstan!
Nike fii curajoasa! Inca un pic si-ti tii baietelul in brate!

Alina-Mirela 35+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaalina

Saltare burticute, eu transpir si iar transpir. Voi cum sunteti? Am trecut si eu la sapt 31 si desi sunt la bebe 2 am emotii. Nu am inca nimic pregatit incerc sa-mi aduc aminte de ce am avut nevoie la Cata.

In burtica e baiat , dar nu stiu sa-mi pun carucior albastru si o sa nasc la Elias cu Aida Petca. Mai vine cineva la Elias?

Anaalina , mami de Catalina Teodorahttp://community.webshots.com/user/anaalina(30.03.2007)
bine ai venit printre noi Anaalina . eu nasc la elias cu Rodica Cristian, si am aproape 31s. poate ne intalnim la marea petrecere

cristina si bebe in burtica 30+sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Bebecris hai ca nu mai e mult pana il vezi pe bebe, stai linistita si asculta ce a zis doctorul, sigur o sa fie totul bine.

Klarisse graviduta 30+ Matei

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Anaalina si eu dorm prost din cauza caldurii!
Fistiq felicitari pt rezultatele bune!

Alina-Mirela 35+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Alynta cred ca se plateste separat si consultatie. Pe mine m-a chemat la Arcadia la 35 de saptamani ca sa ma ia si aia in evidenta. Atunci a zis ca ma urca si pe mine pe cal sa vedem cum stam.. Ea banuieste ca mi-l scoate undeva de 4-5 oct..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

ANAALINA ti-am trimis un PM!
Eu o sa iau cu mine body si cu maneca lunga si cu man scurta! Mai sigur,ca nu stiu cat de cald o fi in spital.Oricum nu ocupa mult loc inca 2 body-uri!

Ana30+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fistiq

Citat:
citat din mesajul lui Klarisse

Kiti multumim de capitol
Fistiq felicitari pentru rezultatele bune la eco.

Merci asemenea Klarisse! Am citit ca si voi ati fost la eco, si ca sunteti f bine. Sa o tineti tot asa!
Si ca tot veni vorba, numai vesti bune asteptam si de la celelalte fete care au intilniri azi!

Mi-am masurat burtica: 103 cm. Dar mie mi se pare mica, si la fel si cei din jur imi spun, ca nu par ca as fi in luna 8a.
Oricum, nu sunt cine stie ce inalta, am doar 1.59 (1,60 cum imi place mie sa rotunjesc)

----------------------------------------------

cu BB Tudor intr-o burticuta de 31+

Felicitari pt bebe sanatos, frumos si morocanos!!!

Burtica mea are 100 cm si azi am intrat in saptamana 36. Dr. zice ca e fine. Nu ma ingrijorez din cauza asta. Cat sa se mai intinda si pielicica asta?

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

Oau!! facem un party? sa aducem si sampanie? si saratele . Am cunoscut-o si eu pe d-na Cristian ca ea a asistat la cezariana mea , pt ca medicul meu era atunci rezident.

Anaalina , mami de Catalina Teodorahttp://community.webshots.com/user/anaalina(30.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Mari, offfffffffffff... Hai ca vor trece repede astea 3 saptamani... O sa ai ce-i povesti lui BB dupa ce se naste: peripetii din sarcina!!!

35+

Mergi la inceput